Deborah og Miriam

Hvordan bruke siden?

Helbredelse av sjelen er det som er helt essensielt for om du skal få et kristentliv som Bibelen beskriver. Ikke bare det, men er du syk i kroppen? Har du problemer i psyken? Føler du at tankene dine liksom svever avsted? Vel, da må du bli helbredet i sjelen! NB! Om du ikke orker å lese så mye på skjkerm så kan du enten skrive ut sidene, eller du kan gå til Podkasten vår! Der kan du høre på innleggene! Gå hit: Podcast´n vår!

Noen tips:

Får å se innleggene må du gå inn på «Innlegg» i menyen. I vertikal menyen finner du temaer som er viktige!

  1. Du MÅ lære deg å «Soake» i Ordet!! Musikk som har tekst som omhandler helbredelse og renselse samt Den Hellige Ånds nærvær er viktig! Jeg har lagt ut noen her under «Soaking». Finn det som passer for deg. Her er det ingen rett eller feil måte å gjøre det på. Men at Ordet blir talt rundt deg er viktig. Det handler om å bli «dyppet» i Ordet!
  2. Start med Del 1 av helbredelse i sjelen, fortsett med del 2 etc. Det er flere innlegg som handler om dette, de kommer etter at du har sett alle delene.
  3. Bruk «Kategorier» menyen å let etter emner du vil ha. Men, det er viktig å se på de nyeste innleggene også!
  4. Om du vil ta kontakt, gå til Facebook siden vår, å send melding der. Om du følger så får du varsel hver gang et nytt innlegg blir publisert.
  5. Gå inn her: Sjelen din NB! Det som står om Finanser i Guds Rike trenger du ikke ta først, men det viktigste er faktisk å bli fri selv! GUDS VELSIGNELSE!

Bloggposter

Å leve i Ånden

Mange ganger opplever jeg at jeg havner i en situasjon som er veldig ubehagelig. Jeg har spurt meg selv og Gud om det er meg som er helt på «jordet» her, eller hva som er feil. Herren svarte meg! Han sa: Når du lever med Meg og er I Meg, så ser du bare hva… Fortsett å lese Å leve i Ånden

Å trene ditt sinn

Hvorfor må vi trene vårt sinn? Jeg har nevnt dette i forbindelse med Korona og sykdom før, men dette er absolutt viktig for å få tilgang til hva Gud har for oss! Mange gjør dette daglig, samt leser Guds Ord som jo er en forutsetning for å klare dette, ellers vet vi ikke hva Ordet… Fortsett å lese Å trene ditt sinn

3 tanker om “Deborah og Miriam”

    1. Hei! Så bra. Jeg kan si deg at vi alle trenger det. Livet ditt vil endre seg til det bedre om du virkelig går inn for det! Send meg gjerne spørsmål etc. Har facebook side også som er enkel å sende mld fra. Lykke til!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: