Åndelighet, Dunamis, Idag, Kristne, Profeti, Profetier

Hva gjør Gud nå?

Mange snakker som om slaget er tapt, men det er det IKKE! Jeg sier at Trump vil vinne dette valget, for dette slaget er Guds og Han har talt! Trump SKAl vinne, og «drain the swamp» er faktisk det som skal skje. Gud ler av fienden. Han sier at om Han ville så hadde Han endret alt nå, men det er ikke Hans Plan. Planen er å utslette Satans agenda for det neste tiåret! Han har allerede satt de neste presidenter klare, og Biden er IKKE en av dem!

«Jeg følger ikke menneskers dato og tider, sier Herren, men MIN Tid. Det vil skje at Jeg setter alle ting i stand, ved å avsløre de onde menneskene som er tjenere av ondskapens far! Senogså hvem som kaller seg Mine, men som ikke har Tro, eller er modige! De kjenner verden og er enige med verdens rapporter – media som er rotten til margen! Men MINE Ord kjenner de ikke! De angriper Mine Profeter – kaller dem falske, akkurat som de onde gjorde i eldre tider. Legg merke til hva som skjer med dem! Nei, Jeg endrer ikke Mine Ord. Vent å se Min Hånd som skviser Wasington, Hollywood og media! For Min Tjenere Trump er et geni, men verden kaller han det motsatte. Akkurat som de gjorde med Mine Tjenere og Ledere i eldre tider. Tro Ikke en dårlig rapport som speiderne gjorde etter at de speidet ut landet å gav en dårlig rapport. Alle – bortsett fra 2! Våk å be for det skal bli en ny tid, en tid med gjenopprettelse og stor fremgang. Israel skal oppleve velstand, Usa også. Men hva med det ugudelig EU? Europa omvend deg, for hva har dere gjort? Dere har fulgt den onde røsten å fylt landene med uro og opprør og løgn. Mitt Folk, Be for Europa så hun ikke går under».

Hvorfor er det så viktig å ha intimt forhold til Herren nå? For Gud vil rive Satans festninger flere steder, og fienden vil ikke sitte stille å la de skje! Nei, vi befinner oss i en krig å den vil bli større. De som sier at sykdom er en del av livet – kjenner ikke Guds Ord. Jesus DØDE for våre sykdommer, likevel sier mange at vi skal ha sykdommer!? Hvorfor? Fordi de ikke renser seg. De bekjenner verdens filosofi, og Ikke Guds Ord! Er du syk? Slutt å rop det ut! Si: Jeg ER Helbredet i Jesu Navn! Spør Gud: Hva har jeg felles med fienden som kan gi meg denne sykdommen? Omvend deg, be om helbredelse ved Dunamis og bli frisk!! Men bekjenn at du ER frisk! Men om du gir opp, og forkynner en dårlig rapport så hva skjer da? Ørken. Gi ikke opp! Lev med Gud.

Jeg sier dere at man kan strekke armen ut til den Himmelske sfære å hente Helse og Fremgang! Jeg har prøvd å det virker! Fysisk handling. Du ser revnen i teppe (skal snakke om det en gang) som skiller oss fra den åndelig virkeligheten! Jeg ser det å jeg tar det! Amen!

So we look not at the things which are seen, but at the things which are unseen; for the things which are visible are temporal [just brief and fleeting], but the things which are invisible are everlasting and imperishable.
2. Kor. 4:18
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
It is totally out of place to promote and honor a fool,
just like it’s out of place to have snow in the summer
and rain at harvest time.[a]
2An undeserved curse will be powerless to harm you.
It may flutter over you like a bird,
but it will find no place to land.[b]

Ords. 26: 1-2

		

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s