covid 19, Kristne, Profeti

Corona 19

Jeg bare MÅ si noe om Koronaen som holder verden i et jerngrep. Dette vil selvsagt handle om oss som frelste mennesker å den redsel og forvirring som jeg merker hos flere. Feks er dette livsfarlig? Er det «slutten» på verden? Skal vi som kristne være trygge? Eller hva skjer!?

Her vil jeg fortelle om det Gud sa til meg før Corona kom. Jeg vil påpeke at vi ser stykkevis og delt og at det er derfor det er viktig at vi er flere som ser forskjellige deler. Så er det slik at vi kristne må frykte for å få Corona?

For det første så hører ikke frykt hjemme hos en kristen. Frykt er en demonisk ting for Bibelen sier rett ut at Gud ikke har gitt oss en fryktens ånd!

For God did not give us a spirit of timidity or cowardice or fear, but [He has given us a spirit] of power and of love and of sound judgment and personal discipline [abilities that result in a calm, well-balanced mind and self-control].

Tim.1:7

Gud har ikke gitt oss frykt eller feighet, noe som betyr at det er Satan som står bak! Satanister som har blitt kristne sier at frykt er Satans aller største våpen! Frykt er rett fra Helvete, ikke fra Gud! Du må stå ansvarlig for hva du lar virke i deg!! Er du så redd for sykdommer eller ulykker så må du rense deg! Du må omvende deg å be Gud om tilgivelse for at du ikke tror på Han og Hans Ord! For i Ordet står det at Han passer på oss, at vi skal stole på Han! Men er du livredd så gjør du ikke det.

Så kan mange si: «Men jeg ser at mange kristne har fått Covid og den og den kjente kristne etc etc». Ja? Så? Jeg har alltid sagt at blir du syk så er sjansen for at du har noe i deg som er felles med sykdommen, veldig stor. Mange blir fornærmet av den uttalelsen selv om det er hva som står i Bibelen. Det er den religiøse ånden igjen. «Å jeg ble renset da jeg ble frelst for det står at Jesus tok all min synd og sykdom». Ja – nemlig! Men hva har du gjort med det? Du tok i mot Jesus, ba en bønn om tilgivelse fra synd og Blodet over alt, og det er jo bra. Alt i Ordet må man apply som det heter på engelsk. Man må bruke det, sette Ordet til å virke, du må anvende det! Du må faktisk rense deg ved Blodet, etter som Ånden viser deg, for ved frelsen blir din ånd født på ny ved Den Hellige Ånd, men sjelen din må du rende ved å bruke Blodet og Oppstandelsen og oppstandelses Salvesen som Jesus hadde Dunamis som jo betyr Perfekt i sjelen og Evnen til å utføre mirakler! Folk kan ikke høre Gud og vet ikke hva de må gjøre. De gir opp, har ingen tro. Derfor er det ingen frukt. Husk Helliggjørelse betyr «Å fornye sjelen»!

Av en eller annen grunn så tror mange at dette betyr at de lever i synd å derfor blir de fornærmet, men vi er ALLE i samme båt, stor som liten, pga arvesynd som går helt tilbake til ADAM! Tror du virkelig at noen er fri fra den? Vi må bruke Blodet på den etter som Ånden viser oss. Så har vi avgudsdyrkelse som vi gjør hele tiden. Mat, biler PENGER, barna våre, familien vår etc etc. Settes noe foran GUD? Avgud. Ordet sier dette. Du får sår i sjelen som må helbredes ved Dunamis – Oppstandelses Kraften!! Les det jeg har skrevet om Sjelen før på denne bloggen. Er du sinna på ektefellen? En trafikant? Politikere? Anstøt. Offence på engelsk. Det betyr en kriminell handling. Du åpner deg opp for sykdom! (Se i min blogg).

For mange år siden kom en predikant fra Afrika hit med et stort vitnesbyrd. Det rystet meg i mine grunnvoller! Han hadde kranglet med sin kone, og det hele endte med at han slang igjen døra å han gikk ut. Han skulle kjøre en tur. På den turen krasjer han og dør! Han havner i Helvete, og han skjønner ingenting for han var jo frelst han! Men da sa Jesus at pga krangelen med kona så var ikke sjelen ren derfor havnet han der! Kona hans fikk panikk, og nektet å godta at han var død. Jeg tror hun fikk han (liket hans) på et møte med en predikant så han står opp fra de døde etter flere dager! Han viste fram dødsattesten sin! Han sa at etter dette hadde han et rom i huset så han kunne gå vekk når noe begynte å ergre han! TENK PÅ DET! Og Han er ikke den eneste som har opplevd noe slikt! Ordet sier jo at vi skal være rene UTEN flekk eller lyte! Ordet sier at vi må rense vår sjel! Selve livet vitner jo om det! Jesus er den vi skal være lik. Han var slik en gjenfødt kristen skal være! Den førstefødt bland søsknene. Så er du det? Er du som Han? Neppe. Ikke mange er, men flere og flere blir det. Om du IKKE er som Han så må du bli det. Vet du hvordan din sjel ser ut? Er du syk? Har du problemer i sinnet ditt, i følelsene dine eller viljen din? Da har du noe i sjelen din. (Les om dette i min blogg om sjelen start på nr 1).

Så hva med Covid? Rens deg. Spør Gud om å vise deg hva du må kvitte deg med og bli helbredet fra så du er trygg fra covid. Ingen vaksine i verden er tryggere enn det! Men, FRYK IKKE. Er du frelst så ligger du i Guds Hånd om du lever eller dør!

Når det gjelder endetid så tror ikke jeg det. Jeg kjenner og vet pga profeti at Gud har planer for USA og verden i hvertfall 10 – 15 år fremover som vil bli veldig fine for de som tror Gud og Hans Ord! Men, Satan vil ikke sitte rolig å se at alt han har bygd opp blir rast ned. ALLE festningsverkene i ånden som i denne stund faller!! Å nei, så det vil bli en kamp ja, men kristne må lære seg hva profetiske ånd er og gjør. Det er IKKE falske profeter selv om man bommer litt, eller ting ikke skjer uten kamp! Nei, LÆR Å SE; TYDE OG FORSTÅ!

Vaksinen

Så er det den skumle vaksinen. Jeg må ærlig si at jeg har aldri følt frykt når det gjelder den, MEN det kommer an på hvorfor vi som kristne tar den! Tar vi den i frykt så vil fienden være den du følger. Husk tro bringer Gud på banen, mens frykt bringer satan på banen. Hvem gir du makten om du tar vaksinen for at du er redd for å bli syk? Sier ikke Guds Ord at «Han har tatt alle våre sykdommer på Seg»? Så når vi frykter så tror vi ikke Guds Ord, gjør vi vel? Tar vi medisiner – vaksiner fordi vi er redde eller for at vi skal inn i et land eller en annen grunn? Det er stor forskjell!

Jeg opplevde aldri redsel med Korona, selv om mine foreldre var veldig nære døden, menneskelig sett. Jeg kjente ikke frykt da heller, for jeg VALGTE å stå på Ordet. Vi MÅ VELGE Ordet å ikke frykten. Vi må trene vårt sinn til å ta tankene til fange, kaste dem vekk når vantro og frykt kommer! Ingen enkel sak, men det går ved hjelp av DHÅ. Jeg kan love at livet blir helt annerledes da. Da blir det ikke som en bølge som går hit og dit og som Gud ikke kan hjelpe, men da blir du en som bygget huset på FJELL! Nemlig Guds Ord!

Så hva skal man gjøre om man rett og slett er redd? Man må sette seg ned å finne frem i Guds Ord. Hva sier Ordet? Så ber vi Ordet å ber frykten forsvinne i Jesu Navn! Skulle du feile å tale ut vantro eller frykt (å det vil du), så omvend deg, be om tilgivelse å begynn om! Jeg gjør det hver dag å i starten mange, mange ganger hver dag! Men så vokser man! Håper du vil prøve dette, du vil også oppleve at Ordet virker!!

NB! Jeg må bare si at det er en ånd som skaper frykt for vaksinen også. Mennesker som tar vaksinen men som var motstandere opplever stor frykt, fysiske symtomer! Kvalme og sjelvinger fordi de er redde for vaksinen! Kjære venner, hør hva Ånden sier i denne tiden!

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s