Åpenbaringen, Krig, Profeti

Hva skjer nå? Er dette endetiden?

Mange tror at med situasjonen med Russland og Ukraina, så vil vi få 3. verdenskrig som Bibelen snakker om – Gog og Magog. Jeg har alltid ment at Guds menighet kan stoppe og utsette dette ved å be, og det kan vi! Uansett så tror ikke jeg dette er endetidskrigen. Dette er hva jeg opplever Gud sier:

Bidens valgfusk førte til at Satan måtte handle raskt fordi han vet at Trump som var Guds innsatte mann, gjorde så mye skade på Satans rike da han satt som president at de bare MÅTTE fjerne han. Det har vært flere forsøk på å ta hans liv som Gud og bønn har avverget. Media er fullstendig korrupt, men de skal måtte be om unnskyldning for dette med valget! De skal si at vi tok feil. Valget ble stjålet. Uansett, så er ikke Russland alene om denne krigen. Usa er med, også Iran og flere. De har betalt/truet Putin for dette, og Putin mottar våpen og penger i det skjulte. Dette vil bli en tøff tid for krigen vil spre seg i Europa og Sverige vil bli involvert på en måte. Jeg vil ikke si noe om hvor langt inn og ned i Europa dette vil gå, men de skal ikke lykkes! Gud vil stanse dette ved å reise opp folk Han vil bruke! Alt skal gjenopprettes og Trump skal innsettes som den rette presidenten han er.

Putin er enormt presset. Han blir presset fra mange kanter. Gud sier Han ser og Han gir Putin en sjanse, som kongen av Babylon – Nebukanesar fikk.

I Midøsten har Russland støtte mot at de går mot Israel, så Iran har en avtale med Russland, men noe kan gå galt her for prinsen av Persia er krigersk og lar seg ikke herse med! Uansett så er det onde mennesker som tjener Satan som står bak dette. De har gjort dette ved mange kriger og de forsøker seg igjen, men nå skal de avsløres! De måtte få denne krigen i gang, så endetiden skulle starte, men det skal ikke skje! Gud sier at nei det er ikke rette tid ennå, og folk roper til Han om å innfri Sitt Profetiske Ord! Noe Han vil gjøre. Husk at det er hekser og Satans folk som står bak dette. De benytter seg av ritualer for å vinne.. Dette er en krig som må vinnes i det åndelige!! Se ikke på omstendighetene, selv om det kan være vanskelig, men de som har benyttet tiden under Korona godt har lært å se på Gud og ikke på omstendighetene. Vi som kristne MÅ, jeg sier MÅ, lære å se i det åndelige og ikke på omstendighetene. Jeg kan ikke få sakt dette nok! Jeg har sagt det mange ganger de siste årene, at det blir veldig viktig å vokse åndelig nå. Ikke gå til gammel vin, men søk Guds nye vin!

Til menigheten må jeg si at la ikke frykt og usikkerhet komme over deg. Tro Gud og hør Hans Ord! Gud sier at vi skal be for menigheten og de Hellige i Ukrainia og Russland, samt flere land. La dere ikke skremme av folk som ikke skjønner den profetiske tid og Ånd. Vi skal be!! Ikke bare stå å se på fordi «Gud har bestemt det så da kan ingen endre på det». Kristne sier faktisk dette. Men hør! Og Tro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s