Om meg

Jeg er en dame som har profetisk gave, og som trener på dette da. Gud er fantastisk til å gi når man ber! I nesten 20 år var jeg narkoman, heroin misbruker med alt det førte med seg. Men så hadde tydeligvis, og takk for det, Gud betsemt seg for at Han ville ta tak i meg. En dame jeg ikke kjente, trengte seg på meg, mer eller mindre, og hun var direkte årsak til at  jeg havnet på Evangeliesenteret. Jeg rømte først, for jeg hadde en masse åndsmakter som halte og dro, og sa at jeg måtte komme meg unna disse folka! Men Gud seiret, og jeg havnet på et jentesenter med et nytt bestyrerpar (samme dag!) som var sendt fra Oven! De var hånplukket av Gud, for de var perfekte for meg  – da og senere, men jeg var ikke den som gav meg uten strid, så frelst skulle jeg ikke bli!

Så en av de første nettene opplevde jeg noe som jeg nå vet er demonisk drøm. Det var forferdelig, og abstinent som jeg var så hadde jeg sett bedre netter! Jeg lukket opp øynene og der så jeg et grusomt fælt vesen! Hele meg ble fylt av redsel, og før jeg visste hva som skjedde  lå jeg på mine knær og ropte på Gud! Og OM Han svarte! Himmelen åpnet seg, og jeg kjente en sterk KRAFT som strømmet igjennom meg fra oven. Da var den ingen tvil mer for meg. Gud var virkelig!

Dagen etter var jeg en annen person! Blid og frisk. Alle måpte, for hvor var den syke og noe mørke personen som la seg kvelden før? Men Gud gav seg ikke med det. For senere, lå jeg å vasket trappen og tenkte på helt vanlig ting, da Guds Ånd smeller meg ned, er vel ordet å bruke her. WOW!! Jeg kunne ikke reise meg, ikke gå, og jeg ble først redd, for det var veldig sterkt, men DHÅ roet meg ned og jeg krabbet inn på et rom hvor jeg var alene. Der lå jeg leeenge å Gud fylte meg med kunnskap jeg aldri hadde visst eller kunne ha visst, samt lot meg snakke med Han og høre Ham så tydelig! Jeg satte meg på mitt rom i 2 uker å leste Hans Ord, og Han bare øste og øste av sitt store forådskammer! Dagen etter ledet jeg samlingene, holdt møter og kunne mer om Guds Ord enn mennesker som hadde vært frelst i mange år!

Jeg fikk oppleve englebesøk, å  rense andre fra demoner, Gud viste meg satans rike`s oppbyggelse og hvordan man skulle slåss mot det. Unødvendig å si at mitt liv  aldri mer ble det samme! Jeg har vært HELT nykter i snart 20 år, da jeg opplevde å bli totalt løst! Det var riktignok noe senere, og jeg måtte jo lære å leve på nytt, men Gud var og er med!!

Ja hva kan jeg si? Dette er sant!! Og det betyr at Gud Lever!! Det er bare å søke Han for livet kan bare bli bedre. 

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s