Åndelighet, decree, Guds Ord, Tro

Å tro Gud Ord, hva betyr det egentlig?

Mange sier de er kristne og lever en såkalt kristen livsstil. De går i kirken/menigheten, har nesen bare kristne venner, omgås omtrent bare kristne (ikke alle gjør dette) etc. De banner ikke, drikker ikke alkohol, har ikke sex med andre enn ektefelle (vel, utad ihvertfall. Dessverre har det vist seg at dette ikke alltid stemmer). Men gjør dette oss til kristne? Om vi bekjenner at vi tror på Jesus Kristus, og bare Han så er vi det, samt tror på Hans oppstandelse og liv. Likevel ser vi at fruktene i livene våre ikke lever opp til det Bibelen sier. Vi ser at ledere stadig oftere skiller seg fra ektefellen, ja opptil flere ganger faktisk. Det er verre enn folk i «verden». Man snakker stygt og henger ut andre søsken i Herren på sosiale medier, fordi «man vet best, og bedre enn dem», selv om de man henger ut har mer frukt i Guds Rike enn dem selv. Bitterhet og surdeig, ingen kjærlighet. Hvordan ser ufrelste på dette? At såkalte kristne oppfører seg verre enn ufrelste? Jeg vet hva jeg hadde sagt ihvertfall. Vi må spørre oss – hvem representerer vi? Oss selv? Kirken vår? Nei, vi skal representere vår Herre og Gud, og hva sier Han om dette?

Når det gjelder umoral så er Bibelen veldig klar. Ingen leder i Guds menighet skal drive med dette. Det åndelig kaos som påføres en menighet som godtar slikt kan skade mange mennesker, samt demoner som påfører umoral vil virke der. Utroskap og seksuell umoral vil alltid være en del av en slik menighet, fordi lederskapet skal, ved hjelp av mennesker med de rette nådegaver, avsløre slikt å få en slutt på det. Nekter man å gi dette opp, må man forlate menigheten!

Så hva er Tro?

I denne bloggen har jeg skrevet masse om viktigheten for hvert menneske å rense sin sjel og sitt liv. Det er vårt ansvar som vi må ta på alvor. Mange vil ikke tro på dette, fordi de velger å tro at alt annet i Bibelen enn «I Hans sår har vi legedom» feks, ikke betyr noe som helst. De setter seg ikke inn i Guds Ord som helhet. Mange tror, men gjør ikke det man må. Det krever enn daglig handling å være underlagt Gud. Gud er ingen enkel skapning, nei, Han er faktisk veldig komplisert. Mer enn vi kan fatte. Men for meg, er det viktig å forstå Han gjennom Hans Ord. Alt begynner der.

Under Korona har vi sett en utgytelse av en ånd som heter «forvirring». Aldri har jeg følt og sett mer forvirring! Særlig knyttet til vaksinen da. Jeg personlig var veldig skeptisk til vaksine i starten, særlig fordi jeg tydelig så at dette viruset var sluppet ut med en bestemt hensikt. Men jeg siden jeg tror Guds Ord, og bare derfor, ville jeg velge å ikke ta den. Ikke fordi jeg trodde den var farlig. Omstendigheter gjorde at jeg tok den, men ikke fordi jeg var redd for korona. En ting ble veldig klart, at redsel ikke måtte være motivet for mine valg, noe det ikke var. Jeg verken var eller er redd for korona eller noe annen sykdom. Jeg var veldig rolig og følte fred, men rundt meg raste det. Hva skjedde? Noen skrek om at endetiden var her, noe jeg var helt sikker på at den ikke var! Dette var ikke «merket» og siste tid. Men mange kristne var veldig sikre på at vaksinen var farlig, noe som skapte enda mer forvirring. Hvilke kristne drev dette? Det jeg etter hvert så var at mange av dem var kristne som jeg helt klart så ikke hadde renset seg, samt hadde åpenbare «problemer» i livene sine, som psykiske problemer, synd, rett og slett avgudsdyrkelse mm. Disse så til å bli mest opphengt i dette, mange andre var bare forvirret pga dem, men endret synspunkt etter hvert. Frykten økte, forvirringen økte. Var dette virkelig rett? Nei. Ingenting av dette var rett. Her rådet kaos og frykt, og ikke ro og orden.

Men, vi har vært og er, utsatt for en slags «grooming prosess». Dvs at vi blir opplært til å godta slike ting som tvangs vaksinering evt. Men jeg sier dette: Det er viktigere enn noen gang å høre Guds stemme!! Uten at man gjør det ser vi hva som skjer. Vi kan ikke fly på sosiale medier å hente ut påstander om alt mulig rart som vi ikke skjønner, å tro at det er fakta. VI må høre hva Gud sier. Han vil advare oss, og ikke ved fullstendig forvirring og kaos.

Men hva er tro? Jo tro er å ta Guds Ord på ramme alvor. Så når Gud sier at de som er under Hans vinger har ingen ting å frykte så frykter vi ikke. Vi er ikke redd for sykdom etc, men mange er det likevel. Hvorfor? Fordi de tror ikke. Det er derfor. De tror mer på det verden sier enn hva Guds Ord sier. Når Guds Ord sier at vi er helbredet «i Hans sår har vi legedom», så hvorfor taler vi om sykdom som vi ikke er det? Fordi vi tror ikke, vi skjønner ikke hvordan Guds Ord virker.

Om man har en kronisk syk, sterke smerter mm og ber om legedom, men ikke noe skjer. Hvorfor? Hva sier Gud? Hva ligger i sjelen din? Har du renset den? Og, hva er bekjennelsen din? Sier du » jeg er så syk, jeg har SÅ smerter», eller sier du at «jeg blir aldri frisk jeg, og jeg er alltid syk»? Det man skal si er: » Jeg er helbredet i Hans sår HAR jeg legedom»! Det finne mange skriftsteder om handler om legedom. Les dem å tro dem. VI MÅ IKKE BEKJENNE MOT GUDS ORD! Det går ikke. Vi kan selvfølgelig si at i dag er plage ille mm, men vi må ikke si sykdommen MIN, smerten MIN etc. Fordi den er ikke VÅR.

Death and life are in the power of the tongue,

And those who love it and indulge it will eat its fruit and bear the consequences of their words.

Ords. 18:21 AMP

Død og liv er i tungens kraft, Og de som elsker det og hengir seg til det, vil spise frukten og bære konsekvensene av sine ord. Det er hva Ordet sier. Frukten er våre ord er hva vi får. Så hva bekjenner du? Og, ikke minst, hva sier du om andre?

Whoever secretly slanders his neighbor, him I will silence;

The one who has a haughty look and a proud (arrogant) heart I will not tolerate.

Sal. 101:5

He who hides hatred has lying lips,

And he who spreads slander is a fool.

Ords.10:18

Her finnes det masse ord! Folk som sprer ondskap og sladder kan ikke forvente å bli løftet opp av Gud. Han vil ikke tolerer dem! Men, mange gjør jo det. Flere har til og med åpnet sider p sosiale medier hvor de henger ut andre kristne!! Tro det eller ei. Uansett, så MÅ vi ta Guds Ord på alvor. Det er en trenings sak, og vi kan ikke vente med dette til vi er dødssyke. Nei vi må gjøre det nå. I dag.

Hvordan ber du?

Når du ber hva sier du? Mange ber slik: Kjære Gud helbred meg! Hjelp meg Herre. Jeg trenger… osv. Men ber vi sånn så er vi i vantro! Hvorfor? fordi Gud har allerede gitt oss dette. Ordet sier jo det. I Hans sår HAR DU legedom! Det sier også at om du er nær Han så har du alt! Hvem sier det motsatte? «Har Gud VIRKELIG sagt…» jo det er satan! Han sier at vi ikke må tro bokstavelig på Ordet. Nei, vi MÅ tro Ordet som det står. Vi er helbredet. Vi må bare få manifestert det og det gjør vi ikke ved vantro! Nei vi må proklamere Ordet hele tiden, samt rense vekk hindringer som stanser helbredelsen etc. Rens sjelen din.

Jeg skal skrive mer om dette i neste innlegg, da vi trenger det. Men husk at Gud kommer med en fantastisk utytelse av sin Ånd meget snart! Vi skal få se de utroligste ting, mange vil bli frelst, og vi vil få tilbake det fienden har stjålet fra oss. Helse og penger, drømmer mm. Vi skal se avsløringer av ondskapen i verden, i de neste årene fremover. Det betyr ikke at verden vil være bare lykke. Verden vil ha mange vansker, så det gjelder å ikke leve der men i Ånden!! Kjære dere, dette er alvor. Tren opp deres sanser til å høre og se i ånden, og høre Guds stemme! Lær å sjelne. Amen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s