arve synd, Åndelighet, Blodet, DHÅ, Fornyelse av sjelen, Sjelen

Vær Jesus lik

Jeg har snakket om flere ganger at demonene på jorda kunne se hvem Jesus var fordi Han var eneste menneske med ren SJEL! Ikke et annet menneske på jorda hadde det fordi «Ikke et menneske er uten synd, ikke et eneste et». Jesus var menneske her på jorda. Han gav avkall på sin guddom for å bli oss lik. Det er en åndelig lov som er slik at du kan ikke ha autoritet over noe om du selv er besmittet av det samme du prøver å ha autoritet over. Dvs at Jesus hadde autoritet over demoner fordi de ikke hadde noe I HAN!!

 30 I will not talk with you much more, for the prince (evil genius, ruler) of the world is coming. And he has no claim on Me. [He has nothing in common with Me; there is nothing in Me that belongs to him, and he has no power over Me.] Joh.14:30 AMPC

Om du ser dette? Det er så utrolig, men Satan hadde ingenting I JESUS, men i oss derimot har han mye. Grunnen er at vi har blitt lurt til å tro at alt vi trenger å gjøre er å ta imot Jeusu å så skal alt ordne seg av seg selv! FEIL! Vi må jobbe på vår frelse! Bibeles sier jo det, så hva betyr det egentlig? Vi har ikke autoritet over noe som vi er en del av. Har du en sykdom som er lik den du skal be for hos andre vil det ikke gå. Har du noe i den sjel som er felles med andre så vil du ikke kunne sette dem fri! Satan hadde ikke NOE I JESUS så han kunne ikke røre Han! Det er det dette handler om!!

 Therefore, my dear ones, as you have always obeyed [my suggestions], so now, not only [with the enthusiasm you would show] in my presence but much more because I am absent, work out (cultivate, carry out to the goal, and fully complete) your own salvation with reverence and awe and trembling (self-distrust, [i]with serious caution, tenderness of conscience, watchfulness against temptation, timidly shrinking from whatever might offend God and discredit the name of Christ).

13 [Not in your own strength] for it is God Who is all the while [j]effectually at work in you [energizing and creating in you the power and desire], both to will and to work for His good pleasure and satisfaction and [k]delight.

14 Do all things without grumbling and faultfinding and complaining [[l]against God] and [m]questioning and doubting [among yourselves],

15 That you may show yourselves to be blameless and guileless, innocent and uncontaminated, children of God without blemish (faultless, unrebukable) in the midst of a crooked and wicked generation [spiritually perverted and perverse], among whom you are seen as bright lights (stars or beacons shining out clearly) in the [dark] world, Fil. 2:12-15 AMP

Når vi blir frelst å født på ny så blir vår ånd helt ny! Men vår sjel (sinnet, følelser, vilje) blir ikke det. Så Ordet om å jobbe på frelsen med frykt og beven som en eldre norsk oversettelse sier, betyr faktis fornyelse av sjelen!! Tenk på det. Så det betyr at vi skal jobbe med å fornye vår sjel helt til Jesus kommer igjen!!

Så all avhengihet, sykdommer, depresjoner mm alt dette kommer fra vår sjel1 (Les de andre innleggene om sjelen). Dette er et arbeid vi hele tiden må ta del i, da vi lever i en verden hvor vi er utsatt for krenkelser og traumer som sårer oss, synd og fristelser! Men omvendelse er et mektig våpen!

Så, tenk på Jesus i Getsamane rett før soldatene kommer å henter Han! Hva skjer egentlig der? Jesus ber.

 Saying, Father, if You are willing, remove this cup from Me; yet not My will, but [[f]always] Yours be done. Luk. 22:42 AMPC

I den koppen som Jesus snakker om var all verdens synd. Sykdom kommer fra synd i blodlinjen og traumer, så all synd og sykdom var i den koppen fordi: HAN MÅTTE BÆRE DETTE I SIN SJEL FOR Å FÅ AUTORITET OVER DET. Han var ren i Sin sjel, men Han måtte BÆRE alt vi har i vår sjel og ånd for å kunne ofre det FOR OSS!! Wow. Han tok alt, uten synd, bar det på Korset og vant. Han gav oss muligheten til å bli frie. Tenk på dette! Han sier la denne koppen gå meg forbi men ikke som Jeg vil, men som Du Vil! Han ble fornedret og plaget i det ytre men Hans Sjel var i ekstrem plage!! Han svettet blod!

På Korset henger Han til spott for de høye religiøse lederne som var nefilim slekt nesten alle, så de visste veldig godt hvem Han var! De kunne jo Ordet. For hva kaldte Jesus dem? Ormeyngel, klapperslanger mm. Ingen mennesker ble kalt dette, nei de var djevler i menneskeham, altså nefilim slekt (se et innlegg om dette i denne bloggen også). Selv fram til idag har disse lederne forbudt jøder å lese Jesajas bok eller de kap som tydelig snakker om Jesus!

I Helvete eller dødsriket var Han i 3 dager hvor Han satte fri de som var døde i troen på Han før Hans tid. Så gjør Han det som var viktig – Han tar tilbake nøklene fra djevelen! Med dem har vi fått tilbake det vi tapte i Paradis da menneskene gav satan deres herredømme! Nå har Jesus tatt det tilbake til oss, så vi kan løse å binde her på jorda og i Himmelen, men få vet hvordan det brukes! Men så må Han stå opp igjen etter de 3 dagene og her er det Oppstandelsekraften kommer inn! Dunamis power som Bibelen snakker mye om. Uten den som Gud Faderen gav han hadde Han blitt i dødsrike. Hva sier Bibelen om den? At den er «Perfekt i sjelen, og gir oss Kraft til å utføre mirakler, og gir oss autoritet som en som er rik»! Ja først gjør den oss Perfekt i Sjelen, dvs at den helbreder sårene i sjelen som synd og traume har laget, som demoner ofte bruker som landingsplass selv etter at folk har kastet dem ut og bort ved Blodet. Man må gjøre HELE verket! Ikke bare halve. Nei følg Jesus vei her.

  1. Først Blodet – fjerne synden
  2. Så Dunamis – Oppstandelses Kraften som helbreder, reiser opp
  3. Under alt dette må du be i Ånden, altså du må ha lært å være i Hans Herlighet, SOAK i HANS NÆRHET!!

Så alle vi på jorden må gjøre dette for å unngå sykdom – å da særlig kroniske sykdommer og allergier å slikt! Det kommer fra sjelen. 5. Mos. kap 28, om alle forbannelsene som kommer over de som bryter Guds Lov er fortsatt gyldig! Det betyr at fra Adam til nå har vår slekt pådratt seg en masse forbannelser som har ført til alle de sykdommer vi evt måtte ha! Derfor MÅ sjelen renses. Mange vil si at jo, men arvesynden gjaldt vel bare i 3 -4 generasjoner? Ja men synd fører til mer synd som til slutt sluker alle generasjoner!

Ettersom du blir renset merker du hvordan du kommer nærmere Gud, tankene dine blir mer som Guds og du snakker ikke om alle sykdommene dine alle redslene mm. DET hører verden til. Du opplever å høre Guds Stemme klarer, for døvhet og blindhet kommer fra avgudsdyrkelse som jeg kan love deg ligger i alles slektslinje. Du vil bli frisk og du vil bli STERK I HERREN! Nå kommer en tid hvor dette vil bli virkelig viktig da åndskampen blir mye hardere, og de som er renset blir sterkere i Gud og kan brukes til å hjelpe andre.

Jeg må si at det er viktig at du ikke bare ber en rask bønn om dette men sett deg ned med GUD! DHÅ vil vise deg hva du skal be om etter som du viser at du VIL dette. Du må virkelig kjempe for satan slipper deg ikke så lett, men vær sterk, press deg inn i Guds Rike å du vil bli fri!!

Ta kontakt om det er noe du lurere på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s