anklager, bønn, Bitterhet, dommer tronen, følelser, Fornyelse av sjelen, Mitt sinn

Å trene ditt sinn

Hvorfor må vi trene vårt sinn? Jeg har nevnt dette i forbindelse med Korona og sykdom før, men dette er absolutt viktig for å få tilgang til hva Gud har for oss! Mange gjør dette daglig, samt leser Guds Ord som jo er en forutsetning for å klare dette, ellers vet vi ikke hva Ordet sier. Dette er det aller viktigste en kristen må gjøre, ellers blir troen ingen tro men at man «håper på det beste så kanskje (hvem vet) om Gud helbreder»? Et slikt liv vil ikke vare lenge, og man vil falle fra. Man går i kirken selvfølgelig for ofte har man alle venner og sitt nettverk der, men det rike åndelige livet har man ikke. Jeg har skrevet om dette med å få helbredelse før, at mange venter i ti, tyve, tretti år før noe skjer. Tror dere at det er Guds Vilje? At du skal lide i årtier? I så fall tjener du en slem gud. Nei, Gud vil helbrede oss alle NÅ, men vi må følge reglene for hvordan man går frem.

  1. Tro på Hans Ord
  2. Øve opp sinnet
  3. Rense sjelen for traumer og bitterhet
  4. Kaste ut Legion mm
  5. Alltid spørre Den Hellige Ånd hva vi må gjøre!

Punkt 1 er «Å tro på Hans Ord, noe som er grunnleggende for alt vi gjør. Men jeg gjør jo det, jeg er jo en kristen, sier vi. Jeg tror jo at Gud finnes – at Jesus døde for meg etc. Men sannheten er at de aller fleste av oss faktisk ikke gjør det i praksis. Vi tror når vi leser det, men så snart sykdomssymtomene melder seg og vi begynner å føle oss syke så skjer det noe! Da taler vi ut, høyt og tydelig at «nå er jeg syk»! Og «Jeg føler med dårlig»! Ja, sier du sikkert nå, jeg GJØR jo det. Ja det er mulig, men hva sier Ordet? Hva sier Ordet? Hva sier Ordet? Jo det sier at vi ER helbredet dermed er vi IKKE syke. Så tror vi ikke på Guds Ord eller tror vi? Du skjønner at når vi taler ut noe, vi som er født på ny, har det en åndelig kraft. Å tale ut betyr «å sende eller å sette noe ut». Med tanke på hva som står i «Himmelsk Juss» så vil fienden ta dine ord, gå fremfor Guds dommersete å si» Se, hun/han sa akkurat at han/hun var syk. Derfor gir han/hun meg rett til å gi han/hun sykdom»! Så, tenk deg at du føler deg verre, og nå kjenner du deg virkelig ille! Fienden pøser tanker inn i ditt sinn: «Det er sikkert kreft! Eller kanskje jeg dør?». Hva tror du skjer nå? Jo, nå står Satan igjen foran Gud å nå sier han at han/hun har akkurat bekjent at de har kreft! Ser du mønstret? Det er så viktig at vi som kristne ta tankene våre til fange!

For våre våpen er ikke kjødelige, men de er mektige for Gud til å bryte ned festningsverker, idet vi river ned tankebygninger og enhver høyde som reiser seg mot kunnskapen om Gud, og tar enhver tanke til fange under lydigheten mot Kristus.

2. Kor. 10:4-5

Hva står det her? Jo at vi skal ta tankene til fange! Det er ikke et forslag, men noe vi MÅ gjøre! Dette er hva enhver nye kristen skal trene seg til, men dessverre så har mange ledere sviktet ved å ikke lære dem dette! Ja, mange ledere gjør ikke dette selv! For dette må trenes opp, å gjøres hele tiden! Etter hvert vil det bli automatisk, men ikke i starten.

Kjære venner! Om du ikke har gjort dette så start idag. Det er aldri for sent, å Gud har kaldt på det lenge. Han sier «Tro Mitt Ord». Vi skal tale ut – sende ut Guds Ord fra vår munn som er en port fra vårt indre! Så, handler det om at noen aldri ser ut til å komme over visse ting i livet sitt. De taler det ut, gang på gang, særlig i perioder hvor de har latt fienden overvelde dem så de blir depressive mm. Da kan det være at sjelen din trenger helbredelse. Men jobb mot målet!

Jeg tenkte på dette med å være i ånden med musikk. Mange elsker de gamle sangene som forteller om menneskers forhold til sin Gud, eller Guds utfrielse fra mørke mm. De er vakre sanger som vi alle trenger, men, i Bibelen ble musikk brukt på en åndelig måte også. Det har Gud gjeninnført i menigheten, og det er musikk som styres av Ånden. Ånden taler til oss ved musikken og det er det mange kaller å soake! Man legger et møkkete plagg i vann og såpe for å bli rent. Det samme gjør vi når vi soaker i Herrens Nærhet ved musikk som er laget for dette ved Ånden! Mye er spontant, men mennesker som gjør dette kommer raskere fremfor Gud, samt mer åpenbaring mye, mye raskere. Da er man i sitt hemmelige rom, eller lønnkammeret som norske bibler sier, men som først og fremst er et åndelig sted! Der møter man Gud! Å kutt ut den religiøse ånden! Ingen får noe av Gud gjennom den! De andre punktene på listen over, har jeg snakket mye om i andre innlegg, men det er viktig å følge en retning å ha en oversikt. Kommer selvfølgelig tilbake til alt dette, hele tiden da det er det som er Helliggjørelse som betyr: «Ren i sjelen». AMEN

Ta gjerne kontakt!

1 tanke om “Å trene ditt sinn”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s