Profeti

Bibelen forteller masse om Guds profeter, og de har alltid vært viktige, og i dag er deres funksjon den samme! Forskjellen er at i gamle testamentet var profetene den eneste måten å høre Guds Ord på, mens idag kan alle lese og snakke med Han. For en nåde vi lever i. Paulus sier at de gamle profetene så denne nådens tid, men de fikk ikke oppleve den. Vi er SÅ utrolig velsignet! Men vi kan lære mye fra de gamle seerne og profetene.

Legg merke til hvordan de levde og hva de gjorde. De hadde elever, og de var Israels voktere. Gud gjør ingenting uten at Han først åpenbarer det for sine tjenere profetene! Tenk da hvor viktig profeten var og ER!! For hva gjorde disse vokterne? Jo de varslet om fientlig angrep som ville komme, ofte pga av synd i folket, og at de måtte omvende seg! Uten profeten famlet de i blinde. Det gjør vi ikke i dag, men noen ganger gjør vi det. Noen ganger ønsker vi at «bare Gud kunne sende meg noen nå, eller tale tydelig nå». Da kommer profeten inn! Tenk bare på beslutninger som kan være livsviktige for deg, familien din, meningheten LANDET.

Paulus sier at alle kan profetere, og det kan vi. Gjør du det? Vet du hvordan det evt. skjer? Ta kontakt med meg, eller noen du kjenner å snakk med dem om dette. Men noen har profeti tjenesten, og dem er annerledes. De er mer som seerene var før. Men det er en utsatt posisjon, for mennesker har en tendens til å forlange fullkommenhet av dem, og det er ikke lett når man er menneske!

Husk at ALLE kan og skal profetere! Gud hater latskap og veldig mange sier «at de har bedt om å få profetisk nådegave i laaaang tid men ikke fått den», da er du på ville veier! Du kan ikke bare sitte på din rumpe og si sånt! Du har allerede dette, men den må øves opp!! Derfor må folk i menighetene tilate at folk øver, og ikke si «falsk profet»! Det er noe annet. For å avsløre en falsk profet må en annen profetisk gave oppøvers, nemlig den som skiller ånder! Så våkne opp og jobb!

Ta vare på profetene deres!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s