Herren sier, Profeti, Trump

Hva vil skje fremover? Herren sier:

Valget i USA er ikke bare et valg. Det er et skifte å Satan vet det. Om ikke Trump vinner vil vi ha en totalitær verden om en kort tid. I det åndelig raser krigen men Gud har full kontroll. Mediene som er veldig korrupte og de er også innvolvert i århundrets drama. Jeg sier dere at mediene vil falle, og nye vil komme opp. Avsløringene vil komme tett fremover og Trump vil vinne, det har Vår Herre sagt! Ingen tvil.

Det vil komme en utgytelse av Kraft og Ild som vi ikke har sett før, men ikke slik som mange tror. Det er ikke slik som det har vært før, men mye mye mer! Folk som blir frelst vil bli satt i stand raskt og gå forbi kristne som har sovet og brukt kirken som klubbhus for drama og underholdning uten kraft som forvandler og setter i stand! Men de som har fulgt Meg, sier Herren, vil bli løftet opp på et høyere nivå. De vil bli satt i stand midt for øynene på de som spotter meg, og de som er enige med Satan! Ja, de går i kirken, ja de har «gudstjenester» men bruker mer tid på kritisere Mine tjenere enn å skaffe frukt! De er enige i fiendes råd, og lar redsel styre. De er blinde og døve sier Herren. Men nå skal verden se og de skal få kjenne at «Det finnes en Gud i Himmelen som Dømmer på Jorden»!!! Halleluja.

Det skal bli trengsel. Men de som trenger seg inn i Mitt Rike sier Herren, vil spise fete retter midt for fiendens øyne. Sitt stille å se! Se Min Hånd som ryster og ryster så de onde faller ut for alles øyne! Ja dette er Min Vilje! Trump vinner for han er Min Tjener og han vet det! Å ja, de vil prøve å si at dette er falskt men for hver løgn skal det komme mer avsløringer over dem!

Mine Barn. Søk Meg. Hør ikke fienden. Jeg har IKKE gitt dere motløshetens Ånd, eller redsel. Jeg har ikke gitt dere sykdom og fattigdom. Rens dere. Press inn i Mitt Rike, for mange er de som vil komme inn fremover!

AMEN!!

64 Hear my voice, O God, in my [a]complaint;
Guard my life from the terror of the enemy.

Hide me from the secret counsel and conspiracy of the ungodly,
From the scheming of those who do wrong,

Who have sharpened their tongues like a sword.
They aim venomous words as arrows,

To shoot from ambush at the blameless [one];
Suddenly they shoot at him, without fear.

They encourage themselves in [their pursuit of] an evil agenda;
They talk of laying snares secretly;
They say, “Who will discover us?”

They devise acts of injustice, saying,
“We are ready with a well-conceived plan.”
For the inward thought and the heart of a man are deep (mysterious, unsearchable).


But God will shoot them with an [unexpected] arrow;
Suddenly they will be wounded.

So they will be caused to stumble;
Their own tongue is against them;
All who gaze at them will shake the head [in scorn].

Then all men will fear [God’s judgment];
They will declare the work of God,
And they will consider and wisely acknowledge what He has done.
10 
The righteous will rejoice in the Lord and take refuge in Him;
All the upright in heart will glory and offer praise.

1 tanke om “Hva vil skje fremover? Herren sier:”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s