Bitterhet, Blodet, DHÅ, Dunamis, følelser, Fornærmelse, Gud, Helbredelse, Jesus, Legemet, Omvendelse, svik, synd, tungen

Del 7

Ord du taler i fornærmelse!

Når du har blitt helbredet for sykdom og sår i sjelen din forårsaket av fornærmelse, så vil du ikke ha noe til felles med det mer. DA får du makt over alle sykdommer etc forårsaket av fornærmelse! Og det er mange!

Fornærmelse hindrer deg fra å motta mirakler fra Jesus! Du søker helbredelse i kroppen, men intet skjer? Kan være at du er fornærmet? Har imot noen? Be DHÅ om å vise deg!

Mark. 6:1-3

Jesus went away from there and came to His [own] country and hometown [Nazareth], and His disciples followed [with] Him.

And on the Sabbath, He began to teach in the synagogue; and many who listened to Him were utterly astonished, saying, where did this [a]Man acquire all this? What is the wisdom [the broad and full intelligence which has been] given to Him? What mighty works and exhibitions of power are wrought by His hands!

Is not this the Carpenter, the son of Mary and the brother of James and Josephs and Judas and Simon? And are not His sisters here among us? And they took offense at Him and [b]were hurt [that is, they [c]disapproved of Him, and it hindered them from acknowledging His authority] and they were caused to stumble and fall.

Wow! Hva skjer her? Han kunne ikke gjøre mange mirakler der fordi de fle fornærmede å «ha tror han er noe» mentalitet! Så fornærmelser hindrer mirakler! Det stenger for den åndelige sfæren som mirakler går igjennom! Se på kirken idag, hvor vi er fornærmet på alt og alle, mens man ber om helbredelse, faster og ber, leser og proklamerer! Men, svært få ting skjer! Fordi fornærmelser eksisterer side om side med tilgivelse!

Når du ser en person i menigheten el, som du vet snakker stygt om deg, så tenker du «Jeg hater den ….kjerringa»! Ups. Slik kan man ikke ha det…man må omvende seg, på riktig! Ikke bare i ord, men i gjerning!!

Så er du fornærmet på noen?

  1. Start med Blodet
  2. Dunamis (exellence of Soul)

To trinn som du må be etter!

Herre Jesus, jeg omvender meg for at jeg er fornærmet på den  og den personen. Jeg ber om Blodet til å vaske meg ren i sjelen! Jeg ber om tilgivelse fra fordømmelse og at jeg har blitt fornærmet!

Jeg forløser Dunamis i min sjel, olje som helbreder min sjel! Jeg er perfekt i sjelen! Amen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s