bønn, Tro

Valg i USA

Kjære alle venner. Jeg føler jeg må skrive dette for nå har vår statsminister Erna gått ut å gratulert Biden som vinner. Utrolig egentlig for med det anerkjenner hun valg juks og korrupsjon. Guds Ånd er så sterk i denne stund, samt jeg føler mer enn noen sinde at omvendelse og renselse av sjelen og stå for Herrens Rett er mer viktig. Jeg har brukt tiden der, å det vil jeg fortsette med. Min øyne og ører åpnet seg mer! Halleluja! Herren være æret. For vi er i krig. Krig med Satans hær om friheten i denne verden!

Uansett dette er hva Gud sier:

«Jeg vil at Mine barn skal be. Om de ikke reiser seg å samler seg å innser at dere må BE så vil de falle med fiendene. Omvend dere! Samle dere, ikke kritiser Mine profeter. De har talt rett, men fienden prøver å bruke redsel for å få dere til å tro de dere ser!? Donald Trump er Min mann. Jeg satte han der for å gjenopprette USA og verden. Hvorfor famler Mine barn i blinde? Hvorfor hører de ikke? De hører på verdens å verdens talerør nemlig Satan. Flere av Mine barn har vært trofaste og bedt natt og dag, og stått for min Rett. De vil få svar. Valget vil bli et jordskred. Men et jordskred fører med seg mye. Mennesker, biler, hus mm. Alt. Det som blir igjen er rent og sitter godt festet! Alt som later som det er rotfestet i Meg vil dras med i skredet. Satans tjenere vil avsløres og flere år av Satans arbeid vil utslettes! Men, dere MÅ BE! Tro ikke at en glatt tunge er det samme som et rent hjerte og en ærlig sjel! Nei, jeg sier dere, Satan er løgnens far med en sølv tunge. Se på Mine ekte barn. Ikke mange perfekte mennesker, men de ble formet av Meg, som JEG vil ha dem. Trump er MIN mann, som Jeg har gjort det før med andre ledere, gjør Jeg igjen! Avsløringer vil komme, å det vil ryste verden! Verden blir ikke mer den samme for ledere vil kjempe for å gjenopprette sitt rykte som vil få stygge riper. Men Trump Må ha 2 perioder for dette! Ikke vær enig med media, ikke se på tv og media. Det handler IKKE om hva de sier men om hva JEG sier, sier Herren».

Gud VIL gi Trump seier! Men flere «kristne» ja jeg setter det i hermetegn fordi de er så blinde og døve! De kjenner denne verdens gud men IKKE vår Far og Frelser Jesus Kristus. Han taler men de hører ikke Hans Stemme. Slik jeg ser det så har man 2 valg nå. Det første som dukker opp i deg er: «Pøh.Jeg vet hva som er rett! De er falske profeter ……» det er et tegn på at Gud taler fordi det pirker direkte på «kjøttet» ditt! Eller du kan ydmyke deg, omvende deg å be om tilgivelse for å ha hørt på fiendens stemme, samt vært enige med han! Be så at Gud må åpenbare Sin Vilje for Deg!

Slutt å hør på nyhetene! Det sa Herren til meg. De er korrupte til de grader å nå ser vi det virkelig. De som støtter en som Biden å er kristen vil pådra seg mye trøbbel. Fordi Biden er innvolvert i det okkulte på høyt nivå og derfor støtter menneskeoffringer – abort er nemlig det. DU vil bli en del av det! I dette valget er det for eller imot, to kandidater to valg. Velger du for å offre barn til satan så må du ta konsekvensene. Mange liker ikke Trump fordi de har hørt på mediene i stedenfor Gud! Hvorfor? De «føler» at de ikke liker han. Jeg visste med en gang jeg så Trump at Gud hadde Sin Hånd på han og at dette ville bli noe helt spesielt! Dette er en tid for valg. Valg for eller imot. Er du med Gud? Det koster. Mye. Bare si at du elsker Trump. Se hva som skjer. Hva sier verden? Legg merke til det! Vi vi tro en dårlig rapport? Har du lest Bibelen? Hva om alle Israels ledere og krigere hadde gitt opp? Skjønner dere ikke at dette er en KRIG? Vi du være som de dårlig speiderne som kom tilbake å sa: Vi har ingen sjanse! Vi gir opp. Eller vil du være som Caleb og Josva som sa vi må tro Gud!?

Se på David og Goliat. Goliat talte i 40 dager for å overbevise folket om at de måtte gi etter!! Så kom David å sa NEI! Vi tilhører Herren!! Det er hva de prøver å gjøre med Usa! Det handler ikke om Trump som person men om hva Herren vil. Om at Hans Vilje skal bli gjort! Det finnes kristene i hele verden, i onde land, så å be «Herre hjelp oss kristen med å gi oss det vi vil..» det er ingen bønn etter Herrens Vilje. Nei, se på de gamle profetene i Bibelen. De visste hvordan man ba! Jesus også. Ikke min, men DIN VIlJE. Men man må vite HVA som er Hans Vilje! Er du i tvil? Omvend deg! Da må du lære å sjelne. Har du fylt din sjel med verden og fiendens ord så lenge at du ikke kan sjelne?

Jeg sier dere, vi må stole på Gud å ikke gi dere. DIN VILJE SKAL SKJE på jorden som i Himmelen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s