arve synd, Åndelighet, bønn, Dunamis, Traumer

Lær å be – rense seg fra arvesynd og religiøse ideer

Del 2

And you who were dead in trespasses and in the uncircumcision of your flesh (your sensuality, your sinful carnal nature), [God] brought to life together with [Christ], having [freely] forgiven us all our transgressions,

14 Having cancelled and blotted out and wiped away the handwriting of the note (bond) with its legal decrees and demands which was in force and stood against us (hostile to us). This [note with its regulations, decrees, and demands] He set aside and cleared [j]completely out of our way by nailing it to [His] cross.

Kol. 2:13-14 AMP

Who was betrayed and put to death because of our misdeeds and was raised to secure our justification (our [e]acquittal), [making our account balance and absolving us from all guilt before God].

Rom.4:25

[All] are justified and made upright and in right standing with God, freely and gratuitously by His grace (His unmerited favor and mercy), through the redemption which is [provided] in Christ Jesus,

Rom. 3:24

let us approach [God] with a true and sincere heart in unqualified assurance of faith, having had our hearts sprinkled clean from an evil conscience and our bodies washed with pure water. 

Heb. 10:22

Do not get drunk with wine, for that is wickedness (corruption, stupidity), but be filled with the [Holy] Spirit and constantly guided by Him.

Ef. 5:18

Her er det flere vers som bør leses å mediteres på. Å nå sier jeg dette: De skal leses høyt!! Lyden av din stemme som taler Guds Ord er veldig viktig. Det er IKKE det samme å lese stille! Skal du få aller mest ut av dette så soak litt først så The Glory er til stede, for Den Hellige Ånd og Guds Ord skaper mirakler! Så dette er bønnen:

Jeg bestemmer – Decree at Jesu blod metter sjelen min og bryter meg fri for ugudelige dokumenter (fra Retten), avtaler og oppgaver mot meg og min familie, fra fortid, nåtid og fremtid. Jeg bruker Jesu Kristi Blod for å avbryte og skille dem fra min kropp og sjel. Jeg erklærer at deres straff er betalt i sin helhet av Jesus på Golgata. (Kolosserne 2: 13-14, Romerne 4:25 og 3:24)

Jeg bekjenner og omvender meg fra alle ugudelige karaktertrekk, oppførsel og mentale festninger i min sjel som ble ført ned til meg gjennom min familielinje helt tilbake til Adam. (1. Korinter 15: 21-22, Romerne 5:19)

Jeg omvender meg fra alle ord og forbannelser som er talt av meg eller noen i blodlinjen min, og jeg legger Jesu blod over alle forbannelser som er talt mot noen i en hvilken som helst generasjon. Bibelen sier at en forbannelse uten grunn ikke kan lyse, eller ikke kan bli virksom. Jeg bestemmer at sjelen min blir vasket og helbredet av hver eneste generasjonsforbannelse, og jeg beordrer at enhver forbannelse på kroppen og sjelen min skal brytes. I Jesu navn. (Ordspråkene 26: 2, Salme 103: 3, Galaterne 3:13)

Jeg bekjenner all avhengighet i familieblodslinjene mine, og jeg befaler – Decree at Jesu blod vasker bort all avhengighetssynd i min sjel som styrer meg nå. (1. Korinter 6: 9-11, Hebreerne 10:22)

Jeg tilstår og tar avstand fra all gale læresetningstenking som kan ha kommet fra min sjel. Min ånd er fylt med Kristus, så i min ånd har jeg perfekt lære. Jeg befaler – decree – sjelen min blir lik som min ånd, med Dunamis i Jesu navn.

(Titus 2: 1, 1. Tessalonikerbrev 5:23, Efeserne 5:18)

Jeg tar avstand fra arvelig sykdom, enten det er fysisk, emosjonelt eller mentalt og enhver annen svakhet i familie – blodslinjene mine. Jeg bestemmer- decree- at Jesu blod vasker meg ren for enhver synd i sjelen min som ble ført ned gjennom blodlinjen min og ville lot generasjonssykdom komme over meg. Jeg bestemmer – Decree – at jeg blir fullkommen helbredet fordi min sjel er fullkommen ved Dunamis. (1. Johannes 1: 7-9, 3 Johannes 1: 2, Åpenbaringen 1: 5)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s