Åndelighet, Åpenbaringen, Gud, Helliggjørelse, Omvendelse, Sjelen

Utgytelse av DHÅ i den siste tid, og snublesteinen

Ingen kan fornekte at vi er i den siste tid. Man må være blind, døv og fullstendig oppslukt av seg selv om man ikke legger merke til hva som skjer i verden i dag. En ting er alt som skjer i verden, hvor Globalistene hvor de mektigste er styrt av Satan, de eier mediene, matproduksjonen, oljen, gull og sølv, bankene mm, de jobber på spreng for å få en verden uten grenser hvor de skal styre. Våre ledere følger dem slavisk, uten at folket egentlig skjønner hva som skjer. De tror at dette bare er en nødvendighet for at handel og arbeidsskraft skal flyte fritt! Men nei, det er det ikke. Innvandringen er satt i verk av de samme menneskene, betalt av disse blir dette organisert slik at vesten skal kolapse! Kristne roper at andre kristne er onde fordi de ikke vil godta at landet vårt innvanderes av muslimer som ikke legger skjul på at de vil ta over Europa. De kristne flyktningen er de som er de virkelige ofrene, kan ikke få hjelp fordi de blir drept i flyktningeleirene samt på veiene til tryggheten.

Så har vi menighetene. Hva skjer der? Ikke mye, men det har reist seg en gruppe som åpent kritiserer andre kristne, særlig de som hører hva Ånden sier i tiden, for Gud taler til profetene så vi kan vite Hans planer for vår tid! De som kritiserer, kritiserer det de ikke skjønner fordi de ikke har del i det! Mange kristne gjør som Bibelen sier, nemlig som Jesus gjorde og mere til! Men siden de ikke har del i det så er deres løsning at da må det være fra djevelen, men jeg sier at de tar feil! Kjærligheten er kald, og verre skal det bli! De bruker mer tid på kritikk av andre kristne og menigheter enn å søke Gud for svar. Jeg sier at disse hører ikke Guds Stemme og er fattige i sitt åndsliv. Det samme gjelder de som bare snakker om nåde og kjærlighet hele tiden. Derek Prince sa: «Det er bedre å gjøre det enn å snakke om det» og det er virkelig sant her! Men svært ofte stemmer det ikke overens – tale og handling. Disse har ikke noe snakke om så de gjentar seg selv om nåde og kjærlighet hele tiden, og mange elsker denne forkynnelsen! Særlig en forkynner og leder kommer til meg når jeg tenker på disse forkynnerne. De bruker menneskelig sjarm og personlighet som et show. Ånden er ikke mye tilstede…

Guds Ild og Glory

Som jeg har skrevet om før så er jeg opptatt helbredelse i sjelen for der ligger alle våre problemer (les om helbredelse i sjelen flere deler del 1) . Sjelen er vårt problem som vi vil måtte jobbe med (helliggjørelse) helt til vi er hjemme. Dåpen i Ild er det få som snakker om men jeg lover at den er veldig virkelig. Mange er selvfølgelig døpt i DHÅ, noe som er helt nødvendig samt født på ny, men nå kommer en dåp i Ild som vil la oss få del i en helt nytt nivå!! Amen

På Jesu tid var de religiøse lederne ute etter å «avsløre» Jesus, så de kunne vise at Han var falsk. Hele tiden satte de Han på prøve, men Han besto alltid! Så hva var argumentet de brukte for at Jesus var falsk? De hadde Boken sin, eller Loven og Torahen. Der sto det om Moses og hvilke bud han fikk av Gud. De hadde ingen åpenbaring over Skriften, så de så ikke hvem Jesus var! Men, de var overbevist om at de var såpass «store og kloke» at Gud ville vise Dem ting! Jesus ble snubelsteinen for dem! De var full av synd som de ikke så fordi de gjorde alle de rette tingene. Alt var pent og ordnet men NULL ILD! Som kirken i Norge!!

Gud vil reise opp profeter som er for landet som vil kaste ut satanisme, hekser og wicca!! England særlig, men Norge også! England er Wiccas, og det okkultes «holyland», og det er så mye av det at det må brytes for at Gud skal kunne få ordentlig feste der! Nå vil utytelsen av Guds Ild bli så mektig og noen av Hans profeter vil kunne bryte det ved bare å være der! Aldri før har verden sett det som skal komme!!

Snublestenen

Når jeg ble frelst opplevde jeg hvordan Gud viste meg Satans rike og dets oppbyggelse. Jeg hadde selv opplevd å bruke disse kreftene som var fra demoner, noe jeg ikke visste da. Når jeg ble frelst ble jeg veldig var på dette med å ikke blande inn det okkulte, samt at alt var «farlig» om feks en metode ble brukt i det okkulte så måtte den ikke brukes i kristen sammenheng! Det er jo klart at vi som kristne ikke bruker tarotkort mm, fordi vi har ikke bruk for det, samt at kilden til kraften er fra Satans rike! Men, Gud løste meg fra dette, heldigvis, å viste meg at alt Satan gjør er stjålet fra Gud! Det er en etterligning, og vil aldri nå opp til det ekte! Nå opplever jeg at jeg står oppå det okkulte fordi jeg har autoritet over det! Jeg opplever ingen respekt for det som jeg gjorde da jeg var en ny kristen. Det er så befriende å jeg skjønte at det er slik man føler seg når man er løst og har autoritet. Man har ikke atomatisk autoritet over visse ting om sjelen ikke er renset å ånden som er tilknyttet såret er kastet ut. Det blir som Legion sa til Jesus «hva vil Du meg, og hva har vi felles med deg»? Han hadde ingenting felles med Legion så Han hadde makt over dem! Slik er det med oss også.

Det jeg vil si er at mange kristne ikke kommer seg over dette, å særlig ikke de som har vært i det okkulte. De er mistenksomme til alt, å er det noe som ble gjort i det okkulte så er det ikke bra! Det er feil. Ta en ting som Soaking. Det var så skummelt fordi de sammenlignet det med meditering etc i Satans rike! Det kunne ikke vært mer feil! For det første er kilden Gud og DHÅ, samt at du blir utrustet når du soaker- av Gud! Man går glipp av mange velsignelser fordi redsel styrer dem! De vil nok si at nei det er ikke redsel, men det er det. Det de sier er at det okkulte har mer kraft en Gud har til å bevare oss i Han!! Da blir det en snublesten for dem. Men som Paulus sa, at er det noen som har liten tro må ikke de som har stor tro ødelegge for dem. Dvs at når de ikke har tro til å utføre dette (Paulus snakker om å spise kjøtt ofret til urene ånder, demoner) så blir det en snublesten for dem! Derfor ser jeg at de ofte sier at det er fra djevelen når deres tro ikke strekker til.

Jeg kan nesten ikke beskrive det som har skjedd med meg med å se det åndelige, samt bli løst fra narkotika. Jeg står over det, og ser det SOM DET ER! Når man ikke er løst fra noe så er det som man er i det, men når Gud får komme til å helbrede deg i sjelen, ja da har man autoritet samt man setter sine føtter på det! Det er under mine føtter. Man kjenner det veldig godt, for om man ser seg rundt å ser – «å nei det er okkult det. Det kan vi ikke gjøre», da er ikke det basert på frihet og kunnskap på den åndelig frihets måten. Alt Satan har er etterligning som sagt, og han har laget et rike som har erstattet DHÅ med demoner. Det er jo ikke i nærheten en gang. For at man skal falle i den fella å ta feil av dette må man ha null innsikt samt man er ikke i DHÅ som hele tiden bærer vitne om det vi gjør. Det er ofte ufrelste mennesker eller helt nye kristen som tar slik feil. Men om vi gjør okkulte ritualer fordi vi vil søke kilden bak det, DA er det en annen historie. Som kristen vil jeg jo ikke det, samt jeg har den ekte kilden, den rene kilden. Jeg ser hele den åndelige verden i ett for det er en verden, det betyr at man gjør ting på like måter, men kilden er vesentlig. Feks tall. Gud har brukt tall for å vise Sin eksistens gjennom hele Bibelen, en bok heter jo Numbers på engelsk! Men mange kristne vil da si: Å nei dette er demonisk! Dette fordi tall blir mye brukt til å spå med etc i det okkulte, men nei, tall er ikke demoniske, men kilden til det de ble brukt til i det okkulte var det! Hva skal man da si om penger, sex? Samme sak. Det er hva du gjør med det som betyr noe. Visdom og kunnskap samt åpenbaring. Det er helt essensielt i disse dager. Derfor vil så mange falle fordi de enten ikke har åpenbaring og kunnskap å faller i NewAge’s felle, eller de har religiøse åndsmakter å faller i den andre krøfta, nemlig hvor de fornekter Guds Kraft fordi de sier det er demoner! Begge deler er like farlig!

Idag ser man flere og flere kristne som skal «avsløre» andre kristne. De setter seg på sin selvrettferdige hest å hyler mot Guds tjenere. Slik har det alltid vært, men nå i den siste tid vil de sanne tjenere stå mot begge disse fronter, men aller verst er de kristne som forfølger sine søsken fordi de ikke har del i Åpenbaringen. Slik har det alltid vært. Da indremisjonen oppsto ble de beskyldt for å være ugudelige, når Pinsevennene oppsto var det helt ramaskrik! De var satanstjenere å snakket i tunger! Selv om det står tydelig i Bibelen at man SKAL snakke i tunger så fant de ut at nei, det var feil. Nettopp fordi de ikke hadde del i det selv! Når Edvardsen og Sarons dal oppsto var det en flokk ledere i Pinsebevegelsen som sto fram i medier å hang ut Edvardsen på den mest avskylige måte! Nå, er det de som er brutt ut av Pinsebevegelsen og flere andre også som har del i den siste åpenbaringen, og det vil møte mer motstand enn noen gang før! Nå, reiser Gud opp vanlige menn og kvinner som ikke har svarte dresser og tviholder på de «gamle» ordningene hvor Pastor har all makt og nesten tilbes noen steder. Det er slutt på de tider. Gud vil ha mennesker som er tjenere. Mennesker som ikke er opptatt av stillinger – The faceless generation. Som hører Guds Stemme og følger Han! En snublestein er fortsatt til å snuble i! Man MÅ være fyllt av Ånden samt ILDEN. Ellers vil man ikke klare å fullføre løpet.

De som reiser seg mot Guds tjenere har ofte ingen reell frukt i eget liv. Ofte er det helt motsatt. Ekteskapet deres som jo er det første tegnet på at noe er veldig galt åndelig, er ofte fullt av bråk og krangling, eller de skiller seg. Det er et sikkert tegn på at noe er galt fatt, fordi det er et tegn på sår i sjelen som også har demoniske krefter tilknyttet (nå snakker vi selvfølgelig ikke om ekteskap hvor vold, utroskap eller rus er tilstede, der den ene part har brutt ektepakten). Når man skiller seg fra sin ektefelle, følger man disse kreftene i stedenfor å søke Guds helbredelse og frihet! De opplever ikke å sette noen i frihet eller at folk blir frelst…de har mistet sulten! Det menneskelige har tatt over, og alt som Jesus gjorde er ikke noe som skjer i deres nærvær!

Så sier jeg da at hver og en må passe sin egen sjel, fordi det er en stor oppgave som vi er pålagt av GUD! Da ville verden sett annerledes ut! Hellige dere, så vil Gud velsigne oss! Å JOBB på deres Frelse – Helliggjørelsen!! FÅ SJELENE RENSET OG HELBREDET! Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s