Avguder, Åndelighet, Demoner, Demonske konger, Dunamis, Helbredelse, ild, Leviatan, soaking, Stolthet

Leviathan – The twisting, flying serpent!

Jeg MÅ skrive om denne ekstremt ødeleggende og mektige ånden som ødelegger kristnes liv og deres vennskap! Føles det som det er misforståelser, kaos og løgn rundt deg? Blir DU beskyldt for å ha sagt ting du virkelig ikke har sagt? Blir du angrepet i vennskap, forretningsvirksomhet etc? Å jada. Leviatan er virksom! Han blir kalt «The twisting, flying serpent» som betyr å gå frem og tilbake. Leviatan er en av de demoniske kongene (The strongmen i Bibelen). Når Gud snakker om Leviatan og når vi ser han er han en diger krokodille lignende sak, som er fryktinnytende. Men hva kjennetegner Leviatan? Hva sier Guds Ord om han?

[a]Can you draw out [b]Leviathan with a fishhook?
Or press down his tongue with a cord?

“Can you put a rope [made] of rushes into his nose
Or pierce his jaw through with a hook?

“Will he make many supplications to you [begging to be spared]?
Or will he speak soft words to you [to coax you to treat him kindly]?

“Will he make a covenant or an arrangement with you?
Will you take him for your servant forever?

“Will you play with him as with a bird?
Or will you bind him [and put him on a leash] for your maidens?

“Will traders bargain over him?
Will they divide him up among the merchants?

“Can you fill his skin with harpoons,
Or his head with fishing spears?

“Lay your hand on him;
Remember the battle [with him]; you will not do such [an ill-advised thing] again!

[c]Behold, his [assailant’s] hope and expectation [of defeating Leviathan] is false;
Will not one be overwhelmed even at the sight of him?
10 
No one is so fierce [and foolhardy] that he dares to stir up Leviathan;
Who then is he who can stand before Me [or dares to contend with Me, the beast’s creator]?

Job. 41:1-10

Se på dette! Man kan ikke overvinne Leviatan som en vanlig demon! Mange kristne er overmodig og uten visdom! De tror at det bare er å kaste seg ut i kampen uten frykt eller respekt i Jesus Navn! Feil! Gjør du det her vil du aldri gjøre det igjen står det! Du vil bli skadet så fælt at du vil aldri glemme det! Ditt overmodige håp om å vinne over han står det, er falskt! Hvem kaster seg ut i en kamp med et monster uten å se det, eller vite hva eller hvorfor du står i mot det? En som ikke eier visdom! Hva mer sier Ordet om han?

“He looks on everything that is high [without terror];
He is monarch over all the sons of pride.
[And now, Job, [d]who are you who does not dare to disturb the beast, yet who dares resist Me, the beast’s creator? Everything under the heavens is Mine; therefore, who can have a claim against God?]”

Job. 41:34

Les hele kapitelet om Leviatan i Job! Han er kongen over stolthetens sønner står det! Så om du er under attak fra Leviatan finnes det bare en mulighet for å få han vekk, fjerne GRUNNEN til at han er der! Stolthet! Du har stolthet i livet ditt. Tror du at du alltid har rett? Eller diskuterer du mye fordi du har rett? Særlig dere kvinner mot deres ektemenn, og omvendt. Arroganse og selvrettferdighet er stolthet! Bitterhet og irritasjon. Er du irritert på noen? Eller irriterer du deg over noen som står over deg? Snøfter du over hvor idioter noen er? Stolthet. Han skaper splittelse, skilsmisser, uvennskap som fører til varige splittelse, særlig i menigheter! Jo mer man prøver å fortelle at hva man mener eller ordne opp, jo verre blir det! Leviatan går fra den ene til den andre så det er ikke slik at bare en part har den på seg seg, nei. Men, jeg har opplevd at en part kan si en ting mens en annen påstår at de sa noe helt annet! Det er utrolig noen ganger hvordan ting blir snudd på hodet! Fysiske problemer oppstår også! Problemer i urinveiene og livmor, urinblære, tarmer etc.

Så hvordan få han vekk? Først Blodet!

  1. Be om tilgivelse for stolthet (nevn hvem det gjelder), arroganse, bitterhet mm
  2. Ta Blodet over synden
  3. Helbredelse over sårene Dunamis helbreder sjelen!
  4. Guds Ild brenner vekk ALT! Hver en bitter rot mm. Be Guds Ild over deg, samt soak så The Glory kommer ned! Ilden (Mal. 4:2 ) brenner opp den onde indre fienden i meg som gir Leviatan rett til å angripe! Mal. 4:3 forteller hvorfor du trenger Guds ild, så du kan trå Leviatan under foten!

For behold, the day is coming, burning like a furnace, and all the arrogant (proud, self-righteous, haughty), and every evildoer shall be stubble; and the day that is coming shall set them on fire,” says the Lord of hosts, “so that it will leave them neither root nor branch. 2

Mal. 4:2

But for you who fear My name [with awe-filled reverence] the sun of righteousness will rise with healing in its wings. And you will go forward and leap [joyfully] like calves [released] from the stall. You will trample the wicked, for they will be ashes under the soles of your feet on the day that I do this,” says the Lord of hosts.

Mal. 4:3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s