Åpenbaringen, Bitterhet, Blodet, Dunamis, Jesus er LYS, Oppstandelses kraft, Sjelen

Bli fri, bli helbredet og vit at du er ELSKET!

Basert på Katie Souzas «Healing of the Soul»

Her vil jeg skrive inn en en lang, Bibelsk «oppskrift» på hvordan man kan bli fri fra mange plager som sitter i sjelen, som får konsekvenser for alle områder i livet! Legg dette i ditt hjerte, les det høyt, gjenta å be! Nye områder av frihet! Frihet fra bitterhet som kan få deg til å få kreft, ikke få barn, økonomisk ruin, vekt- oppgang, psykiske plager til store psykiske traumer, overgrep etc etc! Bibelen forteller om alt dette, om lag i sjelen som MÅ heles. NB! Dette er ikke noe man raser igjennom. Det er mye og jeg anbefaler på det sterkeste at man tar det etappevis!Her må man soake i Ordet!! Ellers vil du ikke bli fri. Men, de som vil bli fri, blir det! Amen!

Jeg vil tillegge ting her ettersom nye ting kommer til!

Frihet fra bitternes som kommer fra vår daglig jobb, arbeidssituasjon eller situasjon.


For behold, the day is coming, burning like a furnace, and all the arrogant (proud, self-righteous, haughty), and every evildoer shall be stubble; and the day that is coming shall set them on fire,” says the Lord of hosts, “so that it will leave them neither root nor branch. But for you who fear My name [with awe-filled reverence] the sun of righteousness will rise with healing in its wings. And you will go forward and leap [joyfully] like calves [released] from the stall. You will trample the wicked, for they will be ashes under the soles of your feet on the day that I do this,” says the Lord of hosts.

Mal. 4:1-3


So Jesus said to them, “The Light is among you [only] a little while longer. Walk while you have the Light [keep on living by it], so that darkness will not overtake you. He who walks in the darkness does not know where he is going [he is drifting aimlessly]. 36 While you have the Light, believe and trust in the Light [have faith in it, hold on to it, rely on it], so that you may become sons of Light [being filled with Light as followers of God].”
Jesus said these things, and then He left and hid Himself from them.

Joh. 12:35-36


 21 So get rid of all uncleanness and [e]all that remains of wickedness, and with a humble spirit receive the word [of God] which is implanted [actually rooted in your heart], which is able to save your souls

Jackob 1:21


Å Soake:

soak, soaks, soaking, soaked verb 1 To soak something or leave it to soak means to put it in a liquid and leave it there 2 When a liquid soaks something, it makes it very wet similar words: saturate, wet 3 When something soaks up a liquid, the liquid is drawn up into it. Ordboken om å Soake!

Mange tror at det er noe «skummelt» med dette, noe new age’y, men som jeg har sagt mange ganger, så er dette et ord for det vi åndelig gjør i Den Hellige Ånd!

New age har stjålet alt fra Gud og fra andre religioner fra østen etc. VI kristne, tar tilbake det som er vårt! Skal vi sitte å være redde for noe som er vårt i utgangspunktet? Jesus var FØR new age! Sorry, men det er lov å bruke hodet!

Bitterhet som kommer fra vårt arbeid kan være at man ikke er blitt forfremmet eller ikke har den lønnen du syntes du fortjener mm? Har du blitt behandlet urettferdig på jobb? Eller jobber du hardt hjemme, rydder, vasker, passer barn tar ALT ansvar mens ingen ser ut til å bry seg? Du er den eneste som passer økonomi etc? Eller ser det ut til at Gud ikke gir deg den tjenesten Han har lovet deg? Kommer du liksom ikke helt ut i tjenesten? Ser du kanskje ikke den frukten du hadde ønsket og håpet på? Vel da kan bitterhet ha kommet inn i ditt hjerte. Er det vennskap du føler at du har blitt sviktet gjennom etc, eller menighets arbeid? Vel, du må bli kvitt bitterheten i ditt hjerte (sjel), ellers kan du aldri oppnå det du ønsker i ditt liv!

Her kan du lese forskjellige definisjoner på Bitterhet: https://www.thefreedictionary.com/bitterThen Joseph died, and all his brothers and all that generation.
But the descendants of Israel were fruitful and increased abundantly; they multiplied and grew exceedingly strong, and the land was full of them.
Now a new king arose over Egypt who did not know Joseph.
He said to his people, Behold, the Israelites are too many and too mighty for us [and they [a]outnumber us both in people and in strength].
10 Come, let us deal shrewdly with them, lest they multiply more and, should war befall us, they join our enemies, fight against us, and escape out of the land.
11 So they set over [the Israelites] taskmasters to afflict and oppress them with [increased] burdens. And [the Israelites] built Pithom and Rameses as store cities for Pharaoh.
12 But the more [the Egyptians] oppressed them, the more they multiplied and expanded, so that [the Egyptians] were vexed and alarmed because of the Israelites.
13 And the Egyptians reduced the Israelites to severe slavery.
14 They made their lives bitter with hard service in mortar, brick, and all kinds of work in the field. All their service was with harshness and severity. 1.

2. mos. 1:6-14

Her ser vi at isralittene hadde blitt bitre pga alt det harde arbeide de ble pålagt av Farao, fordi de hadde havnet i slaveri. Om du leser Mosebøkene vet du at en av følgene av synd er slaveri, og at man vil arbeide hardt å få lite igjen. Dette hadde skjedd Isralittene, og de ropte til Gud. Vi havner i nøyaktig de samme fellene som Bibelens folk, men vi ser det ofte ikke. Pga mangel på kunnskap vet vi ikke hvorfor vi opplever så mye vansker etc, men då kan du bli fri! Nå, er det viktig at du som leser dette, mediterer på Skriftstedet og ber at Gud åpenbarer for deg hva som du må bli helbredet fra, (se hva som står ovenfor. Igjen, bruk musikk!! Jeg kan ikke få sagt dette nok, å da snakker jeg ikke om «senterbokmusikk» men soaking musikk hvor «Gud troner på vår lovsang» eller du kjenner DHÅ forløses og noe skjer i din ånd og sjel! Det musikken skal gjøre er å «dra» Guds Nærhet ned (The Glory of God)! Ellers blir det bare musikk du synger med på å du kommer aldri inn i Tronsalen! Dette er viktig (tenk på Skyen i ørkenen, The Glory Cloud) ellers vil det ikke komme ut i frihet, eller det vil ta lang tid! Tenk om Jesus måtte bruke flere år på å helbrede folk? Da hadde han holdt på ennå med de samme folka! Nei, Han hadde tilbragt så mye tid framfor Gud Faderen så Han kunne kalle Guds Herlighet og Nærhet rett ned raskt, det er dette vi trener på! Samt i denne tid må vi settes i stand raskt.

Bitterhet er mer enn hva jeg trodde. Se på defenisjonen av bitterhet her: https://www.thefreedictionary.com/bitter

Def. av Bitterhet

Fjerne synden

Omvend deg fra bitterhet som har ført til noen av de årsakene som jeg har nevnt over. Om du ikke vet, be om åpenbaring, men be og be om renselse av denne typen bitterhet, altså den daglig gjøren, arbeid ansvar, tjeneste, vennskap etc. Be om Blodet over den synden som førte til at du ble bitter. Frigjør kraft som renser deg….soak i bønn (du må lære å be på denne måten om du ikke kan). Mange lærer seg dette ved DHÅ ledelse jeg gjorde det, samt bruk Tungene deres!! Jeg lover at du vil oppleve endringer! Eksempel:

Å Herre, jeg omvender meg fra bitterheten i min sjel! Å Jeg dekker det med Ditt Hellige Blod (se for deg hva Han gjorde for deg på Korset). Jeg ber om tigivelse for at jeg lot bitterhet inn i min sjel fordi mine venner ikke så meg (eller hva du måtte be om her). Dette er bare en hjelp, men du ber selvsagt som du vil etter som Ånden gir deg å be!

Bitterhet som følge av «mangel»

Mangel kan være mange ting, og ofte fører det bitterhet med seg. Det kan være mangel på penger som det ofte er, mangel på svar, Guds løfter som ikke har blitt forløst i ditt liv, mangel på tro, mangel på utdannelse etc. Ofte kan mennesker bli bitre på Gud fordi de føler at Han ikke har gjort det Hans Ord sier, feks git dem en tjeneste som Han lovet, gitt dem penger eller jobb etc.


22 Then Moses led Israel onward from the Red Sea and they went into the Wilderness of Shur; they went three days [thirty-three miles] in the wilderness and found no water.
23 When they came to Marah, they could not drink its waters for they were bitter; therefore it was named Marah [bitterness].
24 The people murmured against Moses, saying, What shall we drink?
25 And he cried to the Lord, and the Lord showed him a tree which he cast into the waters, and the waters were made sweet. There [the Lord] made for them a statute and an ordinance, and there He proved them,
26 Saying, If you will diligently hearken to the voice of the Lord your God and will do what is right in His sight, and will listen to and obey His commandments and keep all His statutes, I will put none of the diseases upon you which I brought upon the Egyptians, for I am the Lord Who heals you.

2. Mos. 15:22-26

Wow. Se på dette skriftstedet! Her prøver Herren dem, samt gir dem en regel og en slags lov, å pga deres klage å vantro var vannet bittert!! Nederst sier Gud at om vi gjør alt Han ber oss om, følger alle Hans Ord uten klage å vantro, vil vi ikke bli syke! Jeg skal snakke mer om disse sykdommene som er nesten alt som er av sykdommer, det kommer lengre ned. Men bitterhet er virkelig en alvorlig ting! Mediter på skrifstedet, soak, omvendels fra vantro over at du ikke trodde Gud, at du klaget å sutret, JEG har i hvertfall gjort dette mange ganger! I mangel på penger, redsel for at ting og tang skulle skje, mangel på helbredelse, mangel på løsninger etc! Tilgi folk du er bitter på etc. Her er det mange ting å hente, søk Guds ledelse, å husk; dette må du gjøre ved litt tid! Ikke bare ras igjennom dette, men gjenta det mange ganger, flere dager, mnd, år!

Nå skal vi be om tigivelse for «å ha drukket det bitre vannet» som kvinnen i 4. mosebok som ble ført fram for presten. Husk at vi er kvinnen og Jesus er mannen. Har du noen gang vært «utro» mot Gud? Det har vi vært hver dag faktisk, ved å henvende oss til andre for hjelp, ved å bruke pengene våre på ting som er en avgud etc etc. Det er her soakingen kommer inn, for å søke Gud om åpenbaring!


15 Then shall the man bring his wife to the priest, and he shall bring the offering required of her, a tenth of an ephah of barley meal; but he shall pour no oil upon it nor put frankincense on it [symbols of favor and joy], for it is a cereal offering of jealousy and suspicion, a memorial offering bringing iniquity to remembrance.
16 And the priest shall bring her near and set her before the Lord.
17 And the priest shall take holy water [probably from the sacred laver] in an earthen vessel and take some of the dust that is on the floor of the tabernacle and put it in the water.
18 And the priest shall set the woman before the Lord, and let the hair of the woman’s head hang loose, and put the meal offering of remembrance in her hands, which is the jealousy andsuspicion offering. And the priest shall have in his hand the water of bitterness that brings the curse.
19 Then the priest shall make her take an oath, and say to the woman, If no man has lain with you and if you have not gone astray to uncleanness with another instead of your husband, then be free from any effect of this water of bitterness which brings the curse.
20 But if you have gone astray and you are defiled, some man having lain with you beside your husband,
21 Then the priest shall make the woman take the oath of the curse, and say to the woman, The Lord make you a curse and an oath among your people when the Lord makes your thigh fall away and your body swell.
22 May this water that brings the curse go into your bowels and make your body swell and your thigh fall away. And the woman shall say, So let it be, so let it be.
23 The priest shall then write these curses in a book and shall wash them off into the water of bitterness;
24 And he shall cause the woman to drink the water of bitterness that brings the curse, and the water that brings the curse shall enter into her [to try her] bitterly.
25 Then the priest shall take the cereal offering of jealousy and suspicion out of the woman’s hand and shall wave the offering before the Lord and offer it upon the altar.
26 And the priest shall take a handful of the cereal offering as the memorial portion of it and burn it on the altar, and afterward shall cause the woman to drink the water.
27 And when he has made her drink the water, then if she is defiled and has committed a trespass against her husband, the curse water which she drank shall be bitterness and cause her body to swell and her thigh to fall away, and the woman shall be a curse among her people.

28 But if the woman is not defiled and is clean, then she shall be free [from the curse] and be able to have children.

4. Mos. 15:28

Les dette nøye. Det er helt utrolig. Dette er Guds forordning og Lov! Det bringer oss under forbannelse som vi skal fjerne etter at vi først har utfør disse skrittene. Men, Se her, Om vi, som er kvinnen, har en annen gud, som er utroskap, vil vi bli rammet av denne forbannelsen som fører til vektøkning samt mye mer, faktisk alle sykdommer som Gud kan legge på oss. Bitterhet bringer forbannelse over oss!! Se på Ordet, Dekket er borte, å vi blir åpen for forbannelse. Å se, man kan ikke få barn om dette skjer. Barneløshet er garantert fra bitterhet fra dette bitre vannet!!

NB! Det bitrevannet bringer sykdom, kreft, betennelser etc! Har du blitt bitter på ektefelle?Barn? Dette er viktig å jeg skal snakke om hvilke sykdommer både psykiske og fysiske som rammer oss som følge av dette senere

Så må vi omvende oss som jeg har beskrevet over, soak i dette Ordet, få Guds åpenbaring!! Omvendelse, Blodet for synden! Tilgivelse.

Bitterhet om man har mistet en man elsket

Om du har mistet noen du har elsket så kan man bli bitter for flere grunner. Man kan bli bitter på Gud for at Han ikke beskyttet personen eller fordi Han ikke helbredet dem etc. Bitter på ektefelle som har sviktet, eller venner, menighet etc. Dekk deg med Blodet, få Gud til å åpenbare for deg hva som skjedde eller hvorfor du har forbannelser over deg som følge av dette. Jeg lover at de aller fleste har det. Tenk på alle som er barnløse? Kroniske sykdommer? Kreft? Ja det er utrolig! Omvend deg fra bitterheten du har i din sjel, dette må, jeg gjentar, soakes igjennom!! Bruk tid! Gjør det hver dag i flere dager. TUNGER! Se på Naomi og Ruth:


In the days when the judges ruled, there was a famine in the land. And a certain man of Bethlehem of Judah went to sojourn in the country of Moab, he, his wife, and his two sons.
The man’s name was Elimelech and his wife’s name was Naomi and his two sons were named Mahlon [invalid] and Chilion [pining]; they were Ephrathites from Bethlehem of Judah. They went to the country of Moab and continued there.
But Elimelech, who Naomi’s husband, died, and she was left with her two sons.
And they took wives of the women of Moab; the name of the one was Orpah and the name of the other Ruth. They dwelt there about ten years;
And Mahlon and Chilion died also, both of them, so the woman was bereft of her two sons and her husband.
Then she arose with her daughters-in-law to return from the country of Moab, for she had heard in Moab how the Lord had visited His people in giving them food.
So she left the place where she was, her two daughters-in-law with her, and they started on the way back to Judah.
But Naomi said to her two daughters-in-law, Go, return each of you to her mother’s house. May the Lord deal kindly with you, as you have dealt with the dead and with me.
The Lord grant that you may find a home and rest, each in the house of her husband! Then she kissed them and they wept aloud.
10 And they said to her, No, we will return with you to your people.
11 But Naomi said, Turn back, my daughters, why will you go with me? Have I yet sons in my womb that may become your husbands?
12 Turn back, my daughters, go; for I am too old to have a husband. If I should say I have hope, even if I should have a husband tonight and should bear sons,
13 Would you therefore wait till they were grown? Would you therefore refrain from marrying? No, my daughters; it is far more bitter for me than for you that the hand of the Lord is gone out against me.
14 Then they wept aloud again; and Orpah [a]kissed her mother-in-law [good-bye], but Ruth clung to her.
15 And Naomi said, See, your sister-in-law has gone back to her people and to her gods; return after your sister-in-law.
16 And Ruth said, Urge me not to leave you or to turn back from following you; for where you go I will go, and where you lodge I will lodge. [b]Your people shall be my people and your God my God.
17 Where you die I will die, and there will I be buried. The Lord do so to me, and more also, if anything but death parts me from you.
18 When Naomi saw that Ruth was determined to go with her, she said no more.
19 So they both went on until they came to Bethlehem. And when they arrived in Bethlehem, the whole town was stirred about them, and said, Is this Naomi?
20 And she said to them, Call me not Naomi [pleasant]; call me Mara [bitter], for the Almighty has dealt very bitterly with me.
21 I went out full, but the Lord has brought me home again empty. Why call me Naomi, since the Lord has testified against me, and the Almighty has afflicted me?

Ruth 1:1-21

Hva tror du skjedde med Naomi når hennes mann døde? Ble litt bitter kanskje? Legg merke til hva som skjer i livene til personer i Bibelen som opplever traumatiske ting. Når du leser Guds Ord så bli en Ordet gjører! Ikke bare ras avgårde, men gå inn i Ordet, let i det spør Gud! Soak!


15 Thus says the Lord: A [a]voice is heard in Ramah, lamentation and bitter weeping. Rachel is weeping for her children; she refuses to be comforted for her children, because they are no more.

Jer. 31:15


And [Hannah] was in distress of soul, praying to the Lord and weeping bitterly.

1. Sam. 1:10


16 Regard not your handmaid as a wicked woman; for out of my great complaint and bitter provocation I have been speaking.

1. Sam. 1:16

Søk Gud om dette, å be om Blodet over bitterhet som følge av å ha mistet noen eller noe? Hus, jobb etc. Eller, kan det være bitterhet over noe du ikke har fått? Som barn, en tjeneste, en jobb etc? Be om tilgivelse for å tilatt bitterhet over dette. Igjen, bruk tid og soak! Soak i Guds nærhet, få åpenbaring, søk Hans ansikt!

Husk at det er mange ting man er utsatt for i denne verden, å mye vet man ikke, så vi må spørre Gud om åpenbaring. Men, mye vet vi, samt vi har alle opplevd å bli tråkket på, snakket om og til på en dårlig måte, miste noen eller noe, blitt forlatt etc. Derfor er det bra å gå igjennom alt. Men mediter på versene. Det er så viktig for å få åpenbaring, å bruk tid. PRESS DEG IGJENNOM!!

Det er en masse vers i Bibelen som snakker om bitterhet og i alle vises det store konsekvenser! Sykdom og død, barneløshet, fattigdom, mangel, mangel på respekt etc etc. Men Bibelens folk skjønte hva konsekvensene var og flere ganger kan vi lese at de valgte å unngå hevn over noe så de ikke skulle bli bitre! Joab og Abner blant annet. David og Sauls strid er et annet bilde. Saul var bitter og sjalu på David, og ville hevne seg på han. Pga det miste han alt, og ble forkastet av Gud!


And Samuel said to Saul, Why have you disturbed me to bring me up? Saul answered, I am bitterly distressed; for the Philistines make war against me, and God has departed from me and answers me no more, either by prophets or by dreams. Therefore I have called you, that you may make known to me what I should do.

1. Sam. 25:15

Job snakket mye om bitterhet og ved å lese Jobs bok kan man lære mye. Uansett så er bønnen at Gud må bevare oss fra bitterhet. Ofte er det en hendelse eller noen ord som kan fylle oss med bitterhet, men vi må kontrollere våre tanker ellers vil ikke ha en mulighet til å hindre bitterhet. Job ble «bitter in soul» og Satan fikk mer grunn til å ødelegge mer, å slik fortsatte det til alt var borte!

Bitterhet fra hevn

Har du ønsket å hevne deg på noen så veldig at du tenker på det ofte? Da er man bitter i sjelen pga hevn! Bitter hevn er noe mange har tenkt på og utført. Historien om Joab og Abner er et godt eksempel. Der går bitterhet over til mord! Så Søk nå Gud å bli tilgitt for tanker om hevn og bitterhet! Gjør som jeg har beskrevet over.


Then Abner called to Joab, Shall the sword devour forever? Do you not know that bitterness will be the result? How long will it be then before you bid the people to stop pursuing their brethren?

2. Sam 2:26

Bitterhet over fysiske og verbale overgrep

Vi MÅ tilgi overgripere uansett for ellers fører det til bitterhet, som fører til sykdom og ødeleggelse. Gå til Gud, overlat overgriperen til til dom gjennom din tilgivelse. Du må også be om tilgivelse for evt bitterhet du har i din sjel pga dette, så er du på vei mot frihet! Historien om Tamar er så trist, men viser hvordan de tenkte i Bibelens tid.


And [she] put ashes on her head and tore the long, sleeved robe which she wore, and she laid her hand on her head and went away shrieking and wailing.
20 And Absalom her brother said to her, Has your brother Amnon been with you? Be quiet now, my sister. He is your brother; take not this matter to heart. So Tamar dwelt in her brother Absalom’s house, a desolate woman.
21 But when King David heard of all these things, he was very angry.
22 And Absalom spoke to Amnon neither good nor bad; for Absalom hated Amnon because he had humbled his sister Tamar.
23 After two full years Absalom had sheepshearers at Baal-hazor near Ephraim, and Absalom invited all the king’s sons.
24 Absalom came to the king and said, Behold, your servant has sheepshearers; I pray you, let the king and his servants go with your servant.

2. Sam. 13:19-24

Dette er forferdelig, og fikk voldsomme følger for hele landet! Gjør som over, be og tilgi, soak.

Bitterhet fra traumer

Har du opplevd traumer? Fra ulykker fysiske traumer, penge traumer over å miste alt man eier etc, død, svik, alt som har skapt en traumatisk opplevelse for deg. Job er det beste eksemplet for traumer. Han åpnet seg opp å lot alt strømme inn. Han sier jeg vil ikke tie…å mer og mer skjedde. Les Jobs bok, å be Gud om å vise deg bitterheten i din sjel.

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Job+1&version=AMPC

Lenke til Jobs bok


Job 3:20
Why is light [of life] given to him who is in misery, and life to the bitter in soul,
Job 6:20
They were confounded because they had hoped [to find water]; they came there and were bitterly disappointed.
Therefore I will not restrain my mouth; I will speak in the anguish of my spirit, I will complain in the bitterness of my soul [O Lord]!
Job 9:18
He will not allow me to catch my breath, but fills me with bitterness.
Job 10:1
I am weary of my life and loathe it! I will give free expression to my complaint; I will speak in the bitterness of my soul.
Job 13:26
For You write bitter things against me [in Your bill of indictment] and make me inherit and be accountable now for the iniquities of my youth.

Job 21:25
Whereas another man dies in bitterness of soul and never tastes of pleasure or good fortune.
Job 23:2
Even today is my complaint rebellious and bitter; my stroke is heavier than my groaning.

Div. fra Jobs bok

Job miste alt og bitterhet kan forårsake det i praksis! Jeg ska vise hva Bibelen faktisk sier om forbannelsene og sykdommer, men vi skal også gå igjennom helbredelsene også! Det er faktisk sånn at selv om satan testet Job, noe han ikke trengte fordi Job var en god mann, så hva var egentlig hensikten med det som skjedde Job? Bitterhet tok tak i Job, og bitterhet kan faktisk føre til det som skjedde Job! Men, jeg skal ikke gå nærmere inn på det her fordi det skal DU SELV GJØRE! Lær å soake i Ordet!!!!

Bitterhet fra egne ord

Man snakker utfra hva sin sjel inneholder, og ord er farlige! Ord du har talt over andre skader DEG! Ord som kommer fra bitterhet er farlige. Dødelige faktisk.


13 Their throat is a yawning grave; they use their tongues to deceive (to mislead and to deal treacherously). The venom of asps is beneath their lips.
14 Their mouth is full of cursing and bitterness.
15 Their feet are swift to shed blood.

Rom. 3:13-15


The words of a whisperer or slanderer are like dainty morsels or words of sport [to some, but to others are like deadly wounds]; and they go down into the innermost parts of the body [or of the victim’s nature]

Ords. 26:22

Baksnakker du? Å da snakker jeg særlig om andre kristne fordi det kan bli din død! Sykdom og andre plager kan bli konsekvensen så vokt din tunge. Ordspråkene snakker mye om tungen.

Se dette verset om det å være bitter, sur, irritert samt baktale andre mm:


30 And do not grieve the Holy Spirit of God [do not offend or vex or sadden Him], by Whom you were sealed (marked, branded as God’s own, secured) for the day of redemption (of final deliverance through Christ from evil and the consequences of sin).
31 Let all bitterness and indignation and wrath (passion, rage, bad temper) and resentment (anger, animosity) and quarreling (brawling, clamor, contention) and slander (evil-speaking, abusive or blasphemous language) be banished from you, with all malice (spite, ill will, or baseness of any kind).

Ef.4:30-31


The heart knows its own bitterness, and no stranger shares its joy.

Ords. 14:10


He who is satiated [with sensual pleasures] loathes and treads underfoot a honeycomb, but to the hungry soul every bitter thing is sweet.

Ords. 27:7


And I found that [of all sinful follies none has been so ruinous in seducing one away from God as idolatrous women] more bitter than death is the woman whose heart is snares and nets and whose hands are bands. Whoever pleases God shall escape from her, but the sinner shall be taken by her.

Fork. 7:26


10 Out of the same mouth come forth blessing and cursing. These things, my brethren, ought not to be so.
11 Does a fountain send forth [simultaneously] from the same opening fresh water and bitter?
12 Can a fig tree, my brethren, bear olives, or a grapevine figs? Neither can a salt spring furnish fresh water.
13 Who is there among you who is wise and intelligent? Then let him by his noble living show forth his [good] works with the [unobtrusive] humility [which is the proper attribute] of true wisdom.
14 But if you have bitter jealousy (envy) and contention (rivalry, selfish ambition) in your hearts, do not pride yourselves on it and thus be in defiance of and false to the Truth.
15 This [superficial] wisdom is not such as comes down from above, but is earthly, unspiritual (animal), even devilish (demoniacal).
16 For wherever there is jealousy (envy) and contention (rivalry and selfish ambition), there will also be confusion (unrest, disharmony, rebellion) and all sorts of evil and vile practices.

Jak. 3:10-16

Nå må DHÅ vise deg hvilke ord du har talt i bitterhet som viser at du ikke kan ha bitterhet og Guds visdom i samme kilde!! dette Ordet forteller mye om frukten i våre liv! Man kan ikke være bitter å sjalu samtidig som man sier man har den DHÅ, så lurer man seg selv. Dette er IKKE av Gud men fra mennesker og djevelen står det! Ut med bitterheten! Blodet over ordene vi har talt i Jesu navn!! Tilgi de som har talt ille til deg og om meg, og du må omvende deg fra bitre ord!! Omvendelse Soake…

Bitterhet fra forhold og ekteskap

Her tror jeg mange har bitre sår grunnet dårlige forhold eller ekteskap. Alt du har gjort iforhold til ektefelle eller kjæreste må du omvende deg fra og be om tilgivelse for. Ord og handlinger. Blodet over alt du har sagt og gjort her! Det kan være forhold til foreldre, venner etc også. Men særlig ekteskap. Tenk om det har vært sykdom hvor den ene har måttet bære over med at partneren eller ektefelle, forelder er syk. Mye traumer kan komme fra det, samt den syke kan si mange stygge ting som følge av sykdommen og bitterhet etc! Sær i sjelen kan ha ført til så mangge situasjoner hvor ord og oppførsel sårer den ene, eller begge i forholdet!

Når du leser skriftsteder så vær bedene over all ondskap, handlinger og bitre ord du evt har sagt, gjort mot den andre. Omvendelse MÅ komme først! Så Blodet for synden, så tilgivelse så oppstandelseskraften (det kommer vi tilbake til)!


22 Wives, be subject (be submissive and adapt yourselves) to your own husbands as [a service] to the Lord.
23 For the husband is head of the wife as Christ is the Head of the church, Himself the Savior of [His] body.
24 As the church is subject to Christ, so let wives also be subject in everything to their husbands.
25 Husbands, love your wives, as Christ loved the church and gave Himself up for her,
26 So that He might sanctify her, having cleansed her by the washing of water with the Word,
27 That He might present the church to Himself in glorious splendor, without spot or wrinkle or any such things [that she might be holy and faultless].
28 Even so husbands should love their wives as [being in a sense] their own bodies. He who loves his own wife loves himself.
29 For no man ever hated his own flesh, but nourishes and carefully protects and cherishes it, as Christ does the church,
30 Because we are members (parts) of His body.
31 For this reason a man shall leave his father and his mother and shall be joined to his wife, and the two shall become one flesh.
32 This mystery is very great, but I speak concerning [the relation of] Christ and the church.
33 However, let each man of you [without exception] love his wife as [being in a sense] his very own self; and let the wife see that she respects and reverences her husband [[f]that she notices him, regards him, honors him, prefers him, venerates, and esteems him; and [g]that she defers to him, praises him, and loves and admires him exceedingly].

Ef. 5:22-32

Bitter rot


And cut through and make firm and plain and smooth, straight paths for your feet [yes, make them safe and upright and happy paths that go in the right direction], so that the lame and halting [limbs] may not be put out of joint, but rather may be cured.
14 Strive to live in peace with everybody and pursue that consecration and holiness without which no one will [ever] see the Lord.
15 Exercise foresight and be on the watch to look [after one another], to see that no one falls back from and fails to secure God’s grace (His unmerited favor and spiritual blessing), in order that no root of resentment (rancor, bitterness, or hatred) shoots forth and causes trouble and bitter torment, and the many become contaminated and defiled by it—

Heb. 12:13-15

Root i Skriften betyr Offspring eller avkom, så det forteller oss at bitterhet kan gå i arv fra generasjon til generasjon! Derfor må du også omvende deg fra den bitre roten som man har arvet fra sine forfedre! Be om tilgivelse for synden den har forårsaket i ditt liv! Omvendelse-Blodet-tilgivelse. Soake på dette! Be Herren vise deg den bitre roten nedover din generasjons linje! Se på dette Skriftstedet når du mediterer på dette! Åpenbaring på din familielinje…

Frihet fra fortidlig død:


23 One dies in his full strength, being wholly at ease and quiet;
24 His pails are full of milk [his veins are filled with nourishment], and the marrow of his bones is fresh and moist,
25 Whereas another man dies in bitterness of soul and never tastes of pleasure or good fortune.

Job. 21:23-25

Se på dette! Bitterhet kan føre til for tidlig død! Man mister alt ved å la bitterhet få bli i sjelen! Sykdom, fattigdom ja, død. Omvendelse, tilgivelse, Blodet over synden -bitterheten som jeg har latt komme inn i min sjel, Herre! Jeg omvender meg fra dette…. Blodet over synden og bitterheten, i Jesus Navn!

Helbredelsen!

Nå har vi tilført Blodet over bitterhet i vår sjel, å nå skal vi helbrede såret i sjelen som følge av synden! Dunamis – forløsning av Dunamis! I Tro – forløs Dunamis Kraften – kraften til å utføre mirakler og perfekt sjel som det betyr, forløs Dunamis i Tro fra din ånd inn i din sjel. Si det høyt mange ganger soake, jeg har opplevd så mye med dette å kan bekrefte at dette er effektivt! Du vil begynne å se i ånden, høre samt poppleve en fred du ikke ante fantes! Helbredelse vil komme, forhold vil helbredes etc etc! SÅ, Dunamis – forløser Dunamis over min sjel, min sjels sår som føle av bitterhet!

Les disse skriftstedene å forløs Dunamis!


For I am not ashamed of the Gospel (good news) of Christ, for it is God’s power working unto salvation [for deliverance from eternal death] to everyone who believes with a personal trust and a confident surrender and firm reliance, to the Jew first and also to the Greek,
17 For in the Gospel a righteousness which God ascribes is revealed, both springing from faith and leading to faith [disclosed through the way of faith that arouses to more faith]. As it is written, The man who through faith is just and upright shall live andshall live by faith.

Rom. 1:16-17

Helbredelse fra hardt arbeid

Guds Kraft til Frelse er oversatt Dunamis Kraften – Oppstandelses kraften! Så, du har en full ånd med Dunamis! Jeg befaler at Dunis forløses inn i min sjel over sårene fra bitterhet fra hardt arbeid, og daglig livets arbeid! Soake i dette!! I Jeus Navn! Nevn alt du nevnte over som du omvendte deg fra!

Helbredelse fra mangel (penger, løfter mm)


Beloved, I pray that you may prosper in every way and [that your body] may keep well, even as [I know] your soul keeps welland prospers.

3. Joh. 1:2

Jeg kommanderer Dunamis til å flyte inn i din sjel til å helbrede alle sår som er fra mangel på penger, og mangel på alle områder, helbrede sår fra bitterhet som har kommet av synd i pengesaker, samt all synd begått fordi man har handlet igjennom sår i sjelen! Jeg kommanderer Dunamis over alle sår fra bitterhet mot Gud og mennesker fordi man har for lite penger, forlite åndelighet etc. Takk, i Jesus Navn vil jeg fortsette å vokse i penger og kunnskap som min sjel helbredes og blir hel, så vil også jeg bli hel og ikke mangle noe! Amen I Jesus navn! Soake i dette Skriftstedet!!!

Helbredelse fra «det bitre vannet»

Jeg kommanderer Dunamis over såret i min sjel som følge av at jeg har drukket av det bitre vannet, og lot en forbannelse kommer over meg som følge av utroskap mot Gud! Det førte til vektøkning, at mistet muskelmasse, betennelses sykdommer som kan være mye! Din kropp blir rett og slett ødelagt, noen mer enn andre. Takk for at Du ved Ditt Blod ha fjernet synden så nå tar jeg Dunamis over såret i Jesu navn! Jeg Kommanderer Dunamis over såret i min sjel i Jesus Navn!!


16 May He grant you out of the rich treasury of His glory to be strengthened and reinforced with mighty power in the inner man by the [Holy] Spirit [Himself indwelling your innermost being and personality].
17 May Christ through your faith [actually] dwell (settle down, abide, make His permanent home) in your hearts! May you be rooted deep in love and founded securely on love,
18 That you may have the power and be strong to apprehend and grasp with all the saints [God’s devoted people, the experience of that love] what is the breadth and length and height and depth [of it];

Ef. 3:16-18

Kraften i vårt indre menneske er Dunamis som bor i vår ånd!! Så ved DHÅ blir den forløst inn i vår sjel og gir oss stor styrke og Kraft!! Amen

Helbredet fra svakhet/syklighet pga tap av noen du elsket/var glad i


17 And thus He fulfilled what was spoken by the prophet Isaiah, He Himself took [[h]in order to carry away] our weaknesses andinfirmities and bore [i]away our diseases.

Mat. 8:17

«All svakhet ikropp og sjel som kom fra tapet av en du elsket, jeg kommanderer Dunamis over såret som har blitt til pga dette /de tapene! I Jesus Navn. Soake på skriftstedet! Tal det ut ikke gi deg, 15 minutter eller mer! Må kontakt med Gud, og, gjør dette flere ganger ikke bare en gang også slutt med det. Smerten skal ikke plage deg mer, og jeg kommanderer Dunamis over mine følelser, sinn og min vilje!! Amen

Helbredelse fra bitterhet fra å vente på løfter


34 And Mary said to the angel, How can this be, since I have no [intimacy with any man as a] husband?
35 Then the angel said to her, The Holy Spirit will come upon you, and the power of the Most High will overshadow you [like a shining cloud]; and so the holy (pure, sinless) Thing (Offspring) which shall be born of you will be called the Son of God.
36 And listen! Your relative Elizabeth in her old age has also conceived a son, and this is now the sixth month with her who was called barren.
37 For with God nothing is ever impossible and no word from God shall be without power (Dunamis)or impossible of fulfillment.

Luk. 1:34-37

Om du har blitt bitter pga et løfte du har fått fra Gud eller fra andre, som ikke har blitt født, så har du blitt tilgitt for synden ved at du ba om tilgivelse og tok Blodet over synden så den er fjernet, synden som førte bitterheten inn i din sjel. Nå, skal Dunamis gi deg helbredelse fra såret det har tilført din sjel! Les Skriftsted om Maria og engelen! Soake i det og apply Dunamis over såret!! I Jesu Navn!

Helbredet fra såret som kom fra hevn – bitter hevn

Såret som kommer av synden som gjorde at du vil hevne deg på noen som opptok dine tanker ofte, at du ønsket å banke noen eller at du opplever at dette stadig kommer opp i dine tanker! Du er tilgitt (som ovenfor), så nå skal du bli helbredet i sjelen ved Dunamis! Som Abner og

Helbredelse fra Traumer

Som vi har bedt om tilgivelse for bitterhet fra traumer, Herre Jesus, ber jeg om at Blodet vasker meg ren fra synd fra bitterhet som kommer fra traumer Herre! Alle traumer som jeg har opplevd fysiske og åndelige, psykiske etc skal vaskes vekk i Blodet! Så må vi bli helbredet fra såret forårsaket av synden, samt synd vi har gjort som følge av såret! Jeg befaler i Jeus Kristi Navn at Dunamis må komme på sår i min sjel som kommer fra traumer Herre! I Jesu Navn så helbredes jeg i denne stund fordi Dunamis Oppstanelses Kraften som reiste Jesus fra døden, helbreder meg nå!! I Jeus navn så kommer Dunamis fra min ånd og inn i min sjel så den igjen blir oppstanden! Soak…

Helbredelse fra Egne ord

Som vi har bedt om tilgivelse for bitterhet som kommer fra mine ord som jeg har talt mot andre, Herre Jesus, ber jeg om at Blodet vasker meg ren fra synd fra bitterhet som kommer fra ord jeg har talt. Herre! Alle ord som jeg har talt over andre som har ført bitterhet over meg, skal vaskes vekk i Blodet! Så må vi bli helbredet fra såret forårsaket av synden, samt synd vi har gjort som følge av såret! Jeg befaler i Jeus Kristi Navn at Dunamis må komme på sår i min sjel som kommer fra ord jeg har talt over andre og over meg selv, Herre! I Jesu Navn så helbredes jeg i denne stund fordi Dunamis -Oppstanelses Kraften som reiste Jesus fra døden, helbreder meg nå!! I Jeus navn så kommer Dunamis fra min ånd og inn i min sjel så den igjen blir oppstanden! Soak…

Helbredelse fra Forhold og ekteskap

Som vi har bedt om tilgivelse for bitterhet fra ekteskap og forhold til venner og medmennesker etc, Herre Jesus, ber jeg om at Blodet vasker meg ren fra synd som kommer fra dette, Herre! Bitterhet fra forhold og ekteskap hvor jeg har blitt såret og sviktet, Herre, hvor jeg har såret noen. Sår fra dette bare dekkes i Dunamis i Jesus Kristus navn! Så må vi bli helbredet fra såret forårsaket av synden, samt synd vi har gjort som følge av såret! Jeg befaler i Jeus Kristi Navn at Dunamis må komme på sår i min sjel som kommer fra bitterhet i ektesakp og forhold til mennesker, Herre! I Jesu Navn så helbredes jeg i denne stund fordi Dunamis Oppstanelses Kraften som reiste Jesus fra døden, helbreder meg nå!! I Jeus navn så kommer Dunamis fra min ånd og inn i min sjel så den igjen blir oppstanden! Soak…

Helbredelse fra Bitter rot

Som vi har bedt om tilgivelse for bitterhet fra en bitter rot, Herre Jesus, ber jeg om at Blodet vasker meg ren fra synd fra bitterhet som kommer fra en bitter rot. Herre! Jeg fefaler Dunamis over alle generasjoner som har formet en bitter rot i mitt liv. Alle sår som har blitt som følge av synd pga en bitter rot, må helbredes i Jesu navn! Så må vi bli helbredet fra såret forårsaket av synden, samt synd vi har gjort som følge av såret! Jeg befaler i Jeus Kristi Navn at Dunamis må komme på sår i min sjel som kommer fra denne bitre roten Herre! I Jesu Navn så helbredes jeg i denne stund fordi Dunamis Oppstanelses Kraften som reiste Jesus fra døden, helbreder meg nå!! I Jeus navn så kommer Dunamis fra min ånd og inn i min sjel så den igjen blir oppstanden! Soak…

Helbredelse fra Fortidlig død

Som vi har bedt om tilgivelse for bitterhet som kan føre til en fortidlig død, Herre Jesus, ber jeg om at Blodet vasker meg ren fra synd fra bitterhet som kommer fra bitterhet Herre! Så må vi bli helbredet fra såret forårsaket av synden, samt synd vi har gjort som følge av såret! Jeg befaler i Jeus Kristi Navn at Dunamis må komme på sår i min sjel som kommer fra bitterhet som fører til fortidlig død, Herre! I Jesu Navn så helbredes jeg i denne stund fordi Dunamis Oppstanelses Kraften som reiste Jesus fra døden, helbreder meg nå!! I Jeus navn så kommer Dunamis fra min ånd og inn i min sjel så den igjen blir oppstanden! Soak…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s