Dunamis, Helbredelse, Jesus er LYS, Light, Lys

The Light of Christ


Once more Jesus addressed the crowd. He said, I am the Light of the world. He who follows Me will not be walking in the dark, but will have the Lightwhich is Life.

Joh. 8:12


For You, O Lord, are my Lamp; the Lord lightens my darkness.

2 Sam. 22:29


He dawns on them like the morning light when the sun rises on a cloudless morning, when the tender grass springs out of the earth through clear shining after rain.

2 Sam. 23:4


For with You is the fountain of life; in Your light do we see light.

Sal. 36:9


O send out Your light and Your truth, let them lead me; let them bring me to Your holy hill and to Your dwelling.

Sal. 43:3


Our iniquities, our secret heart and its sins [which we would so like to conceal even from ourselves], You have set in the [revealing] light of Your countenance.

Sal. 90:8


The Lord is God, Who has shown and given us light [He has illuminated us with grace, freedom, and joy]. Decorate the festival with leafy boughs and bind the sacrifices to be offered with thick cords [all over the priest’s court, right up] to the horns of the altar.

Sal. 118:27

Mange tror at når man snakker om «The Light of The Lord» , eller «Herrens Lys», så er det New age greier. MEN , de stjal det fra Gud! Det er Gud som har det sanne Lyset, det Lyset gir helbredelse og renselse på en rask og ekstremt kraftfull måte. I vår tid trenger mennesker å bli satt i stand raskt! Raskere enn før å det er fra Gud! Forløs herrens Lys! Han kommer med Lyset i hans øyne som fortærer mørke!! Jeg så Han med Lyset fra Hans øyer, å alt Hans Lys traff måtte vike!! Amen.

Se her:


But the path of the [uncompromisingly] just andrighteous is like the light of dawn, that shines more and more (brighter and clearer) until [it reaches its full strength and glory in] the perfect day [to be prepared].

Ordsp. 4:18

Hvert skritt du tar, alt du gjør om du er rettferdig og hellig, så lyser din vei av Herrens Lys! VÆR BEVISST!! Se i det åndelige er mer viktig enn noen gang. Bli klar over hvem du er i Kristus. Hva sier Ordet om Lyset? Se over, men det er en masse skriftsteder som snakker om Lyset i Gud. Herren skinner i Lys som ER Hans Glory, og Hans Herlighet!


For the commandment is a lamp, and the whole teaching [of the law] is light, and reproofs of discipline are the way of life,

Ords. 6:23


The light of the [uncompromisingly] righteous [is within him—it grows brighter and] rejoices, but the lamp of the wicked [furnishes only a derived, temporary light and] shall be put out shortly.

Ords. 13:9

Se på dette! Lyset i den onde er bare et midlertidig lys som snart slukkes! Når du ser ufrelste folk som ser ut til å ha all lykke i verden? Den er bare en liten stund. men, vårt Lys, er sterkt, ekte, Lyser i mørker for oss og andre! Så kommer dette skriftstedet som forteller så mye:


But unto you who revere and worshipfully fear My name shall the Sun of Righteousness arise with healing in His wings and His beams, and you shall go forth and gambol like calves [released] from the stall and leap for joy.

Mal.4:2

His Beams betyr stråler av LYS!! Lyset Hans bringer helbredelse til vår kropp og vår SJEL!! Men fort! Det liker jeg! Det er virkelig fantastisk. Man KJENNER det i kroppen og i sjelen. Dette er virkelig! Jeg satt på bussen da jeg så Jesus på glødene øyne, å da det


The people who sat [j](dwelt enveloped) in darkness have seen a great Light, and for those who sat in the land and shadow of death Light has dawned.

Matt. 4:16

Engler

Jeg opplevde at Gud stadig dro Engler til mitt sinn. Tanken på engler kom stadig til meg, men jeg hadde jo lært at «man må ikke snakke om engler, eller ikke en gang TENKE på dem! Det, gjør bare New age folk etc. Men, igjen, så er de Guds engler, de hellige, å ikke de falne. Plutselig fikk jeg en bok i posten, som er skrevet av en kjent seer og profet. Hva tror du den handlet om? Jo ENGLER, og hvordan vi kan samarbeide med dem, forstå hvordan Guds Hær jobber i det skjulte! Dette er ikke for nybegynnere, men, vi er snart i en tid hvor dette blir helt nødvendig. Jeg lover!

Jeg skal skrive mer om dette i neste innlegg, å da blir det forklaring på hva Gud vil Hans engler skal gjøre med de frelste, samt hvorfor han vil at denne generasjonen skal bli som apostlene og som JESUS!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s