depresjon, Frykt, terror

Frykt, depresjon og terror

Frykt – angst

I dag hører jeg om mennesker som ikke tør gå ut, eller er redde for å ta heisen, kjøre gjennom tunneler, har høydeskrekk, er mørkeredde etc. etc. Dette har jeg hørt om så lenge jeg har levd, men i den siste tiden opplever jeg at mange flere har slike byrder. Ikke bare at flere opplever slike byrder, men de ser ut til å eskalere i styrke også. Det som før var «lett depresjon» er nå så alvorlig at man blir innlagt på klinikker! Man tar medisiner for angst, noe som er en veldig farlig type medisiner!

Jeg husker når «Lykkepillene» kom på markedet, å legene ville prakke dette på alle som nevnte at de var litt nedstemte. Dette skulle være en slags magisk medisin. Jeg tenkte at nei, dette er IKKE bra! Selv om jeg ikke var frelst å hadde ikke Den Hellige Ånd på det tidspunktet, så kjente jeg veldig tydelig at dette var noe som var farlig! Å jeg, som brukt Heroin og div annet! DET forteller jo en hel del om den typen medisiner!! Å sant nok så fant de ut at disse «Lykkepillene» og all annen psykofarma var ekstremt vanedannende og farlig å slutte brått med! Likevel, fortsatte leger å skrive ut mengder, til stor glede for legemiddelindustrien.

Så, er spørsmålet hvorfor er vi sånn? Hvorfor blir vi utsatte for de to demonene Frykt og Terror? Ja, dette er faktisk demoner som utsetter oss for dette. For hva sier Guds Ord om frykt?


1 John 4:18 [
There is no fear in love [dread does not exist]. But perfect (complete, full-grown) love drives out fear, because fear involves [the expectation of divine] punishment, so the one who is afraid [of God’s judgment] is not perfected in love [has not grown into a sufficient understanding of God’s love].

1Joh4:18

Dette skriftstedet i Amplified sier SÅ mye! Det sier at full vokst kjærlighet driver frykt ut!! Så hva er fullvokst kjærlighet? Hvem er kjærlighet? Jo Gud, vår Far, samt Jesus vår Frelser. Jesus er selve bilde på kjærlighet. Den kjærligheten her er bare en avglans av den orginale. Men, jo mer vi kjenner Jesus jo mer vokser kjærligheten til Han, og, til oss selv å andre!! Når vi virkelig ser HVEM vi er i Han, så har vi ingenting å frykte, og Frykt får ikke tak på oss!! Det krever at vi må ha et nært forhold til Gud, så vi kan snakke med Han, så vi kan kjenne Hans uendelige Godhet i praksis! Det betyr at det holder ikke bare å vite OM Han, men vi må KJENNE Han! Mange tror de har et forhold til Gud, et personlig forhold, men tenk på dine personlige forhold. Til din ektefelle, barn. DET er de forholdene vi skal sammenligne med, ikke venner å bekjente. Å, ennå går Gudsforholdet langt ut over forholdet til ektefelle etc. Alle våre forhold, også til oss selv, blir bedre når vårt forhold til VÅR FAR og FRELSER blir bedre.

SÅ står det «fordi Frykt involverer forventningen om straff, så den som er redd er ikke perfekt i kjærlighet». Jeg leste at forskere har funnet ut at mennesker som har angst, depresjon mm ofte har et bilde av en hevngjerrig og straffende gud! WOW! Utrolig hvordan Guds Ord stemmer med alt! Betyr dette at alle som opplever frykt mm tror at Gud vil straffe dem? Nei, ikke direkte. Jeg tror at om man begynner å grave vil man finne at det er tilfelle likevel. På en eller annen måte. Selv de som ikke tror på Gud tror på «noe» som vil straffe dem, eller «noen» som er ute etter dem, eller at «noe» vil skje om de ikke utfører visse oppgaver etc.

Helbredelse?

Hva kan man gjøre for mennesker som opplever ekstrem depresjon og/eller angst? Jeg må si at dette er ingen enkel oppgave. Mennesker som har opplevd dette selv, OG som har fått hjelp av Gud til å bli friske bør bruke all sin kunnskap til å hjelpe andre! Jeg, har ingen slik erfaring men kjenner flere som har opplevd depresjoner etc. Det er ofte en prosess for folk å bli friske, å innse sin egen situasjon fordi mennesker som er depressive eller har angst blir blinde for alt annet! De er bare opptatt av SIN egen situasjon og «sykdom», så ofte må man bare be å proklamere over dem. DUNAMIS!! Igjen, så er Dunamis power svaret.

Hva er Dunamis? Excelent of Soul! Perfekt sjel! Vi bærer ALLE arven fra de falne englene og kjempene som, når de døde, ble det vi kjenner som demoner. De var et produkt av engler og mennesker, så når de ble drept så døde kroppen deres. De var jo av engler så de var udødelige, med en dødelig kropp. Derfor sier Bibelen at de alltid søker en kropp å bo i! De falne englene har en kropp! De bor i 2. himmelrommet. Les:

https://book-ofenoch.com/  

Vi må rense vår sjel så vi ikke har noe FELLES MED SATAN OG KJEMPENE!! (Les innlegg sjelen, alle innleggene bør leses).

Legion

Men folk som opplever psykiske problemer har ofte et problem med Legion, demonen som fikk mannen til å bo i gravhulene. Mannen var gal, og hylte å skrek. Det betyr ikke at alle er som det, men at mange som lider av slike ting lever i gravene åndelig sett. Man har satt oppgravstøtter i sin sjel. Man holder på noe fra fortiden som gir Legion rett til å plage dem. Om det er synd så må man omvende seg, men så vil man oppleve at det hjelper ikke. Hvorfor? Fordi synden alltid forårsaker sår i sjelen!! Man må ha helbredelse i sin sjel! Hvordan? Spørre Gud om hva som er årsaken til at Legion er der, så bruke Blodet til å fjerne synden, så det Glory Light, Dunamis kraften til å helbrede såret. Her må jeg si at uten soaking vil du få problemer. Man MÅ lære seg å bruke musikk til å soake sin sjel i Guds Glory!! Tilbedelse gjør at Jesus er tilstede å Han kommer med sin Glory and Light som Helbreder sårene dine!! Hvis ikke, kommer du til å gjenta de samme feilene gang på gang. Se på det som en lp plate med hakk. Det går fint til man kommer til hakket (såret), men så går den samme tonen igjen og igjen. Uten at man fikser det, vil det ikke funke!

Engler

I det siste har Gud snakket til meg om engler. Jeg har ikke vært av de som har vært så opptatt av engler, tvert imot så har jeg alltid tenkt at englene er Guds og under Hans kommando. Men, i det siste opplever jeg at Gud vil at jeg skal vite mer om dem og hvordan de opererer. De spiller en stor rolle i våre liv, og jeg vil lage et innlegg som kommer etter dette, om hvorfor de er så viktige i denne tiden. De kan hjelpe oss raskere og kraftigere enn vi har opplevd før! Se neste innlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s