Åpenbaringen, Dunamis, Gud, ild, kaste ut, Oppstandelses kraft, Sjelen, Slanger, Snakes

Slanger. Mestere i kamoflasje

Vi begynner denne med å minne om Paulus på Malta. Etter at de hadde forlist å de kommer i land. Se hva Bibelen sier:

Apg. 28:3

Now Paul had gathered a bundle of sticks, and he was laying them on the fire when a viper crawled out because of the heat and fastened itself on his hand.

When the natives saw the little animal hanging from his hand, they said to one another, Doubtless this man is a murderer, for though he has been saved from the sea, Justice [[a]the goddess of avenging] has not permitted that he should live.

Slangen ble avslørt av ilden. Alle brannmenn, særlig på steder med tørre områder men sikkert også andre steder, kan fortelle at når et hus brenner, så er ikke brannmennene mest redde for flammene men for alle slangene som flykter! Ild jager slanger ut i det åpne! Derfor er det så viktig at vi har del i Guds Ild! Bl døpt i Ilden! Da vil slangene avsløre seg! De er mestere i kamoflasje, både i det naturlige og i den åndelige. Vi kan, som Paulus, gå rundt med en dødelig slange uten å vite det!

Luk. 10:19

Behold! I have given you authority and power to trample upon serpents and scorpions, and [physical and mental strength and ability] over all the power that the enemy [possesses]; and nothing shall in any way harm you.

Mark.16:18

They will pick up serpents; and [even] if they drink anything deadly, it will not hurt them; they will lay their hands on the sick, and they will get well.

Se på det! I misjonsbefalingen står det at vi skal plukke opp slanger! Det er vel ganske tydelig? De er farlige å kan bite å drepe oss, men ingenting skal skje oss! Så, hvordan bli kjent med dette? Ordet «pick up» i dette verset betyr » å ta av noe som er festet til noe». Vi skal ta av slanger som er festet til noe/noen! Har du hørt noen tale om dette noengang? Ikke jeg!

Mal. 3:2

But who can endure the day of His coming? And who can stand when He appears? For He is like a refiner’s fire and like fullers’ soap;(B)

Han er en ILD, og Han renser og vasker oss. Vi skal ta opp slanger som er festet til noe!

Moses hadde en slange fra barn av! Han hadde jo vokst opp i Faraos hjem. Da måtte man tilbe gudene som var en kobra! Faraos gud og beskytter var en kobra som han hadde på kronen sin. Moses bar den med seg!

And Moses answered, [a]But behold, they will not believe me or listen to and obey my voice; for they will say, The Lord has not appeared to you.

And the Lord said to him, What is that in your hand? And he said, A rod.

And He said, Cast it on the ground. And he did so and it became a serpent [the symbol of royal and divine power worn on the crown of the Pharaohs]; and Moses fled from before it.

And the Lord said to Moses, Put forth your hand and take it by the tail. And he stretched out his hand and caught it, and it became a rod in his hand,

2. Mos. 4:1-4

Gud manifisterer seg som en ILD! Han er en Ild som driver ut slanger. Se på dette! Hva har du i hånden sier Gud. En stav svarer Moses. Kast den på bakken sier Gud, og da blir den til en slange! Tror du Gud ikke visste at det var en stav? Han skulle vise Moses at han bar rundt på en giftig slange uten å vite det. Den hadde kamoflert seg som en hyrdestav!! Som den var i Faraos hus!! Gud MÅTTE fjerne denne slangen fra Moses FØR han kunne gå å ta ned Faraos hus! Ellers hadde han ingen sjanse! Hus hva Jesus sa? Når Han møtte mannen i gravhulen og Legion?

Night and day among the tombs and on the mountains he was always [c]shrieking and screaming and [d]beating and bruising and [e]cutting himself with stones.

And when from a distance he saw Jesus, he ran and fell on his knees before Him in homage,

And crying out with a loud voice, he said, What have You to do with me, Jesus, Son of the Most High God? [What is there in common between us?][f]solemnly implore you by God, do not begin to torment me!

Mark. 5:5-7

Du KAN IKKE HA NOE FELLES MED DET DU SKAL SLÅSS MED!!Jesus var det eneste menneske som ikke hadde sår i sjelen hvor slanger kan feste seg, derfor visste demonen hvem Han var! Han var jo en mann, en vanlig mann! Men, uten synd, dermed en perfekt sjel uten sår, uten feste for slanget etc!! Alle mennesker har sår derfor skilte Jesus seg ut! «Hva har du felles med meg»? Hva har du felles med mørkets rike? Dunamis Power . Perfekt sjel – Oppstandelses Kraft, som gjør oss Perfekt i sjelen!!  Du vil ikke se mirakler og under etc om du har noe felles med mørkets rike!!

Bønn:

Takk Far, takk for at Du ER ILDEN som driver ut slanger! Takk for at du openbarer for oss hva som er felles hos oss med mørket! Ditt Ord er en ild, Dunamis! Jeg forløser Dunamis! Brenn opp alt som ikke er fra Deg, som består i Din Ild! Du er fortærende ILD! Brenn! Dunamis ILD!I mitt sinn, i min vilje! Med en uslokkelig ILD! VI mottar Din Ild nå!!I Jesus navn!

Du må fysisk ta slangene av deg! Har du problemer i ører, øyne eller hvor, så ta tak og kast dem inn i helvete!

Jeg befaler at du skal gjøre som Moses! Lede mennesker til det lovede landet. Redde dem fra Farao, dele havet, gi dem mat etc! Min stav er nå en hyrde stav av DEG Herre!!

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s