Demoner, DHÅ, Dmoniske slanger, Dunamis, Gud, Helbredelse, ild, Oppstandelses kraft, Pyton, Sjelen, Slanger, Snakes

Sjelens helbredelse; Demoniske slanger

Vi skal ta opp slanger sier misjonsbefalingen! Men om vi ikke ser dem, så kan vi ikke gjøre det! Vi bygger på sandgrunn fordi vi får ikke gjort noe uten selv å være Perfekt i sjelen! Disse slangene kan føre til kreft, økonomisk ruin, rusmisbruk, psykiske problemer etc. Bli slangejeger!

NB! Kjenner du noen ganger at noe «beveger» seg i en kroppsdel? Som brystet? Kan være en slange! Da må du soake i ild å kaste den ut!!

Dunamis Power – kommer fra frelsen, fra det Jesus gjorde på Korset. Når Han sto opp igjen – Oppstandelseskraften! Det er ILDEN! Den gjør deg PERFEKT I SJELEN å brenner bort slanger. Den jager den ut! Les om slangen i Bibelen. Vi bygger videre på alt fra «Sjelens helbredelse»!

16 As we were on our way to the place of prayer, we were met by a slave girl who was possessed by a spirit of divination [claiming to foretell future events and to discover hidden knowledge], and she brought her owners much gain by her fortunetelling.

17 She kept following Paul and [the rest of] us, shouting loudly, These men are the servants of the Most High God! They announce to you the way of salvation!

18 And she did this for many days. Then Paul, being sorely annoyed and worn out, turned and said to the spirit within her, I charge you in the name of Jesus Christ to come out of her! And it came out that very [c]moment.

Apg. 16:16-17

Ordet Divination betyr Pyton! Ånden hun hadde var en pyton – en slange! Se på dette skriftstedet! Slaven hadde en spådomsånd som var en pytonslange. Hva sier Bibelen om spådom? Se her:

For rebellion is as the sin of witchcraft, and stubbornness is as idolatry and teraphim (household good luck images). Because you have rejected the word of the Lord, He also has rejected you from being king.

1.Sam.15:23

Dette verset er veldig opplysende. Noen som har vært opprørsk? Å ja. Noen som har vært sta? Stahet er som teraphim som er nephilim ånd i husgudene de hadde til å søke råd hos, og for lykkebringing!! WOW!

BØNN:

Så, jeg omvender meg fra all opprørskhet og stahet jeg har gjort og sagt mot Deg Herre! Tilgi meg for opprør mot min ektemake, min familie, mine overordnene, pastor, alle som er satt over meg, myndigheter i landet, politi, alt jeg har sakt som er opprørskt!  Blodet over disse synder! Jesusnavn…..dunamispower over sårene i min sjel pga disse sundene! Så må vi soake i ild!!! Fire soaking!

Kom Ild, som i Den Øvre Sal, kom over meg nå! Kom brenn i min sjel, så jeg ikke har noe felles med pyton. Brenn alle mine sår etter disse synder eller pyton! Døp meg i DHÅ og ILD! La ikke rot være igjen, brenn ALT som ikke er fra DEG!! Dunamis, jeg er perfekt i sjelen!

Så: Ta slangen ta den av deg, kast den og si BRENN! Gjør dette, å BE! Amen, i Jesu navn!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s