Assyrian king, Balak, Ben Hadad, Blodet, Dunamis, Jesus, kaste ut, kunnskap, Makt, Penger, Sjelen, synd

Finanser i Guds Glory, del 3

(Katie Souzas serie)

Her vil vi snakke om demoniske konger, eller høye demoner med mange under seg. Jeg har snakket om dette før, men vil lage et ekstra innlegg om dette. En demonisk konge er Kongen av Babylon, som er over legemet. Men, kongen av Assyria er en konge som stjeler fra alle andre konger!

Israel måtte kjenpe mot flere konger, og disse kongene er demoniske konger, det var der de mennekslige fikk sin konge makt samt kraft! Jeg skal gå nærmere inn på dette senere, men les gjerne Mosebøkene og Josvas bøker, men særlig 2. kongebok! Men Assyrias konge var mektig! Andre konger kom med sin rikdom til han, for de var redde! Vi, er Israel, eller Jerusalem, lå flere ganger under han! Han stjal også landenes rikdommer!! Så hva sier Guds Ord? Vi skal se, men Assyrias konger la mange under seg, og Ordet sier at de tok landenes guder under seg!

2. kong. 19:10-13

10 Say this to Hezekiah king of Judah: Let not your God on Whom you rely deceive you by saying, Jerusalem shall not be delivered into the hand of the king of Assyria.

11 Behold, you have heard what the Assyrian kings have done to all lands, destroying them utterly. And shall you be delivered?

12 Have the gods of the nations delivered those whom my ancestors have destroyed, as Gozan, Haran [of Mesopotamia], Rezeph, and the people of Eden who were in Telassar?

13 Where are the kings of Hamath, of Arpad [of northern Syria], of the city of Sepharvaim, of Hena, and Ivvah?

Det betyr at den Asyriske kongen legger andre kongerikers demonske herrer under seg. Det er viktig! Men det er mer.

Jes.10.8-11

For [the Assyrian] says, Are not my officers all either [subjugated] kings or their equal?

Is not Calno [of Babylonia conquered] like Carchemish [on the Euphrates]? Is not Hamath [in Upper Syria] like Arpad [her neighbor]? Is not Samaria [in Israel] like Damascus [in Syria]? [Have any of these cities been able to resist Assyria? Not one!]

10 As my hand has reached to the kingdoms of the idols [which were unable to defend them,] whose graven images were more to be feared and dreaded and more mighty than those of Jerusalem and of Samaria—

11 Shall I not be able to do to Jerusalem and her images as I have done to Samaria and her idols? [says the Assyrian]

Om du ser så er Babylons konge tatt av Assyrias konge, derfor har han autoritet over Babylons konge! Det betyr jo at om du kaster ut Baylons konge med hans undesåtter, så vil det ikke gå, fordi du må ut mot Assyrias konge! I Syria er det Ben Hadad som var konge!

Jes. 10:13-14

13 For [the Assyrian king] has said, I have done it solely by the power of my own hand and wisdom, for I have insight and understanding. I have removed the boundaries of the peoples and have robbed their treasures; and like a bull I have brought down those who sat on thrones and the inhabitants.

1And my hand has found like a nest the wealth of the people; and as one gathers eggs that are forsaken, so I have gathered all the earth; and there was none that moved its wing, or that opened its mouth or chirped.

Oj! Se her! Asyrias konge stjeler alles rikdom! Han har fjernet de demoniske herrer som stod bak kongene deres, å nå må de bøye seg for han! Så, er pengene dine stjålet av den Assyriske kongen? Om du leser 2. kongebok så ser du at Israels konger betalte store summer til Assyrias konger, noe mange land gjorde. Alle ånder og demoner i disse landene var nå under Assyrias konge! Han var da deres Konge! Alle de landene som han la under seg, hadde jo demoniske herrer og konger…

  1. kong. 15:18

Then Asa took all the silver and gold left in the treasuries of the house of the Lord and of the king’s house and delivered them into the hands of his servants. And King Asa sent them to Benhadad son of Tabrimmon, the son of Hezion, king of Syria, who dwelt at Damascus

Ben hadad var den som stjal Judas rikdommer, og som du leste ovenfor ser du at Asyria overvant Ben Hadad! Derfor er Assyriske kongen så sikker på seier for han vet at om Ben Hadad var sterkere enn Israel, så var han sterkere en Ben Hadad !! men så tar Assyria over! (Se på Ben Hadad, han stjal også familier)!

  1. kong. 20:5

The messengers came again and said, Thus says Benhadad: Although I have sent to you, saying, You shall deliver to me your silver, your gold, your wives, and your children—

Så, dette er slik det fungerer: Demonen bak Ben Hadad skjønner at den blir kastet ut, så Assyrias konge (demon konge) sier: kom her, så skal jeg gi deg styrke å seier, men da må du underkaste deg meg med alt ditt. Så får Israel en mye større fiende å bekjempe når de gjør opprør mot Ben Hadad! Det er slik med oss også. Gud åpenbarer slikt for oss, og vi må lese Guds Ord! Assyrias konge sier at Ben hadad skal få folk til å spise sitt såkorn. Hva er vårt såkorn? TIENDEN!! Og gavene!! Når vi ikke gir dette så spiser vi såkornet å får ingen avling! Vi blir utsatt for et «hungersnød» i våre finanser!

En annen konge som kan være over våre liv er Kong Balak. Kongen over forbannelser! Hvem var han?

4. mos. 22:1-8

22 The Israelites journeyed and encamped in the plains of Moab, on the east side of the Jordan [River] at Jericho.

And Balak [the king of Moab] son of Zippor saw all that Israel had done to the Amorites.

And Moab was terrified at the people and full of dread, because they were many. Moab was distressed and overcome with fear because of the Israelites.

And Moab said to the elders of Midian, Now will this multitude lick up all that is round about us, as the ox licks up the grass of the field. So Balak son of Zippor, the king of the Moabites at that time,

Sent messengers to Balaam [a foreteller of events] son of Beor at Pethor, which is by the [Euphrates] River, even to the land of the children of his people, to say to him, There is a people come out from Egypt; behold, they cover the face of the earth and they have settled down and dwell opposite me.

Now come, I beg of you, curse this people for me, for they are too powerful for me. Perhaps I may be able to defeat them and drive them out of the land, for I know that he whom you bless is blessed, and he whom you curse is cursed.

And the elders of Moab and of Midian departed with the rewards of foretelling in their hands; and they came to Balaam and told him the words of Balak.

And he said to them, Lodge here tonight and I will bring you word as the Lord may speak to me. And the princes of Moab abode with Balaam [that night].

Vi vet jo hvordan denne historien ender. Så om du vil vite hvilken konge som er over hvilke områder så må du se i Guds Ord! Veldig viktig. De kongene Israel kjempet mot hele sin eksistens, er alltid gitt makt av falne engler eller demonske fyrster. Det er forskjell på det! Derfor legg merke til hva de gjør mot Israel eller andre land!

Ef. 6:12

12 For we are not wrestling with flesh and blood [contending only with physical opponents], but against the despotisms, against the powers, against [the master spirits who are] the world rulers of this present darkness, against the spirit forces of wickedness in the heavenly (supernatural) sphere.

Wow. Se på dette. masterspirits and despotisms (diktator, tyrann). Disse står bak alle ugudelige ledere! Men også bak alle angrep på oss! De har en vanvittig mange ånder under seg…dessverre.

Så, Balak var drevet av en master spirit til å forbanne Israel. Den samme ånden gjør de samme tingene ennå. Nå er det vi som er «Israel», å han prøver å forbanne oss ennå! Men, hvordan vet vi at Balak er konge over alle forbannelser? Balaam profeterer om Jesus komme, å Balak is the curse maker and Jesus is the curse breaker! Han profeterte om Han som skulle bryte alle forbannelser, kongenes Konge! Kan våre finanser bli forbannet? Å Ja:

Mal. 3:6-11

For I am the Lord, I do not change; that is why you, O sons of Jacob, are not consumed.

Even from the days of your fathers you have turned aside from My ordinances and have not kept them. Return to me, and I will return to you, says the Lord of hosts. But you say, How shall we return?

Will a man rob or defraud God? Yet you rob and defraud Me. But you say, In what way do we rob or defraud You? [You have withheld your] tithes and offerings.

You are cursed with the curse, for you are robbing Me, even this whole nation.(C)

10 Bring all the tithes (the whole tenth of your income) into the storehouse, that there may be food in My house, and prove Me now by it, says the Lord of hosts, if I will not open the windows of heaven for you and pour you out a blessing, that there shall not be room enough to receive it.(D)

11 And I will rebuke the devourer [insects and plagues] for your sakes and he shall not destroy the fruits of your ground, neither shall your vine drop its fruit before the time in the field, says the Lord of hosts.

Her er svaret. Når man ikke betaler tiende blir våre penger forbannet! Men, se hva som skjer når man gir tienden? Balak kan forbanne oss fordi vi gir han lov. Dette er selvfølgelig generasjons forbannet. Du må be om tilgivelse for alle dine forfedre 3 gen bakover!

Så hvordan kvitter vi oss med dette? Omvendelse! Se på Israel. Hvordan kunne Ben Hadad ta Israels penger? fordi generasjonene før dem hadde tatt pengene fra Herrens Hus å gitt dem til Ben Hadad for beskyttelse!! Robbing the House of the Lord! Vi gjør det hele tiden. Bruker kreditt istendenfor Gud. etc etc, så slutter vi å gi tienden! Spiser såkornet….Jeg er så skyldig! Tilgi meg å hele min slekt, Herre! Mulig må vi betale for alt vi har stjålet fra Herrens Hus? Spør Han!

Herrens Nærvær

Herrens salvelse (anointing)

Jes. 10:27

27 And it shall come to pass in that day, that his burden shall be taken away from off thy shoulder and his yoke from off thy neck, and the yoke shall be destroyed because of the anointing.

Dette må være tilstede når man sloss mot disse kongene, samt ild! Herrens Ild.

Men når man har «drept» kongene man vil oppleve finansiell velsignelse. Goliath er bilde på alle disse demonske kongene. Han står der å alle er redde for han, og han «beskytter» sitt kongerike. Se hva som skjer når David dreper han? Først spør han hva den får som dreper han:

1.sam.17:25

25 And the Israelites said, Have you seen this man who has come out? Surely he has come out to defy Israel; and the man who kills him the king will enrich with great riches, and will give him his daughter and make his father’s house free [from taxes and service] in Israel.

Så bli en kongedreper! Kongens datter er The bride of Christ! Man befrir Jesu brud som er under disse kongene! Gud liker dette, å vil velsigne deg!

Når man har fått disse kongene vekk, så ALDRI FÅ DEM INN IGJEN! Bli ikke fristet til å ta snarveier! Da vil det bli verre enn noen gang!

Legg merke til hva våre ledere gjør med folkets penger?

2. kong. 16:8

And Ahaz took the silver and gold in the house of the Lord and in the treasuries of the king’s house and sent a present to the king of Assyria.

Derfor lå de under Assyria! Les hva som skjer med Israel pga dette, og før det var det Egypt!

Når du er forbannet pga dette så vil du oppleve de merkligste ting. Bilen bryter sammen, krav fra år tilbake kommer, brev fra de merkligste steder etc. Nei betal først tienden, så det andre! Det er hull i lommeboken, og i lommer, å man vet ikke hva eller hvor pengene går…

Omvendelse:

Herre, vi kommer fram for Deg nå. Vi vil motta din helhetlig Velsignelse, så vi vil fjerne forbannelsen over våre finanser nå. Jeg omvender meg fra tyveri, svindel, underslag, og omvender meg for min slekt som ikke har bringet tienden inn i Ditt Hus, som har stjålet fra Deg! Blodet over min sjels sår pga dette Herre! Vis meg  hva jeg må bringe fram for Deg nå……latskap og dårlig dømmekraft, gambling, dopbruk og kjøp.

Hvordan bli kvitt demonen?

Bli kvitt ånden fra lack og famine, altså Mangel og Hungersnød, skal gå. Vi må få dem vekk.

Penger er fiendens første angrepssted over Gudsfolk. De blir hjelpeløse når man ikke har penger! Så de vil alltid prøve å få deg under Hungersnød og Mangel!

Man må bli helbredet i sjelen!

Man må kaste ut demoner i en rett orden. Det er en orden i mørkets rike (som romerike etc). Man må ta lederen først! Hvem er lederen? Vi kan ikke sloss med tusenvis av ånder i blinde! Først lederen – Binde den Sterke! Se på ef 6.

  1. Tyrann, diktator
  2. Krefter – Orden av engler
  3. mester ånder div utg

Se på historien om David og Goliath. Goliath er den som snakker og hva sier han?

1.sam. 17:8-9

Goliath stood and shouted to the ranks of Israel, Why have you come out to draw up for battle? Am I not a Philistine, and are you not servants of Saul? Choose a man for yourselves and let him come down to me.

If he is able to fight with me and kill me, then we will be your servants; but if I prevail against him and kill him, then you shall be our servants and serve us.

David kapper av hodet! Det er fordi det symboliserer Kinghead!!! Wow. Se på dette. Start på toppen, eller kan du be og be til du faller sammen, og resultatet uteblir ihvertfall over tid.

Jesus hadde jo full kontroll over demoner FØR Korset. han visste ordenen Han måtte ta dem, og Han Hadde ingenting felles med dem! Husker du når Satan tok Jesus opp på muren å viste Han alle Kongedømmene? Han sa at Han vill få alt dette om Han bøyde seg for han! Det var de sataniske kongedømmene han så. Men Jesus visste bedre! Etter flommen gav Gud menneske makten over jorda tilbake! «Gå å legg den under dere bli frukbare….» Etter den episoden var Han seirende over alle demoner! Så stå imot, og du vil seire. Som Jesus gjorde!

Først – The Assyrian King – Kongen!

Ved Guds Nærvær og salvesen dine nådegaver! Du må bruke alt dette, søk Gud be å Kast han ut. Du må soake i Guds Nærvær!!!

Så, ånden over Hungersnød:

som er Kong Ben Hadad

2. kong. 6: 24-30

24 Afterward, Ben-hadad king of Syria gathered his whole army and went up and besieged Samaria,

25 And a great famine came to Samaria. They besieged it until a donkey’s head was sold for eighty shekels of silver, and a fourth of a kab of dove’s dung [a wild vegetable] for five shekels of silver.

26 As the king of Israel was passing by upon the wall, a woman cried to him, Help, my lord, O king!

27 He said, [For] if he does not help you [No, let the Lord help you!], from where can I get you help? Out of the threshing floor, or out of the winepress?

28 And the king said to her, What ails you? She answered, This woman said to me, Give me your son so we may eat him today, and we will eat my son tomorrow.

29 So we boiled my son and ate him. The next day I said to her, Give your son so we may eat him, but she had hidden her son.

30 When the king heard the woman’s words, he rent his clothes. As he went on upon the wall, the people looked, and behold, he wore sackcloth inside on his flesh.

Under denne ånden kan du ikke bygge noe! Alt stopper opp å du spiser dine resursser. Barn er jo såkorn!  Han må vekk først! Han kommer når du ikke gir ditt såkorn – tienden inn i Guds hus! Du har gitt ditt såkorn til fremmede guder (annet som DU vil)!  Ben hadad får deg til å gjøre dette. Frykt og tvil får deg til å spise såkornet ditt! Plant ditt korn og ikke spis det!

Ånden over forbannelsen: King Balak

Har du omvendt deg, bryt forbannelsen over dine finanser, her MÅ du høre hva Gud sier til deg! Soaking….

Få disse vekk, å du vil oppleve mirakler i ditt økonomiske liv!

Dunamis Power over sjelen når du har renset den som før, det må du aldri glemme!

Forts. kommer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s