Blodet, DHÅ, Dunamis, Helbredelse, Penger, Sjelen

Finanser i Guds Glory; del 2


Beloved, I pray that you may prosper in every way and [that your body] may keep well, even as [I know] your soul keeps well and prospers.

3 Joh. 1:2

Så, her ser vi at det er en forbindelse mellom vår sjel, og det som er synlig vår kropp, men også det jordiske livet vårt, deriblant vår finanser! Så, vi må bli helbredet i vår sjel! Gud VIL at vi skal vokse på alle områder. Særlig når det gjelder penger, da vi blir mer frie! Om du ser på Ordet over, så betyr ordet «Prosper» å lykkes, å vokse, men særlig i finanser! 

Som vi har snakket om før, så ble vår ånd helt ren når vi ble frelst, men vår sjel ble det ikke. Den må vi hellige, gjennom hele livet. Vi er utsatt for mennesker som sårer oss hele tiden, ulykker traumer etc. Dette skaper sår, sår som MÅ helbredes for at vi kan bli «Perfekte i sjelen». Vi ser gjennom sårene, så om Gud gav oss en stor finansiell velsignelse, så ville vi ta dårlig avgjørelser! Men, når vi er helbredet vil vi ta avgjørelser gjennom Guds Nåde og syn! Derfor må vi bli helbredet. Om man får penger når man ikke er helbredet kan man ende opp i en verre situasjon enn man er nå! Forsøk i usa med hjemløse har vist at om de får penger så gjør de merkelige ting, som å kjøpe en stor dyr bil når de ikke har et sted å bo etc! Eller kjøpe den dyreste bilen når man egentlig ikke trenger det! Så kjøpte de dataspill, etc. Mens de ikke hadde et sted å bo! Fordi de har sår i sjelen som får dem til å handle gjennom sårene!!Man har usunne følelser å bruker penger på en usunn måte, så man kan ikke gjøre det på en god måte før man er helbredet! Derfor har vi kanskje ikke fått den store velsignelsen. Så, søk først helbredelsen.

Synd mot deg, synd mot deg selv, du utførte syndfulle handlinger. Du MÅ bli helbredet! Se (Sjelens helbredelse). Synd lager sår i vår sjel! 

Når såret i sjelen vår har blitt laget av synd, lar det demoniske krefter adgang til sjelen din! 

Jesus var perfekt i Sin sjel. Bare se hva Han sier her:


30 I will not talk with you much more, for the prince (evil genius, ruler) of the world is coming. And he has no claim on Me. [He has nothing in common with Me; there is nothing in Me that belongs to him, and he has no power over Me.]
31 But [[d]Satan is coming and] I do as the Father has commanded Me, so that the world may know (be convinced) that I love the Father and that I do only what the Father has instructed Me to do. [I act in full agreement with His orders.] Rise, let us go away from here.

Joh. 14:30-31

Satan har ingenting felles med Jesus. Jesus har ingen sår i sjelen, fordi Han var syndfri. Utrolig nok, så var Han syndfri! Når man skjønner hva synd egentlig er og gjør, så blir dette veldig stort. Fordi Han ikke hadde noen sår så kunne ikke Satan og hans rike ha noe i Han, og dermed ingen makt over Han. Ikke fordi Han var Gud, fordi Han var menneske på jorda!.


Night and day among the tombs and on the mountains he was always [c]shrieking and screaming and [d]beating and bruising and [e]cutting himself with stones.
And when from a distance he saw Jesus, he ran and fell on his knees before Him in homage,
And crying out with a loud voice, he said, What have You to do with me, Jesus, Son of the Most High God? [What is there in common between us?] I [f]solemnly implore you by God, do not begin to torment me!

Mark.5:5

Ånden så at han ikke hadde noe i Jesus som han kunne bruke imot han! Derimot hadde Jesus makt over den, så den sier ikke begynn å plage meg! Så når vi ikke har sår i sjelen har vi makt over demoner! 

Markus 5. viser oss mange ting. Det snakkes om å være blant gravene, noe som nevnes flere ganger. Det betyr at vi setter opp gravstøtter i vår sjel, over bestemte hendelser, særlig traumer, noe som fører til syndfulle handlinger. Disse momentene som en gravstøtte er, en minnestein, vil man alltid se å vil alltid stå for deg i din sjel! Mannen levde blant sine sår i sjelen, akkurat som vi har gjort! Dette er livsendrende åpenbaring!! For jeg sier at idag ser man folk med sår hele tiden, å da snakker jeg om kristne. En viktig ting jeg vil påpeke: Når Jesus møtte demoner etc så hadde Han ikke motstand! I dag hører vi om motstand hele tiden, det er fordi når demoner har noe felles med deg, og de som føler motstand! Når du ikke har noe felles med demoner så vil du ikke kjenne motstand i det hele tatt! Men de fleste kristne omvender seg, med Blodets renselse? Ja, men de har glemt at de har sår i sjelen som lar mørkets rike ha lovlig rett på dem! Så hvordan kan man bli helbredet raskt, uten å å sitte å bli pratet ihjel hos psykologer etc? Se her..


But unto you who revere and worshipfully fear My name shall the Sun of Righteousness arise with healing in His wings and His beams, and you shall go forth and gambol like calves [released] from the stall and leap for joy.

Mal. 4:2

Ordet Healing her, betyr healing, sound of mind – altså sjelen! Så lyse


34 Your eye is the lamp of your body; when your eye ([p]your conscience) is sound and fulfilling its office, your whole body is full of light; but when it is not sound and is not fulfilling its office, your body is full of darkness.
35 Be careful, therefore, that the light that is in you is not darkness.
36 If then your entire body is illuminated, having no part dark, it will be wholly bright [with light], as when a lamp with its bright rays gives you light.

Luk. 11:34-36

Dette skriftstedet handler sjelen!! Når din sjel er full av lys, er det Jesus lys og det er fantastisk. 


60 Arise [from the depression and prostration in which circumstances have kept you—rise to a new life]! Shine (be radiant with the glory of the Lord), for your light has come, and the glory of the Lord has risen upon you!(A)
For behold, darkness shall cover the earth, and dense darkness [all] peoples, but the Lord shall arise upon you [O Jerusalem], and His glory shall be seen on you.(B)
And nations shall come to your light, and kings to the brightness of your rising.(C)
Lift up your eyes round about you and see! They all gather themselves together, they come to you. Your sons shall come from afar, and your daughters shall be carried and nursed in the arms.
Then you shall see and be radiant, and your heart shall thrill and tremble with joy [at the glorious deliverance] and be enlarged; because the abundant wealth of the [Dead] [a]Sea shall be turned to you, unto you shall the nations come with their treasures.(D)
A multitude of camels [from the eastern trading tribes] shall cover you [Jerusalem], the young camels of Midian and Ephah; all the men from Sheba [who once came to trade] shall come, bringing gold and frankincense and proclaiming the praises of the Lord.(E)
All the flocks of Kedar shall be gathered to you [as the eastern pastoral tribes join the trading tribes], the rams of Nebaioth shall minister to you; they shall come up with acceptance on My altar, and My glorious house I will glorify.
Who are these who fly like a cloud, and like doves to their windows?
Surely the isles and distant coastlands shall wait for and expect Me; and the ships of Tarshish [shall come] first, to bring your sons from afar, their silver and gold with them, for the name of the Lord your God, for the Holy One of Israel, because He has beautified and glorified you.
10 Foreigners shall build up your walls, and their kings shall minister to you; for in My wrath I smote you, but in My favor, pleasure, and goodwill I have had mercy, love, and pity for you.
11 And your gates shall be open continually, they shall not be shut day or night, that men may bring to you the wealth of the nations—and their kings led in procession [your voluntary captives].(F)
12 For the nation and kingdom that will not serve you in that day [Jerusalem] shall perish; yes, those nations shall be utterly laid waste.

Jes.60:1-12

Øve på omvendelse. Se her på skrift stedet fra Jesaja 60, så ser du at lyset i sjelen må komme først, så kommer velstand!! Men man må øve på dette til man er helbredet.

Soak din sjel i Jesus.Fokus på Jesus, Lyset i min sjel, finn skriptsteder om lyset etc. Les 2. mos om da de synder og hvorfor, da de ble bitt av slanger pga synd? Viktig! Bruk 15 min på hver ting når du soaker, og ærer Gud, Han vil vise deg hva som må helbredes. Ikke fokuser på såret! Fokuser på helbredelse ved Blodet! Be om tilgivelse. Som isralittene som måttte se på slangen holdt på en stang. En merkelig ting men de måtte bare tro! Se på Jesus, Lyset. Soak hvert sår til du har fått bekreftelse på at det er helbredet.

1 tanke om “Finanser i Guds Glory; del 2”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s