Blodet, Demoner, Gud, Helbredelse, kaste ut, Kroppen, kunnskap, Legemet, Sjelen

Sjelens helbredelse DEL 4

Å vinne krigen mot fienden – sjelens helbredelse del 4

Satan har legal rett til å angripe deg gjennom sår i sjelen. Men, når sårene heles, må fienden forsvinne. Da har de ikke noe feste for sine klør! Ofte kommer sykdommer og plager fra demonene som er tilknyttet sår i sjelen din! Så vi fjerner kilden til angrepet. Man vil ikke klare å fjerne demonene uten først å få sårene helbredet. Da, skal vi skal VINNE!! AMEN

Alle kristne har hatt sine runder med Satans rike. Man binder ånder, befaler dem å gå, ber, og ber, samt omvender seg, Blodet over situasjonen, faster og ber. Men ingenting skjer…man gir nesten opp, blir veldig frustrert! Hvem har ikke opplevd det? Man er utslitt! Deprimert! Satan får tilgang til hele livet ditt gjennom sjelen din; tankene dine, kroppen din, økonomien etc, etc. Mange kristne tror at det ikke går, å bare gir opp! Men, det er å høre på Satan, så man må omvende seg!

Sal. 143: 3

For the enemy has persecuted me, He has crushed my life down to the ground;
He has made me dwell in dark places, like those who have been long dead.

Demoner – fienden, vil alltid lete etter en lovlig grunn i livet ditt til å angripe deg. De kan ikke få tilgang gjennom din gjenfødte ånd, så de benytter sjelen som inngangsport. De benytter sår som landingsbane for å få lov å plage deg! Kvinnen i Luke 13 som hadde vært bøyd over i 18 år hadde en demon som bøyde ryggen hennes. Det brukes ordet «Infirmety» som betyr her «Svakhet i kroppen og sjelen». Alltså, den gir tilgang til BÅDE kropp og sjel! De får tilgang til alt! Når såret i sjelen er borte, forsvinner den legale retten demoner har til å plage deg, å DA kan du kaste dem vekk! Jesus sier til kvinnen «Woman, You are loosed from Your Infirmity«. Han helbredet henne BÅDE i sjelen og i kroppen! Vi glemmer alt for ofte dette, og konsentrere oss om kroppen. Da vil det ikke skje noenting for kilden er ikke borte! Kvinnen ble helbredet med en gang!

Mange tenker at ja, men det var jo Jesus. Han er jo Gud! Men, når Han gikk her på jorden var Han som deg og meg.

Fil. 2:7-8

 ..but emptied Himself [without renouncing or diminishing His deity, but only temporarily giving up the outward expression of divine equality and His rightful dignity] by assuming the form of a bond-servant, and being made in the likeness of men [He became completely human but was without sin, being fully God and fully man]. After He was found in [terms of His] outward appearance as a man [for a divinely-appointed time], He humbled Himself [still further] by becoming obedient [to the Father] to the point of death, even death on a cross.

Hva forteller dette oss? Han var helt som et menneske! Det forteller oss at vi kan gjøre ALT som Jesus gjorde, og mer til, som Han sa! Så hvordan kunne Han ha kontroll over alle demoner og falne engler? Om Han bare var et menneske? Det står at Han var UTEN SYND! Ikke bare var Hans ånd perfekt, men HANS SJEL VAR PERFEKT OGSÅ! De urene ånder hadde ikke noe lovlig rett til Han! Tenk på det! Han var DET ENESTE MENNESKET PÅ JORDEN UTEN SYND!! Han hadde ingen sår i sjelen. Demonene må ha fått sjokk! Ikke rart de visste hvem Han måtte være! For det fantes ingen uten synd. Bibelen sier det! Demoner og falne engler ser ditt sjelelige legeme, akkurat som de ser din ånd og din kropp. De var også tilstede å så alt som skjedde i ditt liv! De er der å taler til sinnet ditt når situasjoner oppstår slik at du skal ta feil avgjørelse, å få SÅR I SJELEN! Men, Jesus, Han hadde ingen sår – ingen synd! WOW! Det er helt utrolig når man virkelig tenker over det! Derfor kunne Jesus ha fullstendig kontroll over fienden!! AMEN, AMEN, AMEN!!!

Joh.14:30

 I will not speak with you much longer, for the ruler of the world (Satan) is coming. And he has no claim on Me [no power over Me nor anything that he can use against Me]; 

Jesus sier det her. Han sier at Satan kommer men han har ingen makt over Meg, fordi han ikke har ikke noe krav i Meg! Fordi Jesus var totalt syndfri og dermed ingen sår i sjelen som Satan kunne bruke!! Her viser Han oss mennesker at vi KAN ha fullkommen makt over fienden! Men, vi må vokte vår sjel! Vi må ikke synde!! Mange ser ut til å tro at det gjør ingenting å synde litt, for det er bare å omvende seg, så er alt bra! Feil! Det kan koste deg dyrt, samt ta lang tid å ordne opp i!

Luk. 4:33

33 There was a man in the synagogue who was possessed by the spirit of an unclean demon; and he cried out with a loud and terrible voice, 34 “Let us alone! [b]What business do we have [in common] with each other, Jesus of Nazareth? Have You come to destroy us? I know who You are—the Holy One of God!”

In Common with each other betyr har felles med! Hva har vi felles? Demonen sier dette til Jesus fordi de hadde ingen makt over Jesus! Så, hvilken betydning har dette for oss? feks når du ber for folk, noe sikkert alle har opplevd, å det ikke skjer noe? Mulig du har noe felles med demonen i personen? Kanskje du har samme sår? Samme åndsmakt? Vi blir nemlig ubrukelig for andre mennesker om vi har sår i sjelen som demoner er tilknyttet, forda kan vi ikke helbrede, kaste ut demoner på andre! Du kan ikke kaste ut en demon som også er i deg! Det vil ta veldig langt tid! Jesus gjorde det bare svipp! så var de ute! Tenk på det! Det er kjempe motivasjon for å sette seg ned å jobbe med saken?

Mark 5:1-7

They came to the [a]other side of the sea, to the region of the Gerasenes.(A) When Jesus got out of the boat, immediately a man from the tombs with an unclean spirit met Him, and the man lived in the [b]tombs, and no one could bind him anymore, not even with chains. For he had often been bound with shackles [for the feet] and with chains, and he tore apart the chains and broke the shackles into pieces, and no one was strong enough to subdue and tame him. Night and day he was constantly screaming and shrieking among the tombs and on the mountains, and cutting himself with [sharp] stones. Seeing Jesus from a distance, he ran up and bowed down before Him [in homage]; and screaming with a loud voice, he said, “[c]What business do we have in common with each other, Jesus, Son of the Most High God? 

Her ser vi det samme! Vil vi ikke at de urene ånder skal bøye seg for oss? Da må vi ikke ha felles sak med dem. Vi må sørge for å rense oss i Blodet, be om åpenbaring over vår sjel, så vi kan får Dunamis over alle sår å bli helbredet samt få kraft til å utføre under og mirakler som Dunamis betyr!

For, på Korset gjorde Han Satan etc til skamme! Vi har del i den handlingen. Men Han gjorde også noe mer. Han gjenoppsto ved Guds Kraft som er Dunamis. Den kraften inneholder mye! Kraft til å utføre under og mirakler, Kraft til å bli autoritær og rik, bli perfekt i sjelen mm. Så, vi Må ikke hoppe over oppstandelses delen!

Apg. 10:38

38 how God anointed Jesus of Nazareth with the Holy Spirit and with great power; and He went around doing good and healing all who were oppressed by the devil, because God was with Him.

Se, Gud salvet Jesus med Den Hellige Ånd OG MED STOR KRAFT som her betyr DUNAMIS KRAFT!!! Så gikk Han rund å helbredet alle som var undertrykt av djevelen! Ser dere? Dunamis!! Når man har et problem, enten en sykdom eller andre ting så bruker man Blodet! Blodet over alt man trenger! Men, Jesus forløste også Dunamis over alle, som betyr kraften til å utføre mirakler men også Perfekt sjel! Før det, kunne de ikke blitt helbredet!

Bønn:

Legg hendene på hjertet å be:

Kjære Jesus, Jeg omvender meg fra all synd som har såret min sjel, og fått meg til å ha noe felles med fienden. Jeg ber Deg, om Du kan vaske meg ren fra alle overtredelser, all opprørskhet, og all ondskap som jeg har begått, både de jeg viste om, og de jeg ikke viste om. Jeg tilgir alle som har såret min sjel, ved å synde mot meg. Ber også om at du tilgir alle mine forfedres overtredelser og synd, som har fått meg til å ha noe felles med fienden. Jeg bekjenner at Korsets Kraft blir utøst over min sjel NÅ! Jeg er tilgitt, I Jesu Navn, AMEN!

Neste skritt:

Be:

Herre Jesus, helbred alle sår jeg har i sjelen som kom fra synd , og jeg ber at fyller min sårede sjel med Dunamis Kraft (fra min ånd), å gjør den til en perfekt, og fullkommen sjel, som Din. Jeg bekjenner at min sjel er fullkommen, gjennom Dunamis Kraften. Jeg bekjenner: Alle sår i min sjel som jeg har hatt felles med satans rike er nå helbredet. Jesus sa at denne verdens prince kommer, men han har ingenting i Meg som er felles med han! Så han har ingen kraft over Meg. Jeg bekjenner: Jeg har ingenting i meg som er felles med Satan, så han har ingen kraft/makt over meg! I Jesus Navn, AMEN!

Del 5 kommer snart. «Lukk døren til sykdom»! Er du kronisk syk? Eller er din familie syk? Les dette!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s