Blodet, Gud, Helbredelse, Kroppen, Legemet, Sjelen

Sjelen…Del 3

Kan sjelen ha noe med sykdommer i kroppen å gjøre?

3 Joh. 1: 2

«Beloved, I pray that in every way you may succeed and prosper and be in good health [physically], just as [I know] your soul prospers [spiritually].2

Vår sjel og vår kropp er direkte koblet sammen! Har du sår i sjelen så er sjansen STOR for at kroppen har plager. Ofte kroniske plager også. Selv kreft kan oppstå som følger av sår i sjelen!! Så, leger, som ikke er troende engang, kan fortelle oss at 80% av alvorlig sykdom og død, ofte rammer folk som har vært utsatt for alvorlige traumer! Dette fører til at de utvikler sykdom. Tenk på det! Sjelen din MÅ beskyttes å renses.

Tenk på Bibelen. Alle de menneskene som var syke. En av dem var mannen ved Betesta dammen. Han trengte en for å hjelpe han ut i dammen da vannet ble opprørt av en engel. Han hadde vært syk i 38 år! Så hvorfor var mannen syk? Når jeg går til Strong’s å ser hva ordet «Infirmety» ,sykdom, betyr her, så betyr det sykdom i kroppen OG SJELEN! Han hadde sår i sjelen. Såret hans kom fra synd, for da Jesus møter mannen igjen i tempelet, sier Han «slutt å synde så ikke noe verre skal ramme dag»! Så pga synd, som laget sår i hans sjel, var han syk i 38 år!!! WOW!

Sår i sjelen kan altså gjøre kroppen vår syk, men det kan også la demoner plage oss både i sjelen OG i kroppen! Bibelen snakker mye om dette:

Luk. 13:10-13

«10 Now Jesus was teaching in one of the synagogues on the Sabbath. 11 And there was a woman who for eighteen years had had an illness caused by a spirit (demon). She was bent double, and could not straighten up at all. 12 When Jesus saw her, He called her over and said to her, “Woman, you are released from your illness.” 13 Then He laid His hands on her; and immediately she stood erect again and she began glorifying and praising God».

Demonen hadde bøyd hennes rygg så hun ikke kunne reise seg rett på 18 år! Så hvordan kunne den den? Hva ga den rett til å kunne det i så mange år? She had an Illness….sykdom som her betyr i sjelen! HUN HADDE SÅR I SJELEN!! Her sier ikke Jesus noe om at hun hadde syndet, men Han kaller henne en Abrahams datter. Hun var rettferdig? Så kan det ha vært traume som gjorde at hun ble såret i sjelen å demonen kunne angripe henne? Synd og trauma…

Både mannen ved dammen og damen i Synagogen hadde vært syke lenge. 38 og 18 år! De var begge INFIRMED, eller syke.

Be:

«Jeg er ikke syk eller såret i sjelen eller kroppen. Jeg taler Blodet over min sjel, så det dekker min sjel, Blodet vasker vekk all synd som har såret min sjel å latt demoner få tillatelse til å skade meg. Jeg bekjenner OG taler ut, OG tror at Dunamis fra OPPSTANDELSEN kommer å fyller min sjel og lar meg bli FULLKOMMEN i SJELEN «.

Blodet fra Korset og Dunamis kraft (oppstandelses kraften, kraften til å utføre mirakler, og innfluens som tilhører rikdom og makt!! og fullkommen sjel) Jesus har gjort det klart! Bare gå inn i det allerede ferdige verket! AMEN!

Det finnes utallige vitnesbyrd om helbredelse på et øyeblikk når man følger dette, og særlig for sykdom å plager som man har hatt i lang tid! Man har prøvd alt. Leger og operasjoner men ingenting hjelper! Jesus la det ferdig for oss!!

En annen ting som er viktig: Man må lære seg å soake. Soaking betyr at man bader sin sjel i Guds Kraft og Glory. Man bruker musikk, soaking musikk. Soaking betyr å fjerne flekker, å legge noe i bøt for å fjerne flekker. Om du har fått en stygg flekk på klærne dine, så ville du ikke bare tatt litt såpe på å så latt resten være? Da vil den ikke gå helt bort, men fortsatt være litt igjen. Så, da soaker vi den. Det er det vi gjør. I menigheten jeg gikk før startet vi møtene våre med soaking. Hele menigheten la seg på gulvet å bare soaket. Fantastisk…Lær deg å lukke øynene å lytte etter Gud, men også bare TRO at Han gjør et verk i deg! Å soake i Guds Nærvær. Han har et veldig sterkt nærvær å DER er det mirakler å hente!! Det betyr ikke at du MÅ ligge på gulvet eller følge et rituale! Nei, jeg hater ritualer, man må finne det som passer for deg! Når man lærer seg dette vil Gudslivet ditt bli helt annerledes, fordi du vil oppleve mirakler i din egen kropp og sjel oftere og mer konkret! Gå etter konkrete ting! DET er viktig! Gud åpenbarer hva du må gå etter, eller hvilke sår du har som må renses. Så, vil jeg si at musikken er viktig. Jeg bruker særlig musikk fra Bethel. De har en egen salvelse til dette, hvor deres musikk forløser Guds Nærvær, og man opplever tilbedelse og lovprisning på et annet nivå!! Ikke noe galt om «senter sanger» men de egner seg ikke til dette, syntes jeg. Det betyr IKKE at du syntes det, men, jeg må si dette; det er viktig at man bruker musikk som synger TIL Gud og ikke OM Gud i denne situasjonen! Du skal løfte din sjel OPP til Han!

Be:

«Jesus, jeg omvender meg for all synd som jeg har deltatt i som kan ha såret meg i sjelen å dermed gjort meg syk i legemet. Jeg putter Blodet på i dette øyeblikket, i Jesu Navn. Jeg tilgir alle som har syndet MOT meg som kan ha ført til at jeg ble såret i sjelen, samt all synd jeg har gjørt som følge av såret. Jeg tilgir (se det for deg, HVORFOR du tilgir), og jeg putter Blodet på det. 3. Mosebok sier at Blodet er soning for sjelen min! Halleluja! Akkurat nå, vasker Jesu Blod bort all synd som skadet og såret min sjel. Jeg befaler det og jeg tror det!! Jeg befaler også all synd som ble gitt meg fra mine slekninger (Blodsbånd) vasket bort av Jesu Blod. Akkurat nå, i Jesu Navn! Si: Jeg er ikke lenger som mannen ved Betestha dammen, eller kvinnen i synagogen! Jeg er helbredet i sjelen. Jeg er FULLKOMMEN I SJELEN. Jeg taler Dunamis Kraften til å fylle min sjel! Jeg er oppreist med Kristus!! Jeg er FULLKOMMEN I SJELEN – gjenta! Jeg blri styrket i min sjel… jeg mottar det NÅ!!

NB! Gjenta å SOAK!!! Til du VET at såret er helbredet.

AMEN!

Sjel og kropp er helbredet!!! I Jesu Navn…

Jeg VET at mange vil oppleve helbredelse…dette er løsningen, men det er mer! DEL 4 kommer…Neste del vil handle om hvordan vi kan vinne fullkommen sier mot fienden, gjennom helbredelse i sjelen! Kaste ut demoner du ikke ante du hadde!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s