dommer tronen, globalister, løgn, media, Trump, Valg

Om President Trump, hva som virkelig skjer

Da Trump vant valget ble den sekulære verden sjokkert! Jeg viste med en gang at Trump var Guds mann, da verden hatet han fra første stund, ja før han engang hadde startet kampanjen var de som gale! Selv republikanerne var i mot han. Alle som har satt seg inn i amerikansk politikk, da mener jeg IKKE lest hva MSM (mainstream media) sier og mener, men virkelig satt seg inn i fakta, vet at det handler ikke om parti men om ånd! Det handler om hvilken slekt du kommer fra, hvilken religion eller Orden du og dine forfedre tilhørte. Det har aldri sittet en president i det Det hvite hus som ikke er i slekt med de kongelige i Europa. Så hvordan går det til? De eier alt og alle, og da særlig media! Jeg ber dere undersøke dette selv, særlig Fritz Springmeyer sine foredrag og papers, da han brukte et liv på å forske på dette. De er ALLE satanister, mer eller mindre. De som ikke vil være med frivillig blir presset. Ofte blir de dopet, truet til seksuelle situasjoner som blir fotografert, og da særlig med barn. Alle vet at om disse bildene kommer ut, samt en presse som vil spise dem levende, så er livet deres over. De er slaver. De har en masse barn som blir ofret, misbrukt på det mest grusomme, (10 000 barn forsvinner sporløst hvert år bare i usa, samt de som fødes innen sektene som aldri blir registrert). Så kommer Trump!

En mann de lo av, spottet og aldri tok på alvor. Hillary Clinton som er en av hoved- personene i denne råtne suppen, som har gjort seg skyldig i ting vi nesten ikke kan nevne, en high priestess i en satanisk sekt, samt en av de mest sentrale personer som har full kontroll over pressen og Hollywood, samt samfunnets søyler; commerce (handel, salg), utdanning, religion, politikk, kunst, økonomi, lov. De 7 fjell i Bibelen? Jeg tror det. Uansett, jeg mener det er bevist hvem og hva Clintons er. Om man undersøker så er det ikke til å fornekte. Så da Trump som sto alene, vant nominasjonen, ble de helt sikre på seier! Men ettersom folkemassene ble større og større, mens Clintons ble mindre og mindre, fikk de problemer. De begynte å forfalske sendinger ved å filme slik at folkesamlingene på Clintons valgkamp så større ut, mens folk sendte bilder og film inn til Infowars etc , det samme gjorde politiet. De ble mer desperate, begynte å betale folk for å utgi seg for Trump supportere og laget bråk, latet som de var rasister etc. Alt dette ble avslørt av Project Veritas’s undercover film. Ikke bare avslørte de betalte opptøyer, men også organisert valgfusk. Mannen som var leder for dette var registret som besøkende hos President Obama veldig ofte! Hva sa pressen? De begravet saken! De mente at mannen som sto bak Project Veritas ikke var til å stole på etc, etc. Kjent stil. MEN, filmen kunne ikke lyve! Den var ekte. Så ekte faktisk at mange mistet jobben!

I kulissene jobbet de på spreng. Trump visste at valget var fikset. En gruppe i etterretnings tjenesten ville ikke ha Clinton som President. De visste hvem og hva hun var. De lekket mailer etc til Wikileaks, samt gav Infowars.com informasjon hele veien. Den informasjone stemte helt til siste slutt! De presset dem med tydelig informasjon de satt på. «Om dere stjeler valget, utgir vi dette»! De stjal likevel store deler av valget, mange millioner stemmer! Men de kunne ikke stjele alt!

Jeg har skrevet før om Guds Dommersete. Her ble dette vesentlig. Gud åpenbarer for Sine tjenere hva de skal be om/be for. Det skjedde her. Satan sier til Gud at hans tjenere vil ha Hillary som president, og de er så mange at de må høres. Guds folk ber jo ikke ennå, så Gud har ingen «motsøksmål». Da virker Den Hellige Ånd på de som hører Hans Røst! Halleljua! Be for valget! Be for Trump da satans tjenere forbanner han! Under Obama har dette skjedd mange ganger. Vi hadde hatt større kriger i verden om ikke Guds folk hadde bedt mot det disse menneskene har prøvd å få i stand! De ønsket en verdens krig, og Trump stanset det. Israel ble reddet også.

Nå, har de gått ut offentlig og kaller alle sammen til å bli med på et rituale for å forbanne Trump så han dør! De er satanister, politikere, en haug med Hollywood stjerner, forretnings folk etc. Så hva gjør vi? Vi ber om beskyttelse for Trump og hans administrasjon! Trump har brakt Gud inn i Det hvite hus igjen, og satan raser! Trump ødelegger mye av hva disse folka har gjort mens de kristne sov, og mange sover ennå! Jeg så hva som skjedde mange ganger, men jeg oppdaget noe merkelig!

Mange kristne skjønte ikke hva som skjedde rett under deres egen nese! jeg var sjokkert! De sa det samme som verden sa, altså MSM, samt hadde ingen åndelig kunnskap eller innsikt! Det virket som man ikke nådde inn, de var dekket av en ånd som oppslukte dem helt! akkurat som de menneskene som raste i gatene, som egentlig ikke visste noenting. Fascinerende! Jeg lurte lenge på dette, og fikk se noe! Jeg så mennesker som sto i en gate og stirret fremover. Plutselig ble det sprekker i veien, noen slukte folk helt, men opp fra sprekkene sèg det en tåke! Denne tåken omsluttet alle folk, og noen ble som besatte! Men de som har Guds Ånd ble ikke rammet! Da mener jeg de som hører Hans Stemme og ikke spotter de som hører! De som gjorde det, som var rammet av selvgodhet og som så ned på andre ble rammet! Tåken var så sterk, mye sterkere enn noe som har vært! En politisk/religiøs ånd opphøyd i tiende potens! Folk må skjønne at det ikke holder å være frelst, også vandre sine egne selvgode, sløve vei! Man må ha olje på lampene! Og – ALDRI snakk nedsettende om andre av Guds folk! Det er som David da han ikke ville drepe Saul, for han var Guds salvede, SELV om Saul hadde falt! Man kan bli blind en stund, forhåpentligvis ikke for alltid!

Jeg opplevde at mine egne profetiske gaver ble sterkere, samt jeg så ting på mennesker1 Jeg kunne se folk på tv å se deres åndelige ståsted! Det har jeg alltid kunnet men nå , så jeg det med en gang! Dette er virkelig en tid for bønn! Gud holder det onde tilbake om Hans folk ber! Satans’s tjenere, de som er mektig og befinner seg bak sånne som Clintons og Bush etc er de usynlig. Soros har blitt mer og mer synlig, men bak han har vi de store familiene, bankene som eies av disse familiene. På toppen har vi The White Brotherhood, som har direkte kontakt med Satan hele tiden. Så går ordrene nedover kommando linjen,  til fotsoldatene som ofte ikke vet noenting!

Så har vi Paven. Det katolske overhodet som nå avslører undergunds katolikker i Kina til myndighetene! Dette er en mann som ikke står på min side! Når jeg så han visste jeg at dette er en mektig mann i de sataniske kretser. Han står i en spesiell situasjon, da han og hans folk jobber med å samle religionene til en. Dette har jeg bare fra DHÅ, men jeg har sett mye fælt om han. Be for katolikkene! Be om at de må finne Jesus Kristus! Det finnes mange flotte katolikker, som må komme seg ut fra dette åket! I Jesu navn!

Så skal det sies, og det er viktig! Trump er bare èn mann. Han kan ikke endre folks tanker eller oppførsel. Det kan bare Gud! Derfor er det viktig at vi ikke ser på Trump som en Frelser! Noen gjør det, særlig da i USA. Det er fordi mange har mistet alt, og har endelig fått et håp gjennom han. Gud sa før Trump ble valgt, at Trump vil se på økonomien å prøve å redde den, men det er GUD som redder den!

Så til alle. Be for Europa! Det er valg i Tyskland og Frankrike snart! Jeg ser disse folkene bruker de samme metodene der som de gjorde i USA. Be om at de rette menneskene kommer til makten, men først og fremst, BIND SATAN! Be mange samlet! Det er så kraftfullt! Velsignet er alle i Jesus Navn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s