autoritet, Bibelen, DHÅ, løgn, Livet, Makt, media, Siste tid, tungen

2017 – Året for store endringer

Etter at Gud min Far har vist meg mer og mer om hva som skjer i verden, så møter man motstand. Man blir ledd av og folk skjønner ikke hva som egentlig foregår! Så sa Gud at nå skilles klinten fra hveten, og det ble veldig tydelig. Det er en ånd som blinder folk på en ny måte! Sannheten er ikke viktig mer, men folk styres av følelser og flokkmentalitet. Valget i USA var det mest fantastiske jeg har sett! Aldri har Guds hånd vært så tydelig – for de som så den! Trumps brak seier var det bare Herren som kunne ha utført da jeg fikk se glimt av hva som egentlig foregikk i bakgrunnen, samt i den åndelig verden. Det var stort forsøk på å «stjele» valget, derfor var de så sikre på seier! Men Gud har «sine»tjenere plassert på rett sted! Jeg elsker dette! Så har man kristene som overhodet ikke ser dette, men tvert imot mener at Clinton skulle vunnet. Det finnes kristne som ikke skjønner viktigheten med å bry seg med dette i det hele tatt. De er sløvet av verdens ånd, som jo er satan. Jeg ser i en tid som denne, hvor Gud har åpnet opp for hemmeligheter som har vært skjult siden skapelsen! Aldri før har Han vist oss mer av satans rike, men noen kristne skjønner ikke poenget med å bry seg om dette!?

Vel, de bør virkelig våkne opp, for nå vil man oppleve de beste tider og de verste tider! Man MÅ følge med på Israel, noe Trumps seier hadde vesentlig betydning for. Trump reddet Israel ut av utslettelse som Obama hadde planlagt! Se på galskapen og opprøret fra Trumps motstandere. Det er satans verk for å splitte verden/nasjoner, og hans tjenere jobber hardt! De tør ikke annet. Hollywood, pressen står 99% mot Trump, da skjønte jeg med en gang at han var rett mann! Siden viste Gud meg en masse om dette, å jeg bare satt å så herrens veldig makt! Hallelujah! Lurer på hvordan satan bortforklarte dette til sine tjenere som han hadde lovet seier!

2017 er året hvor dine bønner blir besvart, økonomisk gjennombrudd etc. Jeg har aldri sett noe mer klart enn nå, å jeg kjenner mer tro, mer sikkerhet enn noen gang. Så, alle som har ventet lenge på et gjennombrudd livet sitt; nå er tiden inne! Har du bedt for frelste familiemedlemmer i mange år? Nå er tiden inne!

Men, alle MÅ BE for Trump! Aldri har en president nevnt Jesu navn mer på en innsettelse enn Trumps! Aldri har en president omgitt seg med flere kristne, og da mener jeg Åndsfylt kristne, enn Trump! Satan hater han, og det gjør hans tjenere. Man ser hvem de er, og det vil bli mer tydelig!

Jeg har sagt dette i flere år, men nå er tiden inne. Mainstream media har mistet all troverdighet i usa, pga løgn som de gjentatte ganger har blitt avslørt med. Det samme i Europa. Nå vil alternative medier bli viktigere, så internett er nå kilden man MÅ bruke! Jeg sier det igjen: Ikke stol på mediene i verden, de er alle styrt av folk som er satans tjenere! Man må finne nyheter på nett, som infowars.com etc.

Jeg tror at folk vil boykotte msm så de skjønner at de MÅ gjøre noe. Trump sier ting rett ut, han lyver ikke, å pakker ikke ting inn, noe han får mye pes for, men ingen av Herrens utvalget er perfekte! Trump har innfridd mer en noen president har gjort før, fortere enn noen har gjort før! Han er en «doer» and not just a «talker» som Obama var. Obama gjorde mye i skjul, han solgt ut neste hele landet til Kina (som mediene og Hollywood) og de rike fikk servert gull avtaler som  NAFTA og TPP.  TPP gjorde han når landet hadde juleferie! Det førte til at tusenvis mistet jobbene sine i USA, økonomien ble dårligere i verden forøvrig. 100 mill arbeidsledige var en del av Obamas arv. Allerede før Trump var innsatt hadde han skaffet 1 mill nye arbeidsplasser!! Nå har han trukket usa ut av TFF, samt er igang med NAFTA! Folket jubler, mens de rike Hollywood stjernene etc går av skaftet! Nå kan verden bli kvitt isis som Obama etc har hjulpet med utstyr og våpen, mens de har latet som de skulle bekjempe dem! Trump har startet dette nå, men Obamas trosfeller har allerede avslørt deres planer for isis, noe som førte til flere døde amerikanere! Men, nå vil Trump finne ut av det!

Uansett, be. Det er bare Gud som kan endre verden. Trump er bare en mann, men han HAR Gud på laget. Be for at Europa skal våkne opp, noe de gjør. Ikke tro mediene som får det til å virke som noe halt annet! Be Gud om syn! Man MÅ se i disse dager. Jeg har sagt det i mange år, at i disse dager vil de som ikke ser miste fotfeste å falle av. De kan ikke bli stående for de presser ikke inn, samt vet ikke hvem  eller hva de skal be for. De ser ikke hvem som er venn eller fiende, og de blir så enkle å lure. Rart at disse er gjerne de som er mest stolte og ser ned på andre.

NB! Jeg har skrevet om dette før, men gjentar det fordi Gud sier det er mer viktig nå enn noen gang: Husk på det du sier!! Husk på hva du tenker etc. DU har makten i din tunge, og taler du negativt – mot Guds Ord, vil du få det du sier! Taler du Guds Ord – uansett omstendigheter, vil du få det Guds Ord sier om deg!! Jeg sier det igjen: DETTE ER VELDIG VIKTIG! Gud har trenet meg i dette, og det er vanskelig, men du får ingen sier før du gjør dette, å nå er seieren innen rekkevidde!!! Ikke ødelegg dette med å tale det vekk!!

Dette er en fantastisk tid! Be, be!

Vær velsignet, i Jesu navn….

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s