autoritet, Demoner, kaste ut

Binde sykdom, plager etc.

Har du sykdom eller plager du ikke ser ut til å bli kvitt? Har du bedt og blitt bedt for i «evigheter»? Eller har du andre problemer som økonomi etc…Hva sier Guds Ord her?

Matteus 12.29: (AMP)

Or how can anyone go into a strong man’s house and steal his property unless he first overpowers and ties up the strong man? Then he will ransack and rob his house.

The strongman, eller den sterke som den norske oversettelsen sier. Sykdommer og plager er nesten alltid demonsk relatert. Så hvorfor kan man ikke kaste dem ut? Bibelen sier jo at i Jesu navn må de gå. Eller? Joda den sier det. Men, man må skaffe seg kunnskap fra Gud! Det finnes noen «strongmen» i Bibelen. Feks:

Balak. Hvem var det? Det var en av de mange kongene Israel måtte kjempe med på sin vandring, og etterpå. Jeg , er helt sikker på at disse kongene var det som Gud kaller Serpent seed, eller av slangens sæd. De var etterkommere av engler og mennesker som med årene hadde blitt mindre i størrelse, mens det fortsatt var mange kjemper igjen! Balak var han som ville ha Baalam til å forbanne Israel. Balak er en av demonske kongene som står bak forbannelser. Har du en forbannelse over deg, må du først binde han før du kan hive ut de under han. Du må også finne grunnen til forbannelsen for disse demonene fester seg til noe, synd sår etter synd. Da Jesus møtte mannen i gravhulene, sa demonen i Markus 5:

….What business do we have in common with each other, Jesus, Son of the Most High God?

Dette for at demonene ikke hadde noe I Jesus! De må ha noe i oss for å kunne være i oss også plage oss. Så, hvem var i mannen? Legion. De var mange men demonen sier «meg», for det var han som het Legion som måtte kastes ut, ikke alle de under han! Legion er kongen over galskap som vi ofte ser i besatte mennesker for tiden. De river av seg klærne, skader seg selv, angriper folk etc.

Så, har vi Leviatan som nevnes i Job. 41. Han kan ikke bare kastes ut. Det står at man ikke kan fange han. Prøv å sette en krok i hans nese….for å få ut han må man finne hva han har I deg! Leviatan er the strongman for stolthet! Har du denne demonkongen så er det stolthet den har i deg! Lytter du sjelden til fornuft? Avbryter du ofte folk når de snakker? Taper du aldri en diskusjon? Egoisme? Da har du noen symtomer! Be om tilgivelse, SÅ MÅ DU BE OM HELBREDELSE! Det er like viktig ellers har du et sår.  Synd skaper sår som MÅ heles. Jesus døde ikke bare, Han sto også opp! 

Neste er Nimrod. Han som var en Nefilim, en som fikk mennesker til å vende seg vekk fra Gud ved å si at det var oss selv som var sin egen lykkes smed. han bygget ogsp Babels tårn for å kaste Gud ned! Nimrod er demonkongen for OPPRØR!! Uff har jeg slitt med denne! Men jeg lover, dette funker!! Be Gud vise deg synden din, dette kan koste litt. Du må sloss her, men det er verdt det!

Den siste jeg skal ta fram nå er en de fleste kjenner godt! Nebukadnesar! Hva gjorde han? «Se på alt jeg har gjort…» han gav ikke Gud ære! Hva skjedde? Han måtte være 7 år i villmarken som et dyr! Så da kan du tenke deg hva som skjer når man tar æren selv for ting Gud har gjort i ditt liv? I villmarken.

Man må huske å finne spesifikk synd, be om tilgivelse og at Blodet skal vaske deg ren. Så, må du be om at Gud skal heldrede såret på din sjel i Jesu Navn! Jeg lover at du vil bli frisk! Kanskje du må gjøre dette flere ganger, men det er SÅ verdt det!

Takker Deg Herre og Gud, i Jesu Navn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s