tungen, Valget usa

Siste dager…?

Dette er uten tvil en spennende tid! Når man ser det Gud har vist oss utspiller seg rett for øynene våre. Eller for noens øyne, for veldig mange er fortsatt blinde, dessverre. Så hva skjer egentlig? Dette er det jeg har fått se, med noen egne konklusjoner.

Valget i USA

Hvorfor er dette valget så spesielt iforhold til andre ganger? Enkelt. Det er IKKE de vi ser som styrer verden. Det finnes en gruppe i bakgrunn som trekker i alle tråder, og de har virkelig kontroll! Vanligvis når det er valg, så er begge kandidater, enten de er Demokrater eller Republikanere, utvalgte av disse menneskene. Det betyr at de vil gjøre alt de for beskjed om, uten å mukke. Men, i dette valget er den ene kandidaten fri fra deres innflytelse, da han har egne penger, og de eier han ikke! Trump er livsfarlig for dem! Derfor ser vi ting vi aldri har sett før i noen Amerikansk valgkamp, noe som sier en hel del! Ikke bare betaler han morroa selv, men han er frekk nok til å fortelle alle om hva som egentlig foregår, noe som måtte stanses. Derfor trodde mange at Trump ville bli drept, noe som helt klart vil være et alternativ om han blir president.

Så, er denne mannen en skinnende engel? Nei, absolutt ikke, men hvem er det? Jeg kjenner ingen og ikke har jeg hørt om noen heller, bortsett fra Jesus Kristus. Donald Trump har en personlighet mange bare ikke klarer å svelge. Men det betyr ingenting, for alternativet er verre enn noe annet, nesten. Georg Soros – sjekk han ut, Kissinger, Rockefeller etc er noen gamle gubber med ekstremt mye penger og makt. Deres mål er å utslette nasjonalstatene, få en «New World Order». En verden, en religion, en leder. Det lyder kjent? De legger ikke skjul på det en gang, for de er så sikre på seier nå. De eier jo alt som eies kan på denne jorda; Nesten all matvareproduksjon, all oljen, gullreservene er snart sikret, de har alle teknologibedrifter ombord Google, Mikrosoft, Appel, Samsung, etc, etc. Rothchild er en annen av disse Globalistene. De er satanister og de kongelige er også en del av dette. Jeg går ikke grundig inn på hvordan og blodsbånd her, men blodsbånd er viktig for dem! De tror at forskjellig kraft er forbundet med forkjellige slekter, noe det er. Alle amerikanske presidenter er i slekt med et europeisk kongehus! Jeg legger lenker til forskning på dette, som har blitt gjort over mange år.

Så, The Clintons. De er en stor del av Globalistene. Om man ser hva de har gjort først i Arkansas som guvenør, siden president så er det et skammelig, kvalmende bilde som trer frem. Disse menneskene har INGEN skrupler. Det er penger og mankt som gjelder, og de gjør ALT for å oppnå dette. Se her: http://www.mainstreammedia.info/ en side jeg laget for å samle noe av stoffet som media skjulte for omverden. Se særlig det som omhandler Clinton!  Bush, Obama er også samme ulla. Obama trodde, og tror fortsatt at han skulle bli leder for en samlet verden The Leader! Noe de lovet han. Gud viste meg ting om han som er pent sagt urovekkende. Så hvorfor vil de ha akkural Hillaty som president? De kunne valgt en annen? Helsen hennes er veldig dårlig, så hva vil skje om hun dør, eller blir alvorlig syk før hun tar over Office? Obama vil fortsette? Lover nyvalg?

De er iferd med å bli avslørt da bilder av sataniske ritualer har kommet ut, men mainstream pressen trykker ingenting. De eies av de samme menneskene Clintons er en del av.

Uansett så ser jeg mye uro og krigslignende tilstander. Folket vil reise seg i mange byer, noe de vil utnytte. Jeg ber for at Gud bryter inn å stiller disse åpent til skye. For:

GUD VIL UTSETTE ALT DETTE OM DE KRISTNE FORENER SEG OG BER!!!!

Så be, nå for ellers vil vi nærme oss en tid vi ikke vil like alt for fort. Ydmyk dere, og be. Husk at dere må tale resultatet og ikke situasjonen! Frykt bringer satan på banen, mens tro bringer Gud på banen!! Så be:Gud skal bryte inn å ydmyke disse menneskene som gjør det onde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s