Åpenbaringen, dommer tronen, Nådens trone, universets dommer

Gud’s Dommersete – Del 2

Dette er en åpenbaring jeg fikk for mange år siden, men som jeg var litt «engstelig» for å bruke, noe som førte til at jeg la den litt på hylla. Nå har Gud minnet meg på dette flere ganger, men jeg har argumentert med at «jeg kan jo ikke bruke den da jeg vil tape» etc.  Jeg skal forklare hva dette betyr, noe jeg har prøvd jeg før, men fikk ikke folk til å skjønne det da, så mulig nå? Når jeg snakket om Gud som Universets Dommer, sa folk » ja, det visste de», men jeg bare visste at det gjorde de ikke. Jeg så at de trodde det dreide seg om å komme fram for Guds Trone, noe de fleste ikke vet hva betyr. Mange tror at det handler om å be og at de gjør det når de ber. Det er jo for så vidt riktig men når man ikke ser hva eller hvor man er, blir det feil! Andre tror at å be er som å være i en krig hvor man kjemper seg fram til Guds Trone for svar!

Himmelen og Gud er bygd opp som et rettssystem. Ingenting er tilfeldig, og alt har en grunn. Jeg ble oppmerksom på at mange tror at «ting bare er sånn» NEI! Ingenting er tilfeldig. Det er «universielle lover» som Gud følger og satan vet å utnytte dette.  Loven om å så og høste, loven om tiltrekning er bare noen eksempler på slike lover. Man må ikke følge dem, men er man født på ny vil man det, for de handler om kjærlighet.  Man gir o man søker samt leter og finner fordi man vil glede Gud og vite mer om Han!! Han er Universets Herre, og vil dømme rettferdig. Noen ser ut til å mene at når man er frelst så trenger man ikke gjøre mer, at alt bare ordner seg og man kan sitte på sin grønne gren. Nei, alt er tilrettelagt for det, men man må bruke sine rettigheter! Gud hater latskap. Så, hvorfor ber noen i 10 og 20 år uten å se bønnesvar? Jeg har alltid tenkt at dette må være feil; og det er det. For, hvorfor skal Gud som er god, la noen be i så lang tid uten svar? Og hvilket vitnesbyrd gir dette de ufrelste!? «Nå har jeg bedt i 20 år for sønnen min, men han er ikke blitt frelst». Man kan miste troen av dette! Noe MÅ være feil, og det er det.

Igjen handler det om å se, og åpenbaring. Dette er det som ofte skjer (et eksempel):

En kvinne ber for sin alkoholiker mann, noe hun har gjort i mange år. I himmelen sitter Gud på sitt Dommersete hvor Han ser i bøkene (det er bøker over alle menneskers liv, selv ufrelste). Ja nå har hun bedt mye om dette, så hva er situasjonen? Satan som alltid er der sier: Hun sier selv at han er en alkoholiker og ditt og datt. Ja hun har jo dømt han med egne ord. Han selv sier det også og alle rundt han. Hun har også sagt at han aldri blir bedre, og at Gud ikke hører henne.

Her ser vi at Satan bruker kvinnens egne ord mot henne!! Og mannens ord samt alle andre og ved at fler sier noe står det fast. Kvinnens er som en bølge på havet fordi hun tviler (noe vi alle gjør innimellom), men Guds hender er bundet!

Så hva kunne hun ha gjort? Hadde hun visste at hun sto i en rettssal så hadde hun visste at hun først må innom Nådens Trone å få tilgivelse for sine synder og ord hun har uttalt!! Samt mannens ord etc. Da kan hun så, HELT BEVISST, gå innfor Guds Dommersete. Og NÅ, vinner hun over ANKLAGEREN! Da vil bønnesvaret komme før hun snur seg!!

Tenk om kristne gjør dette for landet, for familiene etc!! Da vil verden endre seg mine kjære!

Satan leter etter ting i dein familie linje, alt du har sagt og gjort, etc for å kunne bygge en sak mot deg!!Se på det amerikanske presidentvalget og kampanjene. De leter overalt for å finne «dritt» mot hverandre! DET er satans verk mot DEG! Jeg har opplevd MYE av dette! Så jeg vet at Gud har en plan siden satan jobber så hardt for å stanse min sjebne, altså Guds Plan for meg! Jeg opplever ting som andre ikke har trodd mulig, og jeg føler at jeg er alene om å kjempe for selv om folk sier at de ber så BER de ikke. Om man sitter å sier noen ord så er ikke det det samme som å BE! Man MÅ være bevisst hva man gjør nå man ber. Hvor er du i Ånden? Hvor står du? Å virkeig be koster! Nå noen ber for meg som ber i og med Ånden, så kan jeg kjenne det.

Så hva med de som sier at nei, jeg er frelst så jeg trenger ikke dette? Ja da sier jeg lykke til! Du vil bli nødt til å bry deg ellers vil du aldri komme videre! Gud KAN ikke gå imot anklagene fordi Han er universiets dommer og kan ikke gå imot Sitt Ord! Så når vi har syndet (noe vi har da satan kan anklage oss), så MÅ han dømme etter Sitt Ord! Ja men vi er jo frelst, det er jo betalt!? Ja, det gav deg retten til å kunne stå der og få tilgivelse for dine synder, men DU må ta opp retten selv! Dette var et pinsipp som Israel visste om fra starten! Se på 1. mosebok om Sarah og Hagar (se nedfor). Hun ber Gud dømme mellom henne og Hagar, og DET er faktisk det som skjer!! Han gjør det og Dommen kommer med en gang! Hagar blir forvist fordi hun hadde feil, og Sarah hadde retten på sin side! Derfor innførte Gud offer rutinene fordi Israel måtte kunne rense seg for å være rene i retten! Ellers vill satan alltid vinne og de var håpløse som resten av verden var! Hele prestesystemet var bygget på dette! Det er helt tydelig gjennom hele Bibelen! Det er mange ord som snakker om Gud som Dommer. Bare sjekk. Man kan gå dypt inn i dette, noe jeg ikke gjør her. Jeg ønsker bare at man skal kunne bli bevisst hva man gjør i sitt liv! Hvem du er, og hva du er! Prøv å jeg lover du vil merke stor forskjell!

Bibelvers:

Then Rachel said, “God has judged and vindicated me, and has heard my plea and has given me a son [through my maid].” So she named him Dan (He judged).

The God of Abraham [your father] and the God of Nahor [my father], and the god [the image of worship] of their father [Terah, an idolater], judge between us.” But Jacob swore [only] by [the one true God] the Fear of his father Isaac.

Then Sarai said to Abram, “May [the responsibility for] the wrong done to me [by the arrogant behavior of Hagar] be upon you. I gave my maid into your arms, and when she realized that she had conceived, I was despised and looked on with disrespect. May the Lordjudge [who has done right] between you and me.”

Far be it from You to do such a thing—to strike the righteous with the wicked, so that the righteous and the wicked are treated alike. Far be it from You! Shall not the Judge of all the earth do right [by executing just and righteous judgment]?”

Job. 9.16

  15 Selv om jeg hadde rett, kunne jeg ikke svare,
jeg måtte be min dommer om nåde.

  1. sam. 26:16

16 Men Herren skal være dommer og dømme mellom meg og deg. Han skal se til min sak, føre den og hjelpe meg til min rett mot deg.»

Therefore let us [with privilege] approach the throne of grace [that is, the throne of God’s gracious favor] with confidence and without fear, so that we may receive mercy [for our failures] and find [His amazing] grace to help in time of need [an appropriate blessing, coming just at the right moment].

1 tanke om “Gud’s Dommersete – Del 2”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s