Uncategorized

Generasjon 2000

Se denne videoen og se hvem i vårt samfunn som gjør dette? Venstresiden som kaller alle som ikke mener det samme som dem, for rasister, brunskjorter,etc. Det er noe de har gjort i alle år, og denne generasjonen som er sløvet ned på videospill, smartphones etc er bare opptatt av seg selv, det ytre, og at ingen må si eller gjøre noe som støter noen; uansett! Dette er den generasjonen som vil være voksne når det sataniske systemet virkelig tar over, selv om de har gjort det nå, men helt åpenlyst. Da vil alle være så opptatt av seg selv at ingen vil bry seg om «sin neste» mer, og dette gjelder i kirken også, dessverre. Mange foreldre er så like verden at de overfører dette til kirken.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s