Bibelen, Demoner, DHÅ, Merke på huden, Nye testamentet, Tatoveringer

Tatoveringer og kristne….

«Alle» har tatoveringer i dag. Hvorfor det? Se på verden og alle de populære tingene opp gjennom historien så er det ikke vanskelig å skjønne. Alt henger sammen med eldgammel avgudsdyrkelse og satanisme. Feks hårfrisyrer. I populærmusikken har disse vært et symbol på opprør og tilhørighet. Feks så hadde prestene for guden Hermes frisyrer som var lyse på toppen korte og møreke på siden, langt hår bak og på toppen. Lyder kjent? Så hva da met tatoveringer? Hvem har som regel hatt disse? Jo folk som levde på kanten, opprørere og satanister. Satan merker alltid sine, og folk som har kommet ut av satanisme kan fortelle om dette, og hva de forskjellige tatoveringene står for etc. Uansett så må man være vis, og det er man ikke når man tatoverer seg og skal være et Guds barn. Jeg holdt på å gjøre dette selv som ung kristen. Jeg hadde nesten bestemt meg og funnet mange gode argumenter for hvorfor Gud ikke syntes det gjorde noe. Men jeg kjente innerst inne en uro…og det fikk jeg klart svar på. Gud viste meg at vi som Hans barn skal ikke se ut som et satans barn på noen måte. For, og dette er viktig; vi er vitner for den usynlige og synlig verden med vår apperance eller fremstilling! Satanister og avgudsprester har alltid båret spesielle klesdrakter, hårfrisyrer for at folk og ånder skulle kjenne dem igjen, for vi er levende vitner enten i mot eller for sannheten! Selv om det ikke står direkte i Guds Ord at «Ikke tatover dere» så skal vi kjenne Ånden!! Og den åndelige verden! Det står riktignok i 3. Mosebok 19.28 «at dere skal ikke kutte dere for de døde eller lage noen merker på kroppen deres. For Jeg er Herren!» i Engelsk nyere oversettelser står det ‘Do not cut your bodies for the dead or put tattoo marks on yourselves. I am the LORD. Folk på Bibelens tid VISSTE dette. De visste om diverse avgudsdyrkelser og så jo hvordan de som dyrket avgudene så ut! Derfor trengte de ikke å si det rett ut, for lever man i Ånden så ser man og vet hva som er til Guds behag…

Så hva gjør man da, om man har tatovert seg? Mange har måttet dekke tatoveringen med olje og drive ut demonen som da er tilknyttet den, det var derfor de ble brukt i avgudsdyrkelse. Jesu Blod renser fra all synd! Men er du hardpannet (Sta) og nekter og ta dette inn så må du leve med åndelig plage. Din sjel blir forhåpentligvis frelst!

 

 

tatoertmann

HVa med kristne tatoveringer? Eller nøytrale (blomster etc)? Gud sier at vi ikke skal tilbe som hedningene og ikke ofre på haugene. Noen konger fortsatte med det for de offret jo til Gud? Og konger fra andre folkeslag som ville knuse Israel, sa akkurat det: Dere som har revet ned offerhaugen til deres Gud! HVa sier Han til det? Det samme gjelder for oss. Alt vi gjør skal ære Han! Ikke ofre og tilbe so hedningene gjør.

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s