flyktninger, globalister, løgn, media, verden

Flyktninger, media og Den Store Løgnen

ALt er satt, og ingenting er tilfeldig. Media viser verden en stor løgn og sørger for at alle som åpner sin munn mot det de vil at verden skal tro, blir frosset ut og kaldt rasist. Men media eies også av globalister og det er lett og se, for de løper deres ærender. Nå er dere agenda å fylle den vestlige verden med muslimer for da blir det krig, krig  som de venter på. 70% av de som kommer er enslig menn, og Syriske pass selges som varmt hvetebrød i Tyrkia. Aldri har verden sett større dumskap.

Det kunne vært gjort greit og lett. La kvinner med barn komme, eller lag områder som vi betaler med skoler, sykehus og gode boforhold etc. Da hadde antallet vært veldig lavt, men nei, alle er besatt av at vi MÅ ta inn så så mange. Helt ulogisk både med tanke på antallet som er en dråpe i havet, samt ingen bryr seg om HVEM de er som kommer. Bare man kan si at man har tatt inn noen så er det greit. Folk som aldri har åpnet døren sin for familier i nød før vil nå gjøre dette…Merkelig hvor stor makt media har. Særlig når man sjekker fakta mer enn mainstream media. DA ser man en annen virkelighet, og den er mer enn skremmende.

For de som faktisk trenger hjelp, DE er igjen der i krigen. Ihvertfall de fleste. For de har ikke noen til å betale for å komme til vesten, eller kjøpe falske papirer. Man snakker om 2. verdenskrig og sammenligner dette? Nei, det er ikke sammenlignbart for verden er annerledes nå, åndeligsett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s