autoritet, Åpenbaringen, kunnskap, Omvendelse, Profeti, Siste tid

Løft hode, og Lytt min sjel!

d3789377bbeecdfbefdf0051025c8f1d

Denne tiden er spesiell!  Hvorfor? Selv ufrelste mennekser kan kjenne det, og det er god grunn til det. Gud kaller nå sterkt på alle mennesker og dette er en omvendelsens kall til alle, særlig Hans barn som er i Hans hjord, men også de utenfor. Det er flere tegn i tiden som sier at det vil skje noe nå i høst, men jeg hører bare etter hva Ånden sier. Og Han sier mye, og har gjort det lenge…

Det finnes en gruppe mennesker som kontrollerer hele verden, og Satan er deres Gud. De tilber de «gamle gudene» fra Egypt og Babylon, men de er de samme. Bibelen snakker om denne religionen som «mysteriet babylon». Hollywood stjerner viser offentlig nå at de tilhører denne religionen, og Hollywood styres av jøder. Disse er hva Bibelen kaller falske jøder av satans synagoge, da de tilhører kaballah sekten, eller Kabbahlister. Men verden sier jøder.

Hollywood er satans «propaganda apparat». Gjennom flere filmer kan man se hva som vil skje fremover, eller hva de planlegger, og dette stemmer meget godt. Jeg vet fra syn jeg har sett at mye av dette er virkelighet. President Obama er den siste presidenten i USA. Han har blitt fortalt at han skal bli «verdens leder», men han vil bli lurt. Samfunnet blir manipulert  slik at raseopptøyer og krigs tilstander vil bli en virkelighet. Obama vil så si at valget ikke kan holdes pga urolighetene og da er vi i en farlig situasjon. Folk vil bli integrert i leirer som er som konsentrasjonsleirene under 2. verdenskrig. Familier vil bli splittet, og folk blir drept. Matvare produksjonen eies allerede av disse menneskene, samt alt annet i denne verden (kan gå inn på dette i detalj om noen ønsker).

Jeg har sett hva som kommer og jeg er rystet i mitt indre! Folk er så forvirret og forblindet som aldri før. Bare se på verden. Disse flykningene er ingen tilfeldighet. De skal starte en krig i Europa noe de vil. Allerede ser vi antydninger til dette, for IS er skapt og finansiert av de samme menneskene som står bak alt annet i denne verden, en gruppe med «Globalister» som nå åpent forteller hva de mener og hva som er målet deres. De snakker om «The New World Order» og det er dette de jobber mot. ALLE kriger har vært finansiert og startet av disse, og Satan er deres mester og leder. Jeg kan si mye om dette da de går tilbake til før Egypt og Israels tid. Kongehusenen er involvert i dette. Alle kongelige har sin makt fra Satan, og de er IKKE kristne! Mange kristne tror at fordi Gud ber oss be for dem så er de noe bra, men nei, det er de ikke. Det betyr ikke at alle er så involvert som noen. Feks det engelske kongehuset er i ledelsen, samt kongeslekter fra det franske og tyske adelen. De lever skjult men er i høyestegrad involvert i okkulte og onde ting. I usa kan alle presidenter spores til europeiske kongehus, og den svenske kongen er veldig involvert!

Gud er nådig! Han lar meg se ting som er så utrolig! Selv om jeg har vært langt unna Hans vilje i lang tid så gir Han meg av Sin Nåde! Han ser til alle i denne tiden som nå kommer og måtte dere søke Han! For jeg kjenner at jeg blir dratt unna Han pga min livssituasjon! Han sier at Hans folk er ikke som Han ønsker, da de tenker på seg og sine og ikke gjør Hans vilje! Kristnes midler er ikke dine midler men Guds! Dette blir viktig å huske på, da tiden som kommer blir slik at det du gjør og har gjort av gode ting vil komme tilbake til deg! Det samme vil det du kunne ha gjort men ikke gjorde! Anklageren lar ingenting gå uprøvd, og dette er en av hans favoritter!

Tiden nå gjør at jeg bare ber om nåde! For nåde er det vi trenger. Elsker du? Eller er du for opptatt av livet ditt? Da har du et problem, for NÅ må du søke å ha alt i orden me d Gud. Løft hodene og lytt til hva Ånden sier og de som ikke har trenet seg opp til å høre for et problem. Måtte Gud samle sin får, så de kommer seg trygt hjem!

Husk at bønn har snudd ting før, og kan gjøre det igjen! Så be for verden og særlig USA da de er de som kommer til å få det hardest først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s