DHÅ, Jesus, Treenighet

Vet du hvem du egentlig ER?

DHÅ

I hverdagen kan man fort glemme hvem man er. Ikke at man er Jens eller Per, men hva man er.  Vi mennesker er skapt i Guds bilde, vi er som Han. Dvs at vi er «tre enigheter». Vi har en ånd, en sjel og et legeme.  Gud, Han er også det, en Kropp som er Jesus, Gud legemlig. Sjelen som er Faderen i himmelen, akkurat som vår sjel som er våre tanker og følelser, den som «bestemmer» hvem vi er, og som velger det vi vil være, vår vilje. Også kommer vi til Ånden – Den Hellige Ånd. Vår ånd gjør at vi kan ha et samfunn med Gud, og tenk på dette, GUD HAR GITT OSS DEL I HANS!!! VI har Gud på innsiden! Gud har delt sin Ånd med oss… Dette er så stort når vi tenker på det at jeg nesten letter! Gud har delt sin Ånd med oss! Vår ånd er en del av oss, akkurat som DHÅ er en del av Han!! Når vi tenker på dette blir det mer virkelig at vi er virkelig født av Han, av Han og i Han! Han i oss, og vi i Han.

Vi har tilgang til Han alltid da Han bor i oss alltid. I bibelen står det at « For Ånden utforsker alle ting, også dybdene i Gud. 11   Vi har tilgang til Gud på en måte som er helt spesielt, noe som får meg til å undre på hvorfor så mange kristne snakker om Han og ikke Med Han? Når man virkelig får dette med seg så for Bibelen en helt annen betydning på mange plasser. Det Jesus snakker om blir tydeligere, for Han er Gud i legemet. Gud fikk en jordisk kropp for å bli som oss.

Dette kan jeg si mye om, men se i Gud Ord om hva Jesus sier om Seg Selv. Det blir jo ganske tydelig hvorfor mennesker som ikke er født på ny ikke kan skjelne eller se. Mens den gjenfødte har Han på innsiden og kjenner Han. Han Selv bor på innsiden av DEG. Derfor kan du se, høre og skjelne. Kan du ikke? Vel, det er ikke HANS feil. Da må du ordne på det, så trener dine sanser til å høre og se! Det er ditt ansvar, for Gud hater latskap og folk som sier at «om Gud vil så kommer det». Det ER der men du må nok gjøre noe du også…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s