autoritet, Bibelen, Demoner, DHÅ, Endetid, Jesus, kjærlighet, Kristne, Profeti, Satans hær, SVeits, Uncategorized, Voktere

Tiden ER!

577527_361423923895137_100000825972127_967895_1105130853_n

Etter å fått gjentatte «beskjeder» fra DHÅ om at verden nå står på randen til den siste tid, som jeg vil kalle det, så må jeg skrive om det! Første gang jeg tydelig ble advart var når krigen i Syria startet og USA ville invadere. Gud talte sterkt å ba meg be om at det ble stoppet for dette var Satans plan for å starte verdenskrigen han venter på. Heldigvis ble Putin brukt til å stanse dette, da mange kristne ba! Det er interessant å se verden gjennom Guds øyne! Nå spilles det på flere strenger for å oppnå krig. Vel, en ting er sikkert: Ikke tro media! De er et mektig redskap for Satans agenda, så alle kristne MÅ skaffe seg info fra andre kilder! Bare se på Gaza krigen. Helt utrolig. Kort sagt så må man nå be for å stoppe en grusom hær av demoniserte krigere å flytte krigen inn i USA, Europa etc. Jeg snakker om IS, og de vil prøve å komme inn i USA, de er der. Dette vet lederne om, og da snakker jeg om de virkelige lederne! Det er helt etter deres plan, for da kan de starte krig på egen jord, sette egne borgere i leirer og ta fra dem rettighetene! Det samme er planen for Europa! Ved Guds nåde vil de ikke lykkes men bare om de kristne ber! De er virkelig grusomme, så ille at det ikke kan beskrives uten at man vil virke syk!

Hvorfor er USA så etter Ukraina? Nato er involvert og det er ikke bra! Dette er også en ond agenda!! Verdenskrigen skal startes på flere fronter! Dette er en VELDIG kort versjon, en lengre kommer. Men naturkatastrofene vil også komme. Særlig flomkatastrofer og da på områder som dette ikke er vanlig, samme med jordskjelv. Vårt eget land er i fare for å bli alvorlig rystet! Aldri før har så mange mennesker vært lagt i «demonskkoma». For noen år siden så jeg i en drøm at store hærer av demoner med ledere ble øst ut over Europa på en måte vi ikke har opplevd tidligere! Resultatet lot ikke vente på seg, men kriminalitet, seksuell synd, samt vold i en grad som vi helst ikke vil tenke på (særlig ikke kristne), ble resultatet. Det var bare starten, da hovedoppdraget var å lure mennesker inn i synd som jeg kaller «tempel-okkuperende-synd», som gir åndsmakter rett til å besette mennesker. Slik synd er all seksuell synd, all involvering i okkulte praksiser, også skrekkfilmer, musikk som for det meste er demonsk. Å tro ikke at det bare er teksten som gjelder! Mange kristen (utrolig) hører på musikk som er heavy metal – black metal MED KRISTEN tekst!! Da er du forført. Det er å tilbe som hedningene gjør. Bibelen sier det klart. Israel ble utfordret på dette av en viss hærfører som stod utenfor muren og spottet:» Dere har revet ned Hans hauger og altere, så hvordan kan dere tro at Han vil beskytte dere?» Gud sa at Han skal tilbes i renhet og sannhet. IKKE slik som de hedenske Guder ble tilbedt! Derfor måtte disse altere rives, selv om det Gud ble tilbedt på dem. Vokt dere! Men, demoner kan påføre sykdom etc.  og binde personer også fra utsiden!  Da er de lettere og overvinde i Jesu navn! Vel, når de har fanget en sjel, så blindes de for sannheten om Korset, samt i disse dager, om sannheten i verden! Dette krever store mengder demoner og det er enormt mye! Det er var en invasjon som skygget for sola og det naturlige lyset. De gjør menneskene de kontrollere «religiøse» og om du sjekker så vil du merke en aggressivitet som ikke var der før. «Vanlige» mennesker blir i disse dager svarte i øynene om du snakker nedsettende om Gahr Støre, og morderiske om du forsvarer Israel! Er man frittalende, noe som blir vanskeligere og vanskeligere i disse dager, så må man tåle demonisk hat! Prøv det ut og du vil få en overraskelse om du ikke alt har møtt på dette! Vel, det er demoner som har kontrollen, og satanister kaller dette «to cage» someone. Altså å sette noen i et åndelig bur. Hensikten er å blinde dem så de tror alt vedkommende som kontrollere vil at de skal tro, samt blir helt gale om de hører noe annet enn det de tror er sannheten. Dette åpner opp for at noen mennesker har utført et kjempe stort ritual for å kunne binde og sette så mange mennesker i åndelige bur…Jeg så disse menneskene, og de er mektigste menneskene i verden. De møtes ofte i Sveits, som de kontrollere. Der har de «spesielle» skoler for sine barn (tortur på pensumlista), samt har møter hvor de tar avgjørelser for verden. Dette er ikke de gallionsfigurene VI tror er ledere! Disse er de som holder i trådene, og over dem står Satan og hans hær av falne engler. De bruker igjen demoner (urene ånder) til å skade, binde og ødelegge mennesker.  Be over dette. Sjekk fakta om Sveits etc, så vil du se  det…

Men vi skal ikke frykt noen! Husk det! Vi er barn av Den Allmektige! Så Han vil gi oss mer Kraft og mer Styrke! Jeg begynner nesten å bli glad for alle mine prøvelser når jeg ser hva som kommer, for jeg er godt utrustet! Amen! Under og mirakler vil være dagligdags, men legg merke til hvor og hvem som ofte opplever dette…se og lær! Det sier Gud, at dere må se dere rundt slik at dere ser Hans plan! Og avslør fiendens plan! Se OPP og ikke bare i egen hage, men i hele Hans vingård må man være MED. Voktere på murene, hold baunene klare!

Det skjer masse nå, og jeg har hatt en utrolig tøff tid, alene, og i åndelig kamp! Vel, det er da Gud lærer meg best! Når man er helt avhengi av Han for mennesker jager etter opplevelser, og glemmer det som betyr aller mest; Hans minste! Har man ikke Kjærlighet så er man bare en klingende bjelle…Da hjelper det ikke at man har brukt utallige timer i kirken! Hva er frukten?  DET må være fokus! Uansett, Gud talte til meg å sa at jeg må forberede meg, for nå «tar Jeg deg ut av ditt lille rede»! «Du har stått på sidelinjen  lenge, men nå kommer Jeg til å sette deg inn i det Jeg lagde deg til!» WOW! Også, er GUD vår kjære FAR,…»Jeg vil se ditt smil som jeg jeg savner, og som Jeg spesielt la ned i deg når Jeg skapte deg!» Halleluja! Hvem vil ikke gjøre ALT for Han? Hvem vil ikke forlate familie og sine eiendeler for Han? Det bør man jo, for Han er virkelig ØVERST.

Dette er TIDEN! Stå opp, alle sammen, snu hodet mot Himmelen som dyrene gjør når de værer etter mat og vann, søk Han, for i disse dager bør man høre Han! Han kommer med Sin Hellige Ånd! Han ER kommet, men

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s