følelser, Gud, kjærlighet, sinne, snakke med Gud

Love is in the air…

loveisin theair

Gud elsker mennesker. Og dyr. Hele skaperverket. Men, i disse tider opplever nok alle noe spesielt. Selv jeg, som ikke har vært på noe «møte» på veldig lenge, av flere grunner, kjenner at Gud har noe spesielt i denne tiden. Han kommer på en sterkere måte, og da kanskje jeg merker det så godt for jeg ikke er i møter og blir marinert og går hjem igjen, men kjenner at Han kommer plutselig! Jeg merker at jeg har blitt mer ærlig med Gud. Alle vet jo at Gud ser og vet alt, men så er det da det at man lett lyver for seg selv! Eks. er at når noen er dødelig syk og man ber og ingentingen skjer! Hva sier man til Gud da? Mang sier kjære Gud kan du helbrede ….. etc. Og til folk som spør hvorfor det ikke skjer noe så kommer man med masse forklaringer på det. De kan jo stemme, men for den som hører dem er det bare trist. Jeg sier: Pokker, hvorfor funker ikke dette!? Eller noe lignende, for jeg blir sint, både på Gud og Satan. I disse dager har jeg tillatt meg å være sint på Gud, selv om jeg vet at Han har rett, men jeg vil svært gjerne ha en forklaring! Kjenner veldig at jeg ønsker å vite. Får jeg det? Ikke alltid, men ofte. Jeg har funnet ut et par ting; Gud er fortsatt Gud! Gud elsker å prate med oss, og jeg føler meg flau og må ALLTID omvende meg når Han viser meg hvorfor, men jeg føler meg SÅ elsket, for GUD SNAKKER til MEG! Tenk at GUD, universet Herre, bryr seg meg å snakke med oss! Det er jo helt ufattelig, men også helt fantastisk!

I Bibelen, den engelske utg står det «come let us reason together, said the Lord» Jes. 1:18. Nemlig, det er det det handler om! Han vil ikke ha nikkedukker som «skal oppføre seg pent» ! Han vil ha mennesker som tenker og snakker med Han! Han lytter!! Er du frustrert? Eller drit sur? Ja, ofte. Og det sier jeg. Når jeg sier det, så vet jeg med en gang, at jeg må omvende meg, for Gud har alltid en grunn, men mitt sinne er ikke rettet mot GUD, men mot den maktesløsheten man kan oppleve pga alt som skjer på denne jorda, ute å kunne gjøre noe! Satan kan jeg kjempe mot, men ikke Gud. Men Gud, sitter med svarene. Alle svar er hos Han, og derfor vet jeg at det er den rette kilden å spørre. Visdom strømmer fra Hans trone, og jeg håper på noen dråper….

 

AMEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s