Bibelen, Demoner, DHÅ, Endetid, Gud, Guds gave, Jesus, Nephilim

Hva er egentlig demoner?

engler og demoner (Kunst laget av Grete Stave)

Her er det mye rart, og mange sier at «nei, vi snakker ikke om dette, bare om Jesus». Dumt av dem. Har du hørt om noen som går til krig mot en mektig fiende uten og skaffe seg all den kunnskapen man bare kan om fienden? Vel, gjør man ikke det så bør man forberede seg på noen smeller! For Gud har gitt oss Kraft ved Ånden til å kjempe og bekjempe onde ånder og djevler, og Han vil at vi skal bruke alle de våpen vi har fått. Stikkordet her er bruke. Kunnskap er en av våpnene og da snakker jeg ofte om overnaturlig kunnskap. Søk og du skal finne, og du får! Jeg lover deg det. Gud gir oss alt vi trenger for å vinne kampen mot vår fiende. Men mange tror feilaktig at vi ikke trenger å gjøre noe, for Gud har gjort det. Ja, Han har det. På korset vant Han seier så vi kunne få muligheten til å vinne. Det hadde vi ikke før!  Men vi må sloss med de våpen Han vandt til oss! Amen!

Så, hvem er da vår fiende? Satan? Å ja! Demoner? Ja. Djevler? Ja. Onde ånder? Jepp. Bibelen snakker nemlig om alle disse, og de er flere. Mange tror at demoner er falne engler, som falt med Satan i opprøret mot Gud. Er det det? Jeg sier nei, det er det ikke. Så hvordan kan jeg si noe sånt? Vel, Satan og hans engler hadde en kropp som de ikke mistet når de falt. I Bibelen står det at demoner, eller de onde ånder, søker en kropp, og det er et vesentlig poeng for demoner! De trenger et bosted, og derfor trenger de seg på mennesker så de kan lure dem til å begå «tempel -fyllende-synd» så de kan lovlig besette dem. I Esekiel kap 8 finner vi forklaringen på dette. Esekiel blir av Ånden ført til tempelet, som er et bilde på vår kropp, og det som foregår der. Det vi for se er avgudsdyrkelse, og tegninger på veggene i et skjult rom i tempelet. I det okkulte er det en kjent sak at man plasserer demoner  et sted ved å tegne dem på vegger etc (sett all taggingen på bygninger etc), og det var dette som skjedde her. Dvs at avgudsdyrkelse lar demoner komme, eller blir plassert inne i kroppen vår. Det samme gjør div seksuell synd, dvs all sex utenfor Guds rammer som er ekteskapet mellom mann og kvinne. Jeg kan fortelle mye mer om dette, og om HVA de dyrker i tempelet, men poenget er å se på demonene som blir brukt. For hvem er de egentlig?

Jeg anbefaler alle å lese Enoks bok! Da får man mange svar, og jeg skjønner godt hvorfor Satan fikk den fjernet fra Bibelen! Da får vi svar på så mange ting som blir bekreftet i Bibelen! Så, vi må tilbake til før syndefloden og til Noa’s dager. Det står at engler kom ned å fikk barn med menneskene døtre. Menneskene fikk kunnskap om krig og våpen, medisiner og urter, trolldom, astronomi etc tilbake. Så hva var dette avkom mellom mennesker og engler? De var jo halvt evige, og halvt dødelige. I noen av de «utstøtte skriftene» står det om Guds straff over de falne englene og deres avkom. Han sier til disse falne «dere skal se at avkommet deres dør, men de skal vandre på jorden som ånder, evig, og de skal plage menneskene for de kommer fra dem» etc. Når dette avkommet døde, så døde jo deres dødelige legeme, men deres ånd var som deres fedre – englene. Derfor søker de et legeme, og mange ledere opp gjennom tiden spesielt Nimrod (han bør dere lese mye om, da han har stor betydning for fremtiden også, eller det han gjorde), søkt å skaffe kropper til dem ved å fange mennesker i åndelige snarer.

Disse «barna» var jo kjemper, og bare søk på Youtube på Giants så ser du at det finnes bevis da de har funnet utallige skjeletter etter dem over hele jorden. Men, og arkeologer har sagt dette selv, når et slikt funn dukker opp, så kommer folk fra Smithsonian og National Geographic å fjerner det! Men avisene har tatt bilder og disse artiklene finnes ennå! Ikke forvent at media, som stort sett er styrt av Satan, skal skrive om dette. Så, dette er demonene. De onde ånder som Jesus snakker om. De er avkommet fra engler og mennesker. Tror du Satan sluttet med dette da? Å nei. Ved å studere det nye testamentet så ser vi at de er der, hele tiden. Men de skjønte jo at de måtte tilpasses og gå i ett med menneskene, og ikke være kjemper som var lett synlige. David og Goliat var et eksempel. Tenk på de skriftlærde. Har du tenkt på hvorfor noen som kjente skriften SÅ godt, ikke skulle sjekke og lure på HVEM DENNE MANNEN VAR? Jeg har alltid lurt på dette! De var fiendtlige fra første stund, og søkte bare en ting; å fjerne Han! Ja, jeg tror nok at «avkommet» hadde blitt religiøse og politiske ledere! Høres dette kjent ut? Se på dagens verden. Å jeg tror med stor sikkerhet at vi vil se dette tydeligere jo nærmere vi kommer enden.

Så, mine venner. Jeg anbefaler alle å studere og lese, og, ikke minst – BE – om kunnskap og innsikt! Han er trofast og VIL gi deg det!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s