autoritet, Åpenbaringen, Gud, Kristne, kunnskap, Nådegaver, Profeti, Profetier, Siste tid, Voktere

3. verdenskrig?

krig

For noen uker siden, omtrent rett før det ble snakk om at USA vill bombe mål i Syria, talte Gud til meg og sa at om dette skjer så vil det utløse den 3. verdenskrig! Jeg kjente at jeg ble nesten syk i mitt indre og visste at dette var alvor. Jeg startet å be om at Gud måtte bryte inn i galskapen og stoppe Obama i dette, og jeg ser at det ikke gikk så lett som han og hans medsammensvorne trodde. En liten titt bak «sløret» viste at dette var planlagt fra fienden, til å starte 3. verdenskrig som vil utslette mange av verdens befolkning! Obama vet nesten alt dette, men ikke alt. Han tror at Den Nye Verdensordningen som nå har blitt så sikre på seg selv og sitt, at de ikke gidder å skjule seg mer, gjør en bra ting. Det MÅ han tro, selv om han egentlig, i sitt indre vet at det ikke stemmer. Gud viste meg at fienden har sagt til sine tjenere at innen september 2013, dato var også satt, så skulle krigen starte! Men Gud ber Sine Tjenere om å Be! Mine kjære venner, NÅ er tiden inne for å be! Be om at ingen skal blande seg inn i Syria, Gud tar seg av det, for ellers vil Israel bli truet for tidlig….

Gud gir Sine Tjenere stor kunnskap i denne siste tiden, så vær lydhøre! I Norge vil det også skje en ulykke, en naturkatastrofe, sammen med deler av Europa. Mange kristen er opptatt av vekkelse som skal komme, men jeg sier dere må ha balanse! Om Gud gir noe stort så vil fienden gjøre alt for å ødelegge. Tenk som en kriger. Om en part inntar fiendens land eller et større land med mye rikdom, så vil fienden angrip for å ta det ifra dem!! Det er sunn fornuft. Bygg festningeverk med voktere på murene, voktere som kan se og høre. Ikke bare ha fokus på seirene men også på forsvaret! Alt for mange har blitt skutt ned pga mangel på forsvar. Deres blod er over de med kunnskap, og deere ledere! Sykdommen er og blir sterkere og mer alvorlig, og andre katastrofer vil ramme som er verre enn noen gang. Så ta dette på alvor!! 

Vekkelsen som kommer handler om å utruste mennesker til den tid som kommer, derfor må man ha større fokus enn bare til vekkelsen. Den er selvfølgelig herlig, men jeg kjenner at Gud er mer alvorlig og vil at Hans folk skal ha større fokus og søke Han om kunnskap og visdom. Jeg sier det igjen; Det er alvorlig tider som kommer, og dere må lese tiden!!!

Men den tiden som kommer vil også utløse behov som vil bli møtt for kristne! Og mange vil søke til Gud, og under og mirakel vil skje som aldri før! Men husk at autoriteten kommer av samfunnet med Gud! Vekkelsen vil bli stor og de kristne må ha fått utrustningen som Gud har for dem til å møte de menneskene som søker seg til Gud. Kraft og Autoritet!

«Så søk da først Guds Rike og Hans rettferdighet, så skal dere få alt i tillegg»!

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s