Hybrid, Nephilim, Romvesner, Uncategorized

Aliens?

commengreysTror du de eksisterer? Nei, jeg som kristen tror ikke på det, selv om flere høyt profilerte prester fra den katolske kirken har sagt at «det ikke spiller noen rolle hvor mange tentakler de har, de skal bli døpt», og » hvorfor skulle ikke Gud ha flere barn andre steder». Men frelsen er for Adams slekt – mennesker på jorda. Det sier Ordet!

Nå vil media komme med «beviser» for at det finnes liv på andre planeter, og så dukker det opp romvesner. De finnes her allerede. Disse vesnene er hybrider mellom engler og mennesker, som på Noahs tid, og noen av dem er en slags laget kropp for demoner. Men, de dukker opp nå snart så vær på vakt. Tro ikke på det, og de gjør tegn og under. Men, ingenting er forandret, bare innpakningen. Satan er fortsatt den samme.

Det finnes så utrolig mange vitner som har sett dette, at å nekte å tro på dem vil være lite klokt. Jeg vet at Gud advarer oss, for motstanderen vår har laget en stor og sterk hær. Men Gud er mektigere, og vi  tilhører Han! Men alle må høre Hans Stemme!
Krigen i midtøsten er en farlig ting. Syria kan være starten på enden, så be! Om USA og EU går inn har vi en katastrofe! BE! Be om at Gud løser dette for oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s