Åpenbaringen, Bibelen, DHÅ, Endetid, Guds gave, Hjertets brann, Profetier, Siste tid

Forberedelse i siste tid

Endetid

Jeg fikk en utrolig profeti her om dagen. Gud er utrolig. Han gir oss det vi trenger. Min var slik. Gud skulle gripe inn med en gang, og mine tanker skulle bli klare, så jeg ville vite hva jeg skulle gjøre. Jeg skal disippelgjøre mange mennesker, og når jeg snakker til folk vil Kraften gå inn i hjertene deres. Dette har jeg allerede opplevd flere ganger. Hver gang jeg gir ut noe til andre så vil det gå tilbake til min familie, ved at folk rundt oss vil gi av sin tid og sine resursser.

Min profetiske gave vil vokse, og Min Herre vil at jeg skal bruke tiden på å lære! Det er veldig viktig så det skal jeg gjøre! Et ord skal være viktig fremover: «Du skal kjenne menneskene etter ånden (hjertet), og ikke etter kjødet». Jeg har alltid «kjent» hvordan menneskers liv ligger an, eller hvordan deres åndelige tilstand er. Men dette blir enda mer fremtredene.

Jeg vil si at Gud vil snart sende Ildens Dåp. Dvs ild som vil brenne vekk alt som ikke gavner oss, men også til ikke- frelste! Folk vil plutselig se klart, og andre som ikke er frelste vil se klart hva de trenger! Kraften vil øke, og store tegn og under vil skje. Men hvorfor sender Gud dette? Mange gleder seg til dette, og det er forstålig, men det er en god grunn! Den siste tid ligger rett rundt hjørnet, faktisk ligger alt vi kan lese om i Bibelen klart. Det er her! En utgytelse av ondskap verden ikke har sett før vil komme, og Guds folk MÅ ha større Kraft! Forberedelse! I denne tid har Gud latt kunnskapen øke når det gjelder den siste tid, og jeg har sett ting som er helt vilt! Men uten forberedelse har man ikke en sjanse!  Kirken slik den er nå, hadde godt under med en gang, det er helt sikkert. Derfor sender Gud dåpen i Ilden. Den blir utrolig!

Så menneske gled deg, men vit og ta vare på det! Det er ikke bare for at vi ska bli underholdt og kose oss, men det meste har en god grunn. Dette er et være eller ikke være. Så gled dere, alle dere som som søker Gud av et helt hjerte! Dere vil få en fantastisk tid!

Endetid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s