DHÅ, Endetid, Gud, Guds gave, Helbredelse, Profeti, Vekkelse

Endetids Høsten!

ildtunger

Jeg har med stor glede fulgt med på Todd Bentley i Sør Afrika, og det som skjer der. Mange blir frelst og stor mirakler skjer hver dag. Jeg kjenner sterket at dette er starten på vekkelsen som skal komme nær endetiden. Den vil stoppe opp litt, men så kommer sunamien! Når den når Norge må man være klar. Marc Dupont har profetert at han har sett ild rundt Norges land, som om det var et belte av store bål rundt landet. Han sa også at man måtte passe på, og være våken, slik at man var i posisjon når bølgen treffer landet. Det skjer nok snart.

Jeg kjenner at Gud forbereder meg til noe. Alt har blitt MYE sterkere! Den profetiske Ånden, Guds stemme, og Synet som jeg kaller det. Jeg ser mer i ånden. Halleluja! På en annen side Rydder Gud i livet mitt. Alt skal være i orden, og selv om det kan være slitsomt og smertefullt, så vet jeg at det blir veldig bra! Når jeg møter mennesker kan kjenne hvor de er i forhold til Gud åndelig sett, noe som ikke alltid er så lett. Jeg har oppdaget at de som ikke har kommet så langt er de som tror de er lengst. De blir veldig sinte og fornærmede om man sier noe, istede for å lytte til hva Ånden sier, og lære for å komme videre. Jo mer moden man er som kristen, jo mer ydmyk er man, samt at man skjønner hvor lite man egentlig vet! Husk: Gud prøver alltid å snakke til deg, men får Han ikke gehør så trekker Han seg vekk! Om du velger å bli fornærmet så kommer du ikke til å vokse. Mange ganger ser man folk som har vært på samme åndelige sted i 30 år, og de snakker fortsatt stygt om de som sier noe til dem! Jeg ber at Visdommen må besøke dem, men Han trenger seg ikke på noen. Husk det!

Guds Ord har blir mer håndgripelig om jeg kan si det slik. Jeg ser Ordet gå ut, og når det gjør det kommer englene å sørger for at det gjør det skal! Se det for deg når du proklamere Ordet. Send det ut! Å vit at det gjør det det skal gjøre!

Guds Velsignelse i denne spennende tiden, men ikke glem at Herren vil at vi skal forberede oss! De kristne vil bli som i de første tider, da de delte alt, og Ånden var sterk!!

Amen!

HolySpiritFire

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s