Åpenbaringen, Bibelen, Gamle testamentet, kunnskp, Nye testamentet, Profeti, Profetier, religion, Studier, Voktere

Hvor i Åpenbaringen er vi nå?

Åpenbaringen2

Ja, det er et kjempe stort spørsmål men et viktig et. I det siste, og da mener jeg del siste årene, og til dels den siste tiden, så har Gud vist meg ting som har gjort meg redd, og noen ganger ble jeg så satt ut at jeg måtte bare la det ligge en stund før Guds Ord roet meg ned! Mange sier at «Å nei, da er det ikke Gud, for Han skremmer ingen». For noe tull. Det handler ikke om å skremme, men å vise oss sannheten, og vekke oss opp, og tro meg; du vil bli vekket opp!

For ca ett år siden hadde jeg en drøm hvor jeg så et stort herskapshus i et fjell landskap, som jeg visste var i Sveits. Den ene flotte limmon etter den andre kom og slapp av mennesker som jeg visste var rike og mektig. Etterhvert samlet de seg rundt et stort bord, et møtebord. Ikke alle var med her, men de som var det diskuterte verden! De snakket om verdensdeler og land. Om kriger som måtte startes og penger som måtte stanses eller tilføres. Disse menneskene styrte verden! Dette var en håndfull mennesker som jeg ikke skjønte hvem var, men som jeg har fått svaret på i den senere tid! For Gud viste meg ikke hvem de var, bare hva de var. Og det er skremmende!

Mange tror at antichrist er en eller annen statsleder, eller at den store sjøgen er LA, eller Paven, etc. Men jeg sier dere: Det er det ikke. Jeg vet ikke hvem han er, men dette er tiden hvor Herren viser oss mer fra Sitt Ord, enn Han har gjort på lenge! Og hvorfor er det en slik Åndsutgytelse som vi ikke har sett maken til på 2 tusen år? Ungdommen blir satt raskere istand nå, enn noengang ellers! Hvorfor? Mange tror det har med den siste vekkelsen å gjøre, og at denne generasjonen skal kunne spre såkornet raskere enn ellers, men det trenger ikke Gud unge mennesker til! Han kan ta et 100 år gammelt menneske å gjøre HVA HAN VIL gjennom det! Mange unge blir også litt hovmodige å tror de er noe helt spesielt pga dette, men det er mer til det enn de tror. Gud forbreder oss til den siste tid som kommer raskt nå. Ja, den er her allerede, for det jeg har sett er at Satan allerede kontrollere alt i denne verden, og da mener jeg alt! Maten vår eies nå av noen få STORE selskaper som manipulerer dna etc for å gjøre den mindre sund. Mange flere sykdommer har kommet til i denne verden, og det er ikke tilfeldig. ALT er inder kontroll av noen få familier som har en slekt som kan spores tilbake til Babylon. Dette er også bevist! Kongehus, presidenter, alle har en spesiell blodlinje. Men dette kan jeg ikke komme innpå her. Jeg anbefaler alle å lese om dette. Jeg skal på slutten gi dere noen gode lesetips.

Økonomien sitter på noen hender som er «Bankers» familier. De har alt! Ta USA feks. Federal Reserve er noe som den amerikanske stat låner penger av når den trenger det, noe den har gjort ofte! Mange tror at FR er offentlig og statelig, men nei! Hvor kommer de pengen fra? Fra ingensteder? Usa skulder enorme summer til dette FR, og egentlig var dette, og er det privat! Det betyr at om FR trekker tilbake lånene så eier de USA. Dette er også beviselig. Vel vi kan fortelle de mer om dette, men poenget er at en liten gruppe ca 300 familier kontrollere verden og de er alle sammen klar over hvem der, hvem de tjener, og hvem som skal komme til makten! De har jobbet for at verden skal bli en, med en leder, en religion etc i tusen av år! Dette riket som kommer er det 4. verdenriket, og i Daniel 2. 31-45, tyder Daniel Neb. drøm. I drømmen ser han en stor statue som alle representere verdensrikene. Det 4. er føttene som er laget av leire, men med jern i seg. Det skal være blandet med jern, og ha noe av jernets styrke, samtidig skal det ikke blande seg med jernet! Jernet er de falne engelen som blander seg med mennesker, akkurat som de gjorde , og hadde gjort på Noah’s tid!

Jeg har alltid lurt på hvorfor Gud drepte alle dyra i floden, men Han gjorde ikke det! Han viste meg dette som i et klart lyn! På den tiden var Noah og hans slekt den eneste som var igjen som menneske. Alle de andre over hele jorden var hybrider, og DNA endret! Tenk disse kjempene trengte mat og de spiste mennesker og dyr, og snart var det ikke mye igjen! Derfor gjør de falne vokterne noe forbudt igjen. De dna manipulere dyra. Da fikk jorden enorme dyr, byr blandet med mennesker, (tenk gresk mytologi). Dette kan man lese i Enochs bok som blir  henvist til av Jesus og Apostlene. Men den falne kirken fikk fjernet den fra kanonen. Det er jo ikke så rart, med tanke på hva den inneholder! Flere eldgamle skrifter beskriver dette, og det største bevise av alle finner vi i den åndelig verden. Folk har sett «havfrue ånder», etc, Hvor kommer de fra? Gud skapte dem ikke! Det er av kommet til de falne englene og dere dna endring. For: Gud viste meg at det fante ikke noen ekte dyr igjen på jorda, bare de Han sendte inn i arken med Noah og hans familie. Alt var ødelagt av vokterne, og Gud sendte flommen for å begynne på nytt.

Men hvorfor? Som vi husker i Edens hage før Adam og Eva blir kastet ut, så sier Gud:»Jeg vil sette fiendskap
mellom deg og kvinnen,
mellom din ætt og hennes ætt.
Den skal ramme ditt hode,
men du skal ramme dens hæl.»» 1. mosebok. 3. 15. Men ingen visste når dette skulle skje! Satan visste bare at fra Evas ætt, skulle det komme noen som skulle knuse han! Så Satan tar ætten, og sørge for å gjøre den evig uren, ved å blande blodet! Men Gud Han satte en blodslinje til side, som Han har holdt ren helt fram til Jesus, bare les Jesus ætte linje, og les historien om alle! Fantastisk! Halleljua! Takk Herre!

Men da burde jo dette være slutt etter flommen da? Å neida. For hva skjedde med kjempene og avkommet til de falne? De var jo hybrider! De var udødelig! DE ER DE VI KALLER DEMONER! Derfor finnes det så mange monstre, demoniske monstre, som flere har sett! Og i Enochs bok forteller han om Guds Ord til vokterne, og deres avkom. Han sier at de skal være på jorden å plage menneskene pga denne synden, og Satan gjorde dem til sin egen private hær!

Men hav gjorde Noah som gav disse demonene adgang til slekten igjen? Vi leser: «Noahs sønner som gikk ut av arken, var Sem, Ham og Jafet. Ham var far til Kanaan. 19 Disse tre var Noahs sønner, og fra dem bredte menneskene seg ut over hele jorden.
20 Noah begynte å dyrke jorden, og han plantet en vinmark. 21 Da han drakk av vinen, ble han full og kledde av seg inne i teltet sitt. 22 Ham, far til Kanaan, fikk se faren naken, og han fortalte det til de to brødrene sine, som var ute. 23 Sem og Jafet tok en kappe og la den over skuldrene. De gikk baklengs inn og dekket farens nakne kropp. De vendte ansiktet bort så de ikke så sin far naken. 24 Da Noah våknet av rusen og fikk vite hva den yngste sønnen hadde gjort mot ham, 25 sa han:
«Forbannet er Kanaan!
For sine brødre skal han være
den laveste blant slaver!»» 1. mos. 9. 18-25.

Hva skjedde her? Skulle Noah reagere så sterkt pga at noen då han naken? Nei, noe annet skjedde! Jeg tror at Ham ble besatt av en demonsk ånd som bare ventet på å finne kropp å handle igjennom! Også begikk han en seksuell handling! For det står i noen oversettelser, står det at når Noah voknet merket han med engang hva Ham hadde gjort med han! Det er nærmere grunnteksten. Og Noah forbanner Kaanan, fordi Gud hadde allerede velsignet Ham! Så her fikk Satan igjen en inngang i slekten! Bare tenk på da Jesus står ovenfor de skriftlærde og fariseeren. Hva kaller Han dem? Og dette spurte jeg Gud om for det plaget meg lenge, og Han visste meg at de var fra denne onde slekten! Jesus kalte dem»Ve dere, skriftlærde og fariseere, dere hyklere! Dere bygger gravsteder for profetene og utsmykker gravminner for de rettferdige og sier: 30 ‘Hadde vi levd i våre fedres dager, ville vi ikke ha vært medskyldige i profetenes blod.’ 31 Slik er dere selv vitner om at dere er barn av dem som slo i hjel profetene. 32 Fortsett da i fedrenes spor til målet er fullt! 33 Slanger og ormeyngel! Hvordan kan dere unngå å bli dømt til helvete» i Matt. 23. 33., og i den engelske King James «Mt 23:33 [Ye] generations of vipers, how can ye escape? etc. Brood of vipers, full of venom, deadly as serpent, treacherous as the lurking serpent. So John had called them nearly four years before (Mt 3:7).» Johannes døperen hadde kalt dem det samme! Brood of Vipers. Giftslangers avkom. Det er jo ikke vanlige mennesker Han snakker til! De kaller Han ikke giftslangers avkom. Nei, de må være slangens slekt! Eller slangens blodslinje som kvinnen vil knuse! Og jeg vil si at den er her idag også!

Det er bare bittelite grann jeg kan vise her, men mange vet nok dette fra før. Men jeg opplever at Gud viser oss hvem vi skal avsløre, for Han sier at vi skal avsløre ondskapen! Og aldri før har kunnskapen vært større enn nå. Det er jo også profetert at den skal være det, og da snakker vi om profetisk innsikt og kunnskap, i tillegg til historisk kunnskap. Men den yngre generasjonen blir forberedt til trengselstiden, og det blir vi også. I Kina var det en pastor på 70 tallet, hvor det ble forkynt for alle at Jesus henter oss før trengsel kommer. Vær ikke redde. Men plutselig var en forferdelig trengsel over dem, og hundrevis ble drept! Denne pastoren gråt å sa «Vi har feilet! Vi skulle ha forkynt dem hvordan de skulle ha forberedt seg til trengsel».  I Afrika også. Mange er allerede i trengsel, og mer vil komme! Men her i vesen tror vi at vi er SÅ trygge, men plutselig er det her! Hva gjør du når politiet kommer for å hente deg for «besyttelse», og sette deg i leirer? Har man forberedt hva man vil gjøre? Hva med mat? Har du egen tilgang? Gud sa til meg for en stund siden at de som kan dyrke egen mat bør gjøre det!

Men Han som holder igjen holder fortsatt igjen. Men jeg vet at Satan flere ganger har stått for Guds trone og bedt om å innføre sitt herredømme med merket og alt, det har Gud latt meg se! Da blir jeg redd i min ånd, og lenge føler jeg meg nedtrykt. Men Gud plukker meg opp igjen! Men når jeg sier dette til folk, så blir de fornektende og jeg føler meg enda verre! De sier at «Ånei, vi må ikke tenke på det, for vi skal bare være glade og frelse sjeler og ikke snakke om dette»! Igjen sier jeg TULL! Hvorfor sier GUD at dette er viktig da? Hvorfor tror folk mer på budskap som sier vekkelse og fryd og gammen? Jo forståelig, men ikke helt. Gud ber oss om å forberede oss!!! Satan er klar! Han har ting jeg ikke tør nevne for da hadde folk blitt helt ville! Det er en hær av vesener mange ikke vil tro før de ser det!! Men jeg har sett det, og tro meg, den er reell! Når folk blir frelst, så må man lære dem hvem de er i KRISTUS. Hvilken autoritet de har i Han! Om deres fiende, for eller blir de bare et offer! Klarer aldri å bli den sterke kristne de er kalt til å bli! Jeg har sett det mange ganger, og når jeg har prøvd å si noe så sier de»Å nei, ikke snakk om det. Da blir man skremt». Men jeg sier at de jeg har sett som nekter å høre, de har en tydelig demonisk problem de hadde trengt å bli satt fri fra! Men istedet går de rundt å får klemmer, men ingenting skjer! Jeg sier at det er mye enklere å si det folk vil høre enn å fortelle sannheten. Men NÅ er tiden til å bli sannferdig, å si det som det er. DU ER SOLDAT i Jesus Kristi hær. Med engang du ble frelst er du det! Det er bare fakta, og da må man fortelle om fienden. Hva skjer med en soldat man sender i krigen men ikke forteller han om hans fiende? Hvordan fiende opererer? Han vil bli skutt ned raskt!

Idag blir vi bombandert med okkulte filmer, tvserier, bøker etc, og det er ingen tilfeldighet. Romskip og utenomjordisk aktivitet vil plusse opp veldig. Ettersom kunnskapen om vår virkelig historie kommer mer og mer frem i lyset, vil det hele bli forklart som utenomjordisk aktivitet og at hybridene var «ailiens». Historien om Nimrod som er så utrolig viktig, vil også bli forklart slik, og det er ingen tilfeldighet! Satan har alt klart, og ingenting er en tilfeldighet. Så, når du ser at de begynner å snakke om dette så vit at alt er planlagt, men av Satan og hans hær av mennesker, hybrider og dna endrede mennesker. Ja, jeg vil ikke si mer, men ikke i din villeste fantasi vil du tro hva som kommer! Og alt stemmer med andre profetier jeg har hørt om endetiden. Bla Mary Baxter forteller om et syn hun hadde om endetiden som er helt utrolig, og det er virkelig sant! Les M. Baxters bok om helvete, så forteller hun om et syn om dette, og det virker forvirrende, men ikke mer nå!

Jeg vet at Gud kaller Kristikropp til å vokne opp. Vekkelsen er igang, og frafalle kommer, men da er vi der. Men vi må forberede oss, selv om denne verden luller oss i søvn. Jeg håper at ingen er så enfoldig å si at jeg mener at man ikke skal gjøre de tingene vi skal gjøre, og som vi pleier å gjøre, men tenkt deg om. Hvordan har ting fungert? Har du fremgang i Ånden? Eller merker du at ting står litt fast? GUD vil ha din oppmerksomhet til å bygge forsvaret! For hver gang du reiser deg opp uten forsvaret så blir du skutt ned! Særlig menighetene må bruke nådegavene nå! Profetene MÅ på murene. OG folk må slutte  å ikke tro dem.

Det er ingen tvil om at kjempene eksisterte på jorden, da de har funnet dem over hele verden. Det interessante er hvorfor hører vi ingenting om dem? Det er bare avisutklippene igjen, for bena har «forsvunnet»! Sjekk nettet!!

Se på disse:

http://www.youtube.com/watch?v=u48p24utVJo&NR=1&feature=endscreen

http://www.youtube.com/watch?v=FC8wWsBKc88

Les også»Nephilim Agenda» Av Randy Demain. VIKTIG!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s