autoritet, Bibelen, DHÅ, Gud, Jesus, Kristne, kunnskap, Livet, Makt

Hvordan er ditt forhold til Gud?

løve

Mange har et forhold til Gud, eller tror de har det. Men kristne har vel ihvertfall det, eller? Ja, de har det. Men her er en bombe: Svært mange har ikke det forholdet de skulle ønske seg! Feks så ønsker man seg at folk ble friske når vi la hendene på dem, at vi hadde alt på stell økonomisk sett, at vi gikk rundt å strålte hellig, hellig! At fjell kanskje kunne flytte seg, etc. Alt Jesus sa vi skulle gjøre, OG mer til! Men hvor mange av oss har det slik? Ikke mange! Kanskje nesten ingen? Grunnen er denne: AUTORITET!

Når vi blir frelst og blir et Guds barn så får vi noe autoritet i Hans Navn, og Kraften som vi hører så mye om, den mottar vi også. Men Autoritet må vi faktisk gjøre noe får å få. Men Kraft er det noe som bare er der? Oh yes! Mange tror at de mangler Kraft, og ber og ber om mer Kraft! Men News Flash! Vi trenger autoritet for at Kraften skal virke! Dette gav Gud meg som en bombe, og jeg lover dere at jeg skal jobbe hardt med dette fremover! Bare tenk på bønnen vi fikk fra Jesus: Fader Vår, Du som er i Himmelen, Hellig være Ditt navn, komme Ditt Rike, skje Din Vilje, gi oss idag vårt daglige brød….Hva sier den? Han er vår Far, Hans Navn skal vi holde hellig, også komme Ditt rike. Først må vi altså la Hans Rike komme, og hvordan gjør vi dette? Ved at vi tar imot Han, og gir Han alt vårt så er Hans Rike kommet på jorden gjennom oss! Og videre! skje Din vilje som i himmelen så og på jorden.  Vi må la Hans Vilje være vår. Det kan bare skje på en overnaturligmåte ved Den Hellige Ånd, men vi må SØKE dette aktivt! For som det sies helt i begynnelsen; vi må holde Hans Navn HELLIG! Vi skal være HELLIGE,et.

Altså, vi må ha et forhold til Gud for at vi skal oppnå stor autoritet. For «brødet» kommer ikke før vi har forholdet på plass, da kommer våre behov inn! Men det viktigste er hvordan vårt forhold er til vår Far! Vi mennesker ber til Gud om alt vi trenger, og alt vi ikke kan gjøre noe med selv, og ofte tenker jeg «Stakkars, Han får jo bare mas! Aldri noen son SNAKKER til Ham, bare vi trenger og trenger….» Og det er greit, men det må ikke bli hovedfokuset vårt!  Og når vi tilbringer tid i Hans Ånd og vi soaker i Hans nærhet, så kjenner vi at dette sklir på plass, slik Ånden vil ha det!!! Halleluja! For i Hans nærhet, da betyr ikke denne verdens trøbbel så mye mer, da er det bare Han og Hans vilje som har noen som helst betydning! Og det er DER vi skal være! Om vi tilbringer mer tid der, i Ånden, og soaker der, men vi må søke å oppnå hellighet, og bli mer lik Han, for mange jeg har møtt de har gjort dette i åresvis men de har ikke endret så mye på ting og tang, dvs de har gjort mye i sitt eget liv, men Gud vil at vi skal vise Verden dette! For ting må ses for verden, da vi er ambassadører for vårt Rike. Tenk om USA’s ambassadør bare skulle stelle sin egen helse i årevis etter at han kom til Norge? Det er greit når han akkurat har kommet til landet, og når han er svak/syk og trenger støtte, og han har hjelp fra sine rådgivere hele tiden. Men det han mottar må være fordi han skal gjøre en god jobb for SITT hjemland!! Ikke bare for å fleske sitt eget flesk! For alle ambassadører vet at de må være kunnskapsrike om landet de kommer til, og sitt eget land, og de skal tross alt fremme sitt eget lands interesser her! Vi må vise verden hva vårt Rike kan gi dem! Også gjøre dem nidkjære! Og misunnelige!

Autoritet kommer av å GJØRE Hans vilje, ikke bare høre. Og strekke seg etter rettferdighet og hellighet! DA får vi autoritet, det kan vi se fra andre helliges liv! Les bare om David! Han skjønte det! Jeg kommer tilbake til dette, da jeg bare har berørt toppen av kroppen hehe, så her er det masse mer å si!

1 tanke om “Hvordan er ditt forhold til Gud?”

  1. I do not even know how I stopped up here, however I assumed this put up was good. I do not recognise who you are however definitely you’re going to a wellknown blogger for those who are not already aecddeeaggef

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s