Bibelen, DHÅ, Gud, Guds gave, Hjertets brann, Jesus, Kristne, Livet, Nådegaver, Profeter, Profeti

For en tid!

hjerte i brannJeg må bare fortelle alle om At Gud er en Gud som forandrer oss. Han er ikke en som vil at vi skal være like i 20 år, uten forandring! Mange ganger møter jeg mennesker som anser seg som kristne, går i en menighet, og det har de gjort i 20 + år! De er aldri oppe på plattformen for å dele hva Gud har sagt dem, vist dem, mirakler de har opplevd eller bedt for frelse med noen. De har heller ikke opplevd en forøkelse av Kraften i Den Hellige Ånd! For de er akkurat den samme som de alltid har vært. Jeg kan si dette med en gang: Det er ikke Guds vilje for livet ditt!

jeg var på Evangeliesenteret hvor Gud gjorde store mirakler med meg, og jeg var vant til Han, og Hans måte å være på. Derfor antok jeg at alle andre også gjorde det, men der tok jeg feil. Den første menigheten jeg var i etter senteret var en pinse menighet. Den var fin, med mange fine mennesker, flott organisert på alle måter, men noe manglet! Menneskene var opptatt av verden mer enn Gud! Dvs at de var opptatt av at møtene var «pene og interessante» , sangerne pene og flinke, noe jeg ikke var vant til fra senteret der Guds Ånd virket gjennom mennesker som sang til Gud, uansett stemme!  Men ved å elske Gud slik at man ikke bryr seg om hva mennesker sier, så velsignet Herren dem! Men her, i denne vellykkede menigheten, med de pene menneskene, opplevde jeg at menneskers meninger var viktigere enn Guds! Jeg så at de hadde liten tro, mange var livredde for at pastoren skulle si noe som gjorde at verden så rart på dem, eller kalte dem noe. For på denne tiden var det en del avis skriverier om pastorer og kristen som sto på Bibelens Ord. Da blir det forfølgelse da. Det sier Guds Ord. Flere av menneskene i menigheten visste ikke hvilke nådegaver de hadde, de hadde aldri hørt Guds stemme eller kunne skjelne den, og mange trodde på alvorlig vranglære! Men mange lengtet etter noe mer…

Etter en stund var jeg så forvirret at jeg måtte gå i meg selv igjen. Jeg opplevde at en lengsel etter Gud oppsto, sterkere enn før! En lengsel etter «den første kjærligheten»! Og jeg begynte å be om en menighet som kunne gi det Gud ville, og ikke det menneskene ville! For jeg ville jo ha mer! Og Gud svarte.  En pastor fra Canada plantet en menighet her i Norge, etter at hans menighet hadde opplevd en uvanlig sterk Ånds utgytelse. Jeg var med i denne menigheten fra begynnelsen av, og ble kjent med mennesker med den samme lengselen som jeg. Men de hadde også fått oppleve Guds kraft på en måte jeg ikke hadde ennå. Jeg var jo Åndsdøpt og mere til for`n si, men jeg ville ha mer!! De sa at de skulle be for meg, og de la hendene sine på meg. Og WOW! Guds kraft traff meg så sterkt at jeg falt til gulvet og ble der lenge! Etter dette kan jeg nesten aldri stå i Herrens nærvær. Jeg opplevde at Han ga meg noe nytt, en brann! Tenk, Gud er jo Gud. At vi mennesker kan tro at Han bare har litt å gi, er jo latterlig! Han har MASSE!! Og nå begynte ting å skje. Mine nådegaver eskalerte raskt. min profetiske gave, som jeg ikke ante jeg hadde begynte å virke, og Herren lærte meg igjen.

Så hva kommer nå? Spennende. Bare Gud vet. Men dette er året hvor Han vil åpenbare for oss det vi kan kjenne i oss, det Han har lovet oss. Dette er året da ting blir satt ut i livet! Å menneske du vil se ting du bare har våget håpe på. Under og mirakler vil bli vanlig og troen vår vil vokse og vokse. Hva da med dem som fortsatt sitter igjen på kirkebenken og ser på de pene og flinke menneskene? Gud ønsker at alle skal oppleve hva Han har for dem, derfor måvi be at alle må bli sultne! Men noen vil bare ikke. De har det trykt og godt der inne, men de vil jo ikke få del i det Herren har framover! Menneske VÅKN OPP!  Herren ønsker å gi deg gaver, gaver på skjulte steder. Å hvor du vil glede deg i Herren, og Hans Navn vil bli æret i alle nasjoner, på alle språk, og best av alt; Hans Kraft vil overbevise!

Så ta da del i Herrens gave. Han har SÅ mye mer å gi! Og si ikke: «nei, dette er svermeri og noe amerikansk.» Tør å smake den nye vin, og bytt ut de gamle skinnsekker med nye, og fyll ny vin i dem!!

Amen, og Herrens store velsignelse til alle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s