Bibelen, DHÅ, Gud, Jesus, Kristne, Livet, Nåde, Nådens trone, Profeter, Voktere

Vokterne på murene

Profetene er vokterne på muren.
Profetene er vokterne på muren.

Ja, hvem er de? I helgen var jeg i min menighet, som har et spesielt kall fra Gud, noe fienden vet. Han har skutt oss ned, og nå må man samle stumpene og reise seg igjen. Men Gud har vist meg at man må kjempe. Noen tror at om man bare priser Gud og går i Hans nærvær, så skjer det ingenting. Ups! Da burde jo Jeremia og andre store profeter levd på en rosa sky!! Men nei. Satan skyter ikke løsskudd. DETTE ER EN ORDENTLIG KRIG! Klart at det onde må vike fra Guds nærværet, men han trenger ikke være nær deg for å skade deg!!! Han kan ta jobben din, tiden din, familien din, etc. etc. SÅ, profeter, opp på murene!!

Profetene ser angrepet komme, og jeg har sett angrep komme leeenge, men føler at man ikke blir tatt alvorlig, da man ofte har det bra og da er fienden og angrep det siste man tenker på,  noe forenklet sagt men man glemmer lett att dette krever mer. Hvis Gud ikke hadde ment at vi ikke trengte å  kjempe, så kunne Han droppet store deler av sitt Ord, da det handler om å kjempe! For at de som skal ut med Ordet skal slippe å slite pga angrep, må krigerne stanse det!

Feks en pastor er utsatt. Han/hun vil gjerne være den første som rammes, men om kjempene/krigerne ber mot det de ser i Ånden, så vil Gud sende sine engler og de vil være beskyttet. Jeg har opplevd at Herren har vist meg angrep som kommer, og hvordan man ber mot det. OG DET ER 100% EFFEKTIVT!! Men profetene må tas på alvor, så de tør gjøre det de skal, nemlig blåse i hornet når de ser fienden komme, samle troppene og fortelle dem hvordan de skal kjempe (be) i denne kampen. Noen ganger sier bare Gud at Han tar seg av denne, men Han VIL at vi skal lære å bruke de våpen Han har gitt oss.

Året foran oss er et spennende år, for nå kommer Herrens svar på våre lengsler og på det vi kjenner ligger i oss! Men fienden vil kjempe hardt i mot det, ingen tvil om det. Mange sier at vi ikke skal ha fokus på fienden og alt dette, og det skal heller ikke være hovedfokuset. Men om vokterene på murene er der, så vil man slippe å ha så mye fokus på det, for da kan pastorene og de som jobber med andre ting få frihet til nettopp det! For da er angrepet stoppet og man slipper at lang tid går tapt pga gjenreising av landsbyen pga fiendlig angrep! I Bibelen ser vi at Gud sa de skulle bygge byer med murer rundt, og vok

terene skulle blåse i hornet når de så fiender! Men noen ganger vant jo fiendene. Hvorfor det? Pga synd! Synd hos Guds folk, gav fienden adgang!

Om du leste om Guds rolle som universets Dommer, så vet du at Satan står for Guds dommersete og anklager. Han vet at om han skal ta en menighet, eller en annen sterk kristen, med forsvaret i orden, så må han ha «lovlig» adgang. Det for han ved synd. Og mange ganger er synden framkalt av fienden, men avgjørelsen er vår. Men husk; Nådens trone er alltid der. Heb.4.14-16 Siden vi har en stor øversteprest som har gått inn gjennom himlene, Jesus, Guds Sønn, så la oss holde fast ved bekjennelsen! 15 For vi har ikke en øversteprest som ikke kan lide med oss i vår svakhet, men en som er prøvet i alt på samme måte som vi, men uten synd. 16 La oss derfor frimodig tre fram for nådens trone, så vi kan finne barmhjertighet og finne nåde som gir hjelp i rette tid.

Profeter i menighetene bør organisere seg, og be kontinuerlig. Om noen får noe så må han/hun ta kontakt med de andre for å be mer over dette.  Deretter bør de be Gud om åpenbaring og at Han viser dem hva som bør gjøres. Kanskje bør resten av menigheten informeres, slik at de kan be. Felles bønn er sterkt!!

Amen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s