DHÅ, Gud, Jesus, Nåde

Hvem er Jesus?

Alt handler om Jesus
Alt handler om Jesus

Jesus er SÅ mye, så her kommer nok bare noe av hva og hvem Han er. Først er Han Herre og Gud. Andre person i guddommen/treenigheten, vår advokat i himmelen. Den siste funksjonen Hans er det mange som ikke helt har skjønt funksjonen av. Gud Faderen er Gud, og Han er universets Herre. Jesus som er Gud sønn er også alt dette, men sønn. Faderen har mange troner bla Nådens Trone og Dommersete. Nådens Trone er stedet vi sto/og står fordi vi er skyldige og har ikke en sjanse i «retten» uten og bli dømt skyldig. For eks. om du har gjort noe dumt å du vet det. Det får store konsekvenser for livet ditt hva gjør du? Flaut! Men da er Nådens Trone stedet! Men Dommersete da? Der dømmer Faderen alt! Der kommer også Satan og «fører» sin sak. Ex. om du har gjort noe dumt, men ikke er frelst, eller kan gå foran Nådens Trone, så kan jeg love deg at Satan står der å anklager deg!! Han sier at Han /hun gjorde det og datt, så derfor har jeg rett til å gjøre slik og slik!! Og Gud er 100% rettferdig, så om d ikke er uskyldig i denne saken, som er vanskelig, så må Han gi Satan rett! Se på Job, stakkars. Tenk om Job hadde hatt Jesus. Men han ble et eksempel for oss.

For ved Nådens Trone er vår advokat, Jesus Kristus og har tatt vår synd og skylden er ikke mer!  Pga kan Gud gi oss Nåden Hans. Tenk hvor sint Satan ble da han skjønt hva som egentlig skjedde på korset.

Dette kunne jeg skrive mye om, og skal også gjøre det senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s