DHÅ, Gud

DHÅ

Han er flott, Han! Den Hellige Ånd er den tredje personen i treenigheten, og Han som er med oss hele tiden. Det er Han man hører som regel, om ikke Jesus snakker til deg men da sier Han det gjerne. DHÅ er trøsteren står det i Guds Ord. Han leder oss og oppdrar oss. Så er det opp til oss hvor sta man er! Han lærer oss gudfryktighet, ydmykhet, kjærlighet, samt gir oss visdom og kunnskap. Han bruker de bibel versene du har pugget, ved å ta de frem når du trenger dem. Derfor er det viktig å pugge maaaange vers!

Den Hellige Ånd er fantastisk. Men Han er mektig! Han er GUD!

Ånden faller på oss mennesker
Ånden faller på oss mennesker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s