DHÅ, Livet, Profetelev, Profeter

Guds profeter!

Jona profetenStor forvirring råder når det gjelder profeter og profetier. I noen menigheter så tror man at om profetien ikke stemmer helt, eller at om det ikke skjer med en gang, så er personen som gav den en falsk profet. Dessverre er det ofte mer ødeleggende enn nyttig, for ofte er det en fersk profet som trenger å trene. I Israel hadde man profetelever. De trente på dette å høre, tyde og fremføre Guds vilje. I dag har vi ikke det, ikke alle, og da må man få prøve seg. Jeg sier ikke at det ikke finnes falske profeter for det gjør det! Men Ånden forteller deg det raskt, og man skal alltid sjekke profetien mot Guds Ord. En profeti fra Gud går aldri mot Hans Ord! Men ofte er det en type profeti som ikke kan sjekkes og da bør man alltid ha tre personer som ber over det. Tre personer som man kjenner GODT og kan gå god for åndelig sett. Om bare en av dem er usikker, så bør man avvente, og dette er er en flott måte å teste alle ting på. Om man skal ta den, eller den jobben, dra hit eller dit etc.

Men, jeg håper at man kan være åpen for at folk må få trene som profeter, for om menigheten ikke gjør det, så får de ingen profeter heller. Man trenger alle tjenestene og nådegavene i FUNKSJON!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s