Gud, Historie bak sløret, Kristne, okkult, Omvendelse, Roman, Romvesner

En historie… fra den virkelige virkeligheten….

Han gikk bortover gaten i en by i Europa. Faktisk var han i en land i norden – Norge. Han lurte fortsatt på hva et så ubetydlig land som var så lite at man knapt så det på kartet, kunne ha å si som var så viktig! Han hadde blitt innkalt – haste innkalt, fra høyeste hold. Uvanlig. Det gav han en ubehaglig magefølelse…Lederen var en man fryktet høyt. Han hadde sett nok av ganger hva som skjedde om man ikke gjorde som man skulle! Frosten snek seg inn brystet å gav han nesten pustebesvær. Nei, han måtte ha hjelp til dette. Han stanset. Lukket øynene, trakk pusten inn, slapp den sakte ut. Han var blitt så god til dette nå at mer skulle det ikke til. Mr. Diogenes var straks på plass! Mr. Diogenes var en av De Vise. Han var Mr. Johnson guide, åndelig veileder. Nå, talte Mr. Diogenes til han «Slapp av. Dette går bra. Jeg skal hjelpe deg om du trenger det». Mr Johnson, kjente fred i kroppen. «Bra». «Vet du hva som skal skje»? Mr. Diogenes svarte raskt at ja, selvfølgelig visste han det. Dette vill bli et møte som skulle forandre Mr. Johnson liv! han skulle Opphøyes! Han skulle få en stor oppgave, viktige for The Plan, eller Planen. Han skulle også motta en Hellig Veileder til! En STOR ære! Mr. Johnson kjente at han ble matt i knærne! Hva skulle skje? Han følte spenning, nyskjerrighet, samt en følelse av MAKT! Dette, DETTE fortjente han! Ja, han kjente det i sitt indre…HAN skulle bli ÆRET!

Det Mr. Johnson IKKE så, var vesenet som så flott kalte seg mr. Diogenes. Navnet var etter en kjent filosof, men Mr. Diogenes var ingen filosof. I hvertfall ikke av den menneskelige sorten. Han var en stygg øglelignende sak, en ånd. Bibelen kalte han og hans slag for demoner. Han HATET menneskene, å han så frem til at de skulle ødelegges! Men nå, nå måtte han få Mr. Johnson til å gjøre det hans Mester ville! Å det, skulle han nok klare…

Etter møte, faktisk to dager senere, satt Mr. Johnson på sitt lukseriøse hotellrom. Han tenkte igjennom møtet han hadde deltatt på. Han var beæret! Han var også sjokkert. De hadde latt han delta på en sermoni! De hadde sagt at nå, skulle han, akkurat som de, få en Veileder som skulle bo i kroppen hans! Når han hørte dette kjente han et stikk av uro. Mr. Diogenes slo raskt sine klør rund Mr. Johnsons hode, å følelsen slapp. Nå kjente han bare fred å spenning igjen! HAN var beæret.
Den nye Veilederen het Khan. Han var gammel, flere millioner år, en stor kriger og leder! Idet Khan tredde inn i kroppen hans kjente han en ild som brant så sterkt at han trodde han skulle dø. Så gav det seg. Khan talte til hans sinn å fortalte han om Planen. Han, Mr. Johnson, skulle lede Planen her i Norge. Som alltid gikk første trinn ut på å fjerne den forferdelig kristendommen. DEN var verdens onde! Vekk fra skolen, vekk fra loven og vekk fra flagget! Så var individets frihet viktig å få redusert. Man fikk ikke gjort noe når mennesker som var kristne gikk rundt motarbeidet dem hele tiden! Dessuten var det bare noen få som skulle styre, men DET holdt man for seg selv. Så, myndighetene måtte ta over folks liv, bestemme mer og mer over dem! Da ble folk så avhengie av styret at de var nødt til å lyde om de skulle ha noe mat. Til slutt…vel først var det kristendommen! I Norge var de allerede godt i gang, så det var bare å fortsette det gode arbeidet!

I nærheten, i skjul for Khan og Mr. Johnson, sto to Vesener. De hadde skjult seg for dem fordi de var Fienden av Khan og hans like. De var Himmelske Krigere, og vanligvis hadde de skinnende rustninger og sverd!Men nå var de i skjul. De snakke lavt sammen. Etter at de hadde hørt nok dro de avgårde. «Det har blitt trappet opp. Sa Lederen. På tide å siifra»

Forts.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s