autoritet, Demoner, historie, Kong salomo, kunnskap, okkult

Kong Salomo – hvem var han?

Ja vi leser om han i Bibelen. Han var Davids sønn, han ble konge etter David, og han fikk overnaturlig visdom fra Gud. Gud gav han visdom og kunnskap intet menneske har hatt, eller har sett. Så hva betyr det? Vi kan lese det han skrev i Bibelen, men det var bare en bitte liten del av hva Gud tillot at Salomo fikk! Jeg har flere ganger sett at Salomo’s navn blir brukt i okkulte sammenhenger, men aldri trodd at det var seriøst. Trodde det var noen litt «sprø» som hadde fått noen ideer osv. Men, jeg tok veldig feil! Gud lot meg se, å jeg fikk sjokk. Tenk at Gud lot Salomo få all den makten!? Nesten ikke til å tro.

Vi leser i Biblen at Salomos visdom var kjent over hele verden, eller i store deler av den. Vi leser om Dronningen av Saba som kom langveis fra for å se dette med egne øyne. Jeg husker jeg leste dette å tenkte » hun må ha vært en ivrig kjenner av Gud» med tanke på hvor lang hun dro å hvor mye dette kostet henne. Men, etterhvert så skjønte jeg at slik var det selvfølgelig ikke. Hun var en heks, en som dyrket fremmede guder. Folkeslagene i områdene var okkulte og da, som i dag, visste de hva kunnskapen var verdt, i makt og penger. Så var Salomo okkult? Det er nettopp hva han var. Da jeg fikk se dette var det helt utrolig! Gud gav Salomo all makt å all kunnskap over demoner å falne. Han visste hva de het, hvem de var, hvem de regjerte over etc. Men han fikk en ring som gjorde at han hadde makt over dem. Akkurat som vi kristne har i dag gjennom Jesus Kristus.

Salomo brukte lang tid på å tilkalle alle demoner og ånder for å snakke med dem. Han fikk en til å skrive ned alt dette. Han spurte dem ut om hva de kunne brukes til, hvordan de kunne kastes ut av folk, eller overvinnes etc. Alt dette skrev han ned! Da han hadde makt over alle åndene ble han tilkalt av ledere fra flere land rundt omkring for å fjerne demoner som skapte vansker for dem, som naturkatasrofer etc. Ikke rart han hadde fred på alle kanter! Alle var livredde Salomo! Boken, som alt dette ble skrevet i er i dag fryktet å respektert av folk som driver i «bransjen». Den finnes på nettet for de som ønsker å se, samt med årene har flere lagt til div ting som må gjøres for å oppnå det man måtte ønske. Altså en slags «bruksanvisning» for hvordan utføre ritualer etc. Men, dette er for de «viderekomende».

Jeg var helt fasinert når jeg så dette, for det passet inn! Salomo selv var like fasinert over hvilken enorm makt som var gitt han! Men, ikke glem at til slutt fant han tilbake til sin Gud, med konklusjonen at det var bare tomhet å at uansett hvor mye makt vi har, så skal vi dø en gang, å da, gjelder det å ha valgt rett! Dessuten gav dette han ingenting, bare en midlertidig glede som alt annet kjødelig gjør. Det varer aldri. Man må hele tiden fylle på å jage etter mer. Uansett hva det måtte dreie seg om.

Jeg lurte på hvorfor Gud gav Salomo denne utrolige makten, og hva gjorde det med den åndelige verden? Alle visste at Gud hadde gitt han denne makten så det var aldri tvil om at Gud var GUD. De visste det. At han skrev ned alt dette har jeg flere tanker om, men ikke noe svar. Boken har jo blitt brukt til trolldom og hekseri i flere årtusner, å brukes ennå. Vi ser det rett for våre øyne. Jeg tror at vi må kjenne vår fiende/er for å vite hva de gjør. mange kristne tror at alt er farlig. Facebook er farlig, tv er farlig, alkohol er livsfarlig. Å ja, alt kan være farlig men det må brukes MED Gud. Ikke i kjødet! Gud ber oss gå ut å ta verden, men man kan ikke det når Satan har skremt de kristne til å ikke tørre å bevege seg noen steder! Bruk Facebook til å misjonere! Bruk sosialemedier å alt som kreves.Ikke fremstå som piskede slaver men som sterke og mektige herskere! Når det gjelder alkohol så er det ikke noe man må drikke, bare et eksempel.

Vel, skaff dere kunnskap, avslør fiendene! Særlig i denne tiden. Det kan bli farlig, men husk hvem DU ER! AMEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s